Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Chosen Few Motorcycle Club - Davis Chapter

Bsk

Rekomendowane odpowiedzi

Bez-nazwy-1"Jak mi miał dziesięć lat, Babylon zrobił rajd, zabrał mi wuja. Madda płakała, a potem spakowała walizki i polecieliśmy do Cali. Nowe miasto, ale ten sam Babilon. Tylko słońce mniej prawdziwe, a ludzie więcej zimni."

"Dorastałem na Davis, tam gdzie każdy dzień to test. Ale mi nie poszedł w krzywą stronę całkiem. Mi trzymał się ognia – ganja, joga, roots. Mi jarał nie dla ucieczki, a dla oświecenia. Mi medytował pod muralami i malował duszę na ścianach."

Zion Menash, znany jako Mesiash, to dziecko ognia i betonu – rasta wychowany na zakurzonych chodnikach Davis, z sercem, co bije w rytmie bębnów z Spanish Town. Nie nosi gniewu, tylko dready, brodę i dym na ustach. Śmieje się często, mówi jakby śnił, ale patrzy jak człowiek, który już widział za dużo.

Mesiash nie jest ani ulicą, ani świątynią – on jest tym pomostem. Rano pali świętą roślinę, słucha Chronic Law, Squash i Yaksta, rozmawia z Jah. Wieczorem, jeśli Babylon stuka do drzwi, potrafi pokazać pazur. Nie nosi broni dla stylu – tylko gdy dusza mówi, że czas się bronić.

W jego oczach nie ma fałszu – tylko Zion i popiół. Dąży do Chosen Few MC jak do rytuału przejścia. Nie dla flexu, ale dla plemienia. Bo życie to nie gra, to misja. I Mesiash jest gotów – nie dla zysku, tylko dla prawdy.

Edytowane przez damianrealtrap

"Jak mi miał dziesięć lat, Babylon zrobił rajd, zabrał mi wuja. Madda płakała, a potem spakowała walizki i polecieliśmy do Cali. Nowe miasto, ale ten sam Babilon. Tylko słońce mniej prawdziwe, a ludzie więcej zimni."

"Dorastałem na Davis, tam gdzie każdy dzień to test. Ale mi nie poszedł w krzywą stronę całkiem. Mi trzymał się ognia – ganja, joga, roots. Mi jarał nie dla ucieczki, a dla oświecenia. Mi medytował pod muralami i malował duszę na ścianach."

5vKR5Y8.pngZd52Vd9.pngS8QXhmu.pngOscg8OF.png

Edytowane przez damianrealtrap

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin