Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[20.04] ICY HEART - No More Love (Official Audio)

Atari2137

Rekomendowane odpowiedzi

**dwudziestego kwietnia - około dwadzieścia minut przed dwudziestą pierwszą, Imani AKA "Icy Heart" wrzuciła w śieć swoją wcześniej zapowiadaną świeżą nute, zaraz po tym puściła post w sociale ze nuta już jest wypusczona. Każdy kto ją odsłuchał mógł usłyszeć ze ICY HEART ma ładny i wyraźny głos, piosenka nie była za długa, lecz była warta siebie i miła dla uszu**

image.png.9ebc6d24477cf6959b1c6e83b2ea90c2.webp.a0706073e5a83ebb5c6b4d46d62b1789.webp

Spoiler

[Chorus] Nawet dwunastka mnie nie zakuje, pisze zycie w liniach Im zawsze chodzi o ich emocje, wiesz ze nie mam dla nich serca (Never) Luty na tej suce (Yup), opusc swojego przestraszonego chlopaka (Scarred) Dalem ci tyle szans, dalej nie umiales tego dobrze rozegrac Dlatego, nie posiadam w sobie wiecej milosci (No more love) That's why, I got no more no more no more love (No more love) I got no more no more no more love (I got no more love) I got no more no more no more love (I got no more love) I got no more no more no more love

[Verse] Pamietam kiedy powiedziales ze jest zle, szybko zmieniles sie Pusc te plotki po ulicy, zgaduje ze to nie tak Czemu mi klamiesz prosto w twarz? (How?) pierdolony fake Obrocone strony na tobie, patrz teraz jak prawdziwy rap idzie Musialam go nauczyc lekcji, wiedzialam ze to finezja Nie zatrzymam sie pod cisnieniem, przepracowalam to gowno w sukience Moja gra byla imponujaca Prosto z wzgorz, portfel nigdy nie byl receptom Modle sie do boga o te bogoslawienstwo Teraz plywam w tych pieniadzach Potrzebuje kazdej torby, nie potrzebuje lenia Widzisz mnie jak wchodze, chain sie swieci Zmienilam ta gre, pracuje nad nerwami Zdmuchuje slabiakow, dalej sie nie zmienilam (Nope) Nadal sie nie zmienilam

[Chorus] Nawet dwunastka mnie nie zakuje, pisze zycie w liniach Im zawsze chodzi o ich emocje, wiesz ze nie mam dla nich serca (Never) Luty na tej suce (Yup), opusc swojego przestraszonego chlopaka (Scarred) Dalem ci tyle szans, dalej nie umiales tego dobrze rozegrac Dlatego, nie posiadam w sobie wiecej milosci (No more love) That's why, I got no more no more no more love (No more love) I got no more no more no more love (I got no more love) I got no more no more no more love (I got no more love) I got no more no more no more love

ODGRYWKA

PROMOCJA

INFO DLA OPIEKUNOW

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Imani Devereaux
Numer konta postaci: 1851128123
Link do profilu: https://forum.v-rp.pl/profile/17343-atari2137/

Edytowane przez Atari2137