Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[sa-cryptids.com] Człowiek-ćma dostrzegany w wielu miejscach, (2/3).

grubasiontko

Rekomendowane odpowiedzi

ivkNhU5.png9NOrwsg.pngTo następny artykuł poświęcony dla człowieka-ćmy który według doniesień mieszkańców i osób badających zjawiska pojawił się nad Los Santos. Dotarliśmy przez ten czas do kolejnych informacji na ten temat, doniesienia napłynęły także z Vespucci gdzie kilka dni temu awaryjnie lądował samolot z jedną osobą na pokładzie. Na szczęście, obyło się bez ofiar śmiertelnych, jednak wszystko wskazuje na to że istota posiadająca szósty zmysł pojawiła się w tym rejonie, zwiastując katastrofę. Mieszkaniec Del Perro, Koby Preston, wysłał wiadomość do naszej redakcji:
"Jak co wieczór uprawiałem jogging w rejonie Vespucci, robiło się już szaro, słońce zachodziło na tle parku rozrywki w Del Perro. Jak nigdy, czułem duży niepokój biegnąc wzdłuż plaży, często surfuje i znam te tereny, do tego tutaj mieszkam. Czułem obecność kogoś więcej niż turystów i mieszkańców. Na tle zachodzącego już słońca zauważyłem ciemną istotę, nie wiem czy siedziała czy unosiła się nad jednym z budynków plażowego ratownika. Czerwone oczy odznaczały się na tle pomarańczowego nieba, to było coś hipnotyzującego, strasznego. Po chwili obserwacji, nie wiem czy to coś mnie widziało, pobiegłem dalej, wracając już ujrzałem kłęby dymu i unoszący się wokoło plaży piach, jak podczas ostatnich wiatrów od strony oceanu. Co było potem, wiadomo, pełno wozów straży, radiowozów. Między kłębami dymu a zamieciami piasku krążyło to coś, dwa czerwone punkty latały tylko między tymi chmurami, jakby rozganiając je. Myślałem że to światła pojazdów ratowniczych, odbijają się od tego dymu czy coś.. Sam nie wiem. Myśle że widziałem wtedy człowieka-ćmę."

V8Nc1SB.pngRazem z Tommym Winchesterem kupiliśmy ostatnio sklep z pamiątkami, oprócz trzydziestu kartonów skarpet ProLaps wyprodukowanych w USA z porządnym składem, w więkoszości bawełnianym (jedyne $5 za 5 par skarpet!!!), zauważyliśmy większy potencjał w tym biznesie. Możecie do nas zajrzeć i spróbować odnaleźć swój szósty zmysł poprzez spróbowanie osocza z naszego wielkiego kaktusa który został sprowadzony prosto z Ekwadoru (nie pytajcie jak), Echinopsis pachanoi to jego łacińska nazwa, ilość Meskaliny zawartej w tej roślinie to po prostu... Po prostu musicie się przekonać na własny zmysł, do tego porządna legalna trawka, nie pryskana żadnym gównem jak w większości sklepów z zielskiem. Ponadto, wyrobicie tam też dożywotnią licencje Łowców Wielkiej Stopy na Hrabstwo Blaine, Identyfikator Odkrywania i Badania Kryptyd oraz kupicie nowy nakład koszulek które są serio kozackie. Jeśli chcesz lekko pokazać w swoim towarzystwie że wierzysz w istnienie kryptyd, jest to idealna sprawa! Na miejscu są też dostępne rozmiary plus-size (mamy również bikini w rozmiarach plus size!!!). Po koszulkę i na dawkę Meskaliny na wieczór przyszedł nasz przyjaciel który natknął się na istnienie kryptydy, chciał zachować anonimowość więc nie podamy tu jego nazwiska, jednak powiedział on tak:
"Skurwiel-ćma próbował mnie porwać na jednej z samotnych wypraw po Pejotla na Grand Senora, niedaleko fermy wiatrowej, wiecie gdzie, tam gdzie kwitnie masa pejotli. Po długiej wędrówce i wpatrywaniu się w zasrane zarośla i każdy krzak, dorwałem tą roślinę, spróbowałem kawałek i w drodze powrotnej do auta zaczął latać nad moją głową, jebane 10 stóp rozpiętości skrzydeł, nawet 12, na oko, czerwone ślepia i ten przeraźliwy krzyk. Zacząłem biec w stronę auta chociaż już wiedziałem że to na nic, pogubiłem po drodze wszystko, portfel, pejotla, nóż, czapkę, dosłownie wszystko kiedy wypieprzyłem się o jakiś kamień na mojej drodze. Wtedy? No właśnie, obudziłem się dopiero rano przy drodze, obudził mnie Oficer Stanowy, całkiem nagi i obdarty ze wstydu, podrapany tylko pazurami tego zasranego ćmiego skurwiela, wiedziałem że to on. Pewnie mnie puścił przy drodze i z jakiegoś powodu po mnie nie wrócił, dlaczego? Nie wiem."

zebnb6u.pngJak wspominaliśmy wcześniej, człowiek-ćma objawiał się w miejscach katastrof, istota najprawdopodobniej posiada szósty zmysł który pozwala jej przewidywać takie zdarzenia i przez to zwiastuje te wydarzenia. Gregory Flournoy, czyli ja, badacz zjawisk paranormalnych i kryptozoolog, łowca wielkiej stopy, licencjonowany przewodnik po Hrabstwie Los Santos oraz Hrabstwie Blaine, uczestnik 93 wypraw kryptozoologicznych w całych Stanach Zjednoczonych, dziennikarz śledczy Blaine County Talk Radio, prowadzący istniejący program Wake and Bake, jako jedyny mieszkaniec Stanu San Andreas dopuszczony do prywatnej rozmowy z Gubernatorem i Sekretarzem Stanu w roku 2016 na temat zjawisk paranormalnych na terenie Stanu, nominowany do Nepalskiej misji schwytania Yeti w tamtejszych stronach Himalajów, czynny członek KKK oraz działacz Partii Republikańskiej, nie zamierzam oderwać swojego wzroku od tej sprawy, aby nikt nie ucierpiał, naszym celem jest zminimalizowanie i przewidzenie katastrofy którą zwiastuje obecność człowieka-ćmy.
Na zdjęciu widzicie mnie, pod sklepem. Tommy robił fotę zaraz po tym jak wystawiliśmy towar. Tego wieczoru zastanawiałem się nad tym co stało się w The Lust, ostatnio Glitter Dolls miały tam koncert. Nie byłem tam z powodu ich twórczości, szczerze mówiąc to jest gówniana i przerysowana, ale do sedna. Zaraz po tym jak dostaliśmy informacje na naszych subforach na reddicie, pojechaliśmy szukać i obserwować dachy oraz niebo na własną rękę, na Richman, Vinewood, Rockford. Tydzień temu (od daty publikacji tego postu) na Dominikanie zawalił się dach dyskoteki, ponad dwieście osób zginęło. Nie znamy nikogo z Dominikany więc nie możemy stwierdzić czy tam też pojawił się człowiek-ćma. Jednak sprawa stała się jasna - dyskoteka, wspomniana istota i widmo katastrofy. Szukaliśmy na miejscu właściciela lub osoby odpowiedzialnej za lokal, bez skutku. Nieoświeceni idioci nas zbywali, szczególnie tępaki i cyborgi z Gruppe Sechs która ogarniała zabezpieczenie tej imprezy, totalna porażka swoją drogą. Gdy tylko opuściliśmy lokal, zawiedzeni znieczulicą wszystkich w środku i opluci przez obsługę daliśmy sobie spokój tego wieczoru, Tommy powiedział mi "Pierdolmy to dziś, wracam do grania w Space Monkey.", zrobiłem to samo, wróciłem pisać artykuł i szukać informacji, dyskutować na forum. Godzina 23 z hakiem i co? Strzelanina pod The Lust, zginął Naheim Percy Junior oraz dwie osoby zostały wysłane do szpitala w stanie krytycznym. Można mówić że to przypadek, ale morderstwa pod pełnymi klubami nie zdarzają się zbyt często. Miejscowe media milczą, czyżby nie chciały rozgłosu i chcą uniknąć tłumaczeń że to na sto procent zbieg okoliczności. Wysłaliby nas najchętniej do zakładów psychiatrycznych o zaostrzonym rygorze gdyby nie ta sytuacja. Istota z szóstym zmysłem przewidziała tragedię, to nie był duży kontakt, istota nie była nachalna więc także problem mógł być niewystarczająco duży (chociaż, czy śmierć człowieka, pomijając jego kolor skóry, nie jest wystarczającą tragedią)?

Gregory Flournoy (Cryptozoology Tracking Society ID: 3066-93),
Thomas Winchester, (Cryptozoology Tracking Society ID: 9976-11).

**Maeve Watson wysłała ten artykuł do swojego zioma Campbella z dopiskiem, że jego stary odnalazł się.**

@Oberschutze eugen

Edytowane przez Sum Gigant Ze Szczecina

mam złoty sikor, złotą bransoletę, kurwa twojej starej robię minetę