Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Gastronomia] ShootZone Bar

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.011e3e0ff72bdf5b3080377a0f94bfef.png

Spoiler

Hej, tak jak w przypadku ShootZone AirSoft, projektu którego prowadzę z dwoma osobami, które z chęcią będą pomagać bardziej przy aktywności, gdybym musiał ograniczyć w przypadku skupienia się na początku gastronomii, chociaż czasu nie brakuję mi. Co do szyldu ShootZone to chcemy zrobić po prostu większą markę 😄

Dałem tak jak w przypadku ww projektu infografiki. Co do naszej gry, która odbędzie się jeśli dostaniemy akcepta to nie będzie nudnym siedzeniem i podawaniem tylko ofert. Mamy mnóstwo pomysłów na tworzenie eventów, tak jak w grafice przykładowo pompki za jakieś zniżki, po prostu interakcje, czego niestety brakuję w niektórych gastronomiach, liczymy że dostaniemy szansę ponad limit by móc się wykazać, również planuję aby tworzyć eventy w których graczy będą mogli zdobyć dane przedmioty, edolary ale też samą fajną rozgrywkę na serwerze. Też nasz bar będzie skierowany dla Departamentów, z którymi będziemy chcieli nawiązać współpracę, po prostu tańsze jedzenie za przebywanie w naszym lokalu, informację na temat wnętrza są na infografice, ale też mogę bez problemu wyjaśnić koncept etc

Nazwa biznesu/Projektu IC: ShootZone Bar
Postać lidera: Cristina Bartling 
UID postaci lidera z panelu gracza: 54335
Nick Discord:  Ant.ix
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: https://gta-5-map.com?x=-124.07795572447347&y=66.7766904885527&zoom=6
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...):  Gastronomia
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): N/A
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a):  N/A

Edytowane przez Antix

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin