Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[02.04.2025][EA]Kiari Carver - Ruby (prod. yETI)

hoodbyair

Rekomendowane odpowiedzi

**W dniu 02.04.2025 równo o północy na wszystkie platformy streamingowe został opublikowany utwór Kiari Carver o tytule Ruby. Ludzie spekulują, czy tytuł nawiązuje do słynnej atomówki z Glitter Dolls, Ruby Lennox, czy nawiązuje do kamienia szlachetnego tzw. Rubinu. Sam track jest zapowiedzią pierwszego oficjalnego albumu artysty i uczestnika WIMI NEXT STAR o tytule Cartoon Network, gdzie o tytule poinformował sam twórca defacto za pośrednictwem swoich social media. Sam track jest uczuciowy, nawiązuje w nim do swojej zmarłej matki. Sam track poświęcony jest zgodnie z tekstem, kobiecie. Utwór jest spod wydany spod szyldu Eternal Atake, co zwiastuje - że album będzie wydany przez ową wytwórnie. Nigdzie nie jest jednak napisane, że artysta jest podpisany pod wytwórnie. Najprawdopodobniej wytwórnia pomaga tylko artyście wydać legalnie album. Ktoś, kto był na koncercie Kiariego w Rose Mansion - może zauważyć, że sama melodia różni się od pierwotnej wersji zaprezentowanej na koncercie w popularnym strip-club. W twórców utworu wpisany jest również Chandler Beasly @Czokleet który odpowiedzialny jest za melodie gitarową. **

qR3uNFS.png

LYRICS:

[Chorus]

Zmieniłem swoje życie o sto osiemdziesiąt stopni, bo Bóg się modli za mnie
Teraz jest o wiele inaczej, bo Bóg wybrał mi taką drogę
Pożegnałem ostatnio matkę, która mimo sytuacji - dała mi wiele
Nie byłem tacy jak inni, ale przez chwilę tego nie żałuje
Mam nadzieje, że jest ci lepiej w niebie - Mamo.

[Verse 1]
Nie znaliśmy się za bardzo
Ale czy jest to ważne?
Obdarowaliśmy się uczuciem, bo to ja ci to wyznałem
"Czy kochasz mnie? Zapytałem"
Kłócimy się cały czas
Dwa te same charaktery przybliżają nas do siebie
Cały czas jesteś zazdrosna
Pieprze inne szmaty ale to przenośnia, woo.
Wielkodupne laski ciągle w klipach, ale wole drobną bby.
Jesteś moim marzeniem
Ciągle zjadasz mnie swoim gorącym spojrzeniem
Jesteś diabłem, a twoje nagie cialo w domu to moje życzenie

[Chorus]

Zmieniłem swoje życie o sto osiemdziesiąt stopni, bo Bóg się modli za mnie
Teraz jest o wiele inaczej, bo Bóg wybrał mi taką drogę
Pożegnałem ostatnio matkę, która mimo sytuacji - dała mi wiele
Nie byłem tacy jak inni, ale przez chwilę tego nie żałuje
Mam nadzieje, że jest ci lepiej w niebie - Mamo.

[Verse 2]
Jako dzieciak zamykałem się w swoim pokoju
Ciągle płakałem, bo niektórzy wytykali mnie palcami
Ale zrozumiałem, że oni za mnie nie przeżyją
Dlatego próbowałem innych metod.

PROMOCJA:
- Uczestnictwo w finale WIMI NEXT STAR, gdzie sam artysta zagrał swoje dwa numery dotyczące owego konkursu w Rave Night Club. Na scene zaprosił Chase Love, któremu podziękował za wzięcie go na scene na finałowej trasie NOMAD w Los Santos.
- Uczestnictwo w finalnym koncercie trasy NOMAD CHASE LOVE. Sam raper z tłumu ludzi wybrał Kiari Carver do zagrania jednej z produkcji z albumu Chase.
- Koncert w Rose Mansion, zagranie kilku numerów najprawdopodobniej z nowego albumu. 
- Zaproszenie bbykayla na koncert w Rose Mansion, gdzie zagrał wraz z nią what u want, oraz nieopublikowany do tej pory wspólny numer.
- Był obecny podczas próby zamachu na życie Yuri Seong pod Ocean Bounty Bar. Artysta był świadkiem oraz pomagał ratować życie artystki. Został wspomniany w artykule od Daily Globe, oraz pojawił się na wspólnym zdjęciu wraz z Yuri Seong ze szpitala.
- Wydawnictwo albumu pod szyldem Eternal Atake - jednej z większych wytwórni w Los Santos która zrzesza większe gwiazdy.

WYDATKI:
- 10.000$ (platnosc dla Chandler Beasly oraz Yeti za produkcje)
- 2.000$ (opłata za okładkę)

ODGRYWKA:

TUTAJ.

INFORMACJE DLA OPIEKUNA:

Imie i nazwisko: Kiari Carver
Numer konta: 5819428223
Przynależność: Eternal Atake(dystrybucja)
Imię i nazwisko menadżera: Eternal Atake (w przypadku tego singla oraz albumu) 
Numer konta menadżera: 6014642429 - Numer konta Eternal Atake
Kontrakt zawarty z menadżerem: 40%

Edytowane przez hoodbyair

cash-dani-leigh.gif