Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[22.04.25, Porwanie] Disappeared

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 20/21 kwietnia w godzinach nocnych, dwójka czarnych mężczyzn podjechała pod stacje na davis, gdzie stała tam czarnoskóra dziewczyna Tanisha Cooper oraz jakiś facet, który najwidoczniej się z nią kłócił - Dwójka czarnoskórych mężczyzn ubranych full na czarno, jeden w czapce podeszli do dwójki odwróceni tyłem do CCTV jakby nie chcieli ujawniać swojej twarzy, zaczęli z nimi gadać nie kłócąc się - Chwilę później dziewczyna zaczęła iść z dwójką a jeden facet został na stacji wsiadając w swojego quada, trójka poszła za stacje wsiadając do swojego ingota i odjeżdżając, zajechali w miejsce bez kamer gdzie siedzieli w aucie i gadali z dziewczyną później ją również uderzając gdy ta wysiadła z auta, po ciosie upadła przytomna oraz jedynie przymroczona po dwóch ciosach, gdy zobaczyli kręcącego się stratuma, wyjechali przejeżdżając obok jamestown i jadąc poza miasto wjechali w tereny górskie obok autostrady gdzie również nie było CCTV. 30 minut później wrócili w stronę miasta wjeżdżając w tereny z CCTV, lecz przez ciemność nie było można zauważyć czy dziewczyna nadal jest w aucie, czy jej nie ma**

Fakty:
- Obaj mężczyźni byli ciężko do zidentyfikowania bo ukrywali się przed kamerami oraz było ciemno, oraz skrywali swoje twarze jak najbardziej kapturami a jeden czapką.
- Tanisha Cooper dobrowolnie poszła z mężczyznami do auta.
- Wjechali w miejsce bez kamer gdzie uderzyli dziewczynę by nie była w pełni świadoma.
- Pojechali w tereny górskie na północny-wschód gdzie ich trop się urwał.

17 minut temu, straightouttala napisał:

**Dnia 20/21 kwietnia w godzinach nocnych, dwójka czarnych mężczyzn podjechała pod stacje na davis, gdzie stała tam czarnoskóra dziewczyna Tanisha Cooper oraz jakiś facet, który najwidoczniej się z nią kłócił - Dwójka czarnoskórych mężczyzn ubranych full na czarno, jeden w czapce podeszli do dwójki odwróceni tyłem do CCTV jakby nie chcieli ujawniać swojej twarzy, zaczęli z nimi gadać nie kłócąc się - Chwilę później dziewczyna zaczęła iść z dwójką a jeden facet został na stacji wsiadając w swojego quada, trójka poszła za stacje wsiadając do swojego ingota i odjeżdżając, zajechali w miejsce bez kamer gdzie siedzieli w aucie i gadali z dziewczyną później ją również uderzając gdy ta wysiadła z auta, po ciosie upadła przytomna oraz jedynie przymroczona po dwóch ciosach, gdy zobaczyli kręcącego się stratuma, wyjechali przejeżdżając obok jamestown i jadąc poza miasto wjechali w tereny górskie obok autostrady gdzie również nie było CCTV. 30 minut później wrócili w stronę miasta wjeżdżając w tereny z CCTV, lecz przez ciemność nie było można zauważyć czy dziewczyna nadal jest w aucie, czy jej nie ma**

Fakty:
- Obaj mężczyźni byli ciężko do zidentyfikowania bo ukrywali się przed kamerami oraz było ciemno, oraz skrywali swoje twarze jak najbardziej kapturami a jeden czapką.
- Tanisha Cooper dobrowolnie poszła z mężczyznami do auta.
- Wjechali w miejsce bez kamer gdzie uderzyli dziewczynę by nie była w pełni świadoma.
- Pojechali w tereny górskie na północny-wschód gdzie ich trop się urwał.

image.png?ex=6809314c&is=6807dfcc&hm=3f1e16a5d475666a9e0a1ba524a43b168487ad9f278739c1730e01a8679f55ef&=

((Zedytujcie to przestepstwo odpowiednio. Sprawcy nie byli wcale ubrani na czarno, a w cywilne, dość charakterystyczne ciuchy.))

1. SPRAWCY
1.1 Kamery CCTV zarejestrowały twarze sprawców, ponieważ stacja benzynowa jest oblepiona kamerami z kilku różnych ujęć. - Kogo twarze zarejestrowano?
1.2 Po analizie zapisu z kamer, doszukano się cech charakterystycznych u sprawców? Tzn. tatuaże, blizny etc.?
1.3 Czy sprawcy krążyli w okolicach stacji benzynowej, bądź zaczepiali inne dziewczyny na przestrzeni kilku godzin przed samym porwaniem? Odnotowano jakieś zgłoszenia w tym temacie?

2. POJAZDY
2.1 Jaki konkretnie model wraz z marką, kolor oraz indeks stanowy quada odczytano z zapisu kamer?
2.2 Jaki kolor oraz indeks stanowy odczytano z Ingota?

2.3 Czy któryś z pojazdów może być powiązany z jakimkolwiek przestępstwem na przestrzeni ostatnich dni?

@straightouttala

valued lubi to

Nie będę nic edytował bo było odgrywane że zdejmujemy z siebie bluzy 🙂 Szybko jakoś odpowiadasz na te przestępstwo, ale w przestępstwie morderstwa już nie odpowiesz, kumam że ziomków nie chcesz aresztować ale przydało by się coś ruszyć a nie grać na ich korzyść.

1.
1.1 Nie ma szans że jest tam multum kamer, są one na budynku a nie na konstrukcji z dystrybutami paliwa, nadal było ciemno a sprawcy się ukrywali w kapturach i czarnych ciuchach, więc twarze nie zostały zarejestrowane nikogo.

1.2 Nie bo ciężko w ciemności zauważyć jakie kolwiek tatuaże na czarnej skórze tym bardziej odczytując czy mają jakieś powiązania.
1.3 Nie

2.
2.1 (Nie wiem bo to nie mój quad, oraz nikogo od nas.) Kolor czarny
2.2 J7BKRZ
2.3 Nie

@tali

Edytowane przez straightouttala

4 minuty temu, straightouttala napisał:

Nie będę nic edytował bo było odgrywane że zdejmujemy z siebie bluzy 🙂 Szybko jakoś odpowiadasz na te przestępstwo, ale w przestępstwie morderstwa już nie odpowiesz, kumam że ziomków nie chcesz aresztować ale przydało by się coś ruszyć a nie grać na ich korzyść.

1.
1.1 Nie ma szans że jest tam multum kamer, są one na budynku a nie na konstrukcji z dystrybutami paliwa, nadal było ciemno a sprawcy się ukrywali w kapturach i czarnych ciuchach, więc twarze nie zostały zarejestrowane nikogo.

1.2 Nie bo ciężko w ciemności zauważyć jakie kolwiek tatuaże na czarnej skórze tym bardziej odczytując czy mają jakieś powiązania.
1.3 Nie

2.
2.1 (Nie wiem bo to nie mój quad, oraz nikogo od nas.) Kolor czarny
2.2 J7BKRZ
2.3 Nie

@tali

((Szczerze malo mnie obchodzi, ze odegrales jakies sciaganie bluzy, gdzie prowadziliscie cala akcje w widocznych na ssie ciuchach. Kamery musialy zarejestrowac wasze twarze, skoro prowadziliscie przestepstwo bez kominiarek. Pomijajac juz fakt ze stacja jest zajebiscie dobrze oswietlonym miejscem. Nie chce mi sie klocic z toba, bo odpowiadam w tych przestepstwach, w ktorych musze. Jak chlopaki wypisali mi wystarczajaco informacji w glownym temacie, to nie bede im zadawal pytan. A grac se bede na korzysc tego, kogo mi sie podoba pozdro.))

1 minutę temu, tali napisał:

((Szczerze malo mnie obchodzi, ze odegrales jakies sciaganie bluzy, gdzie prowadziliscie cala akcje w widocznych na ssie ciuchach. Kamery musialy zarejestrowac wasze twarze, skoro prowadziliscie przestepstwo bez kominiarek. Pomijajac juz fakt ze stacja jest zajebiscie dobrze oswietlonym miejscem. Nie chce mi sie klocic z toba, bo odpowiadam w tych przestepstwach, w ktorych musze. Jak chlopaki wypisali mi wystarczajaco informacji w glownym temacie, to nie bede im zadawal pytan. A grac se bede na korzysc tego, kogo mi sie podoba pozdro.))

((Nie prowadzilismy calej akcji w tych ciuchach wiec teraz nie wymyslaj, i nie graj głupa bo wiemy jak wyglądaliśmy, stacja dobrze oświetlonym miejscem? Nie w każdym miejscu, gdy staliśmy nie na jej środku a na chodniku, więc też się nie będę z tobą kłócił bo doskonale wiemy że nie graliśmy w takich ciuchach))

39 minut temu, straightouttala napisał:

1.1. Dystrybutory paliwa to nie bankomaty. Stacje benzynowe są odpowiednio monitorowane, szczególnie te na terenie South Central, gdzie statystyki przestępczości mówią same za siebie.. Zakładając, że osoby mają proste kręgosłupy - musiały podnieść głowę do góry chociaż na wprost.. Zatem kogo twarze zarejestrowano?

1.4. Czy tankowano ten pojazd na tej samej stacji w przeciągu ostatniej doby od przestępstwa?

((przy okazji przyda się mapka z przejazdu))

valued lubi to

1.1. Yajeel Jennings, Cardarion Cailloux

1.4. Nie

https://imgur.com/a/0easbaT

Czerwony - Przejazd z motelu na stacje
Zielony - Zaparkowanie za stacją i podejście na chodnik by zaczepić dziewczynę
Żółty - Odjazd ze stacji
Jasno-niebieski - Pierwszy postój
Różowy - Przejazd w tereny górskie pod autostradą, by nie dostrzegły ich CCTV
Jasno-Brązowy - Zaparkowanie auta za skałką