Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Gastronomia] ShootZone Bar

Antix

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.011e3e0ff72bdf5b3080377a0f94bfef.png

Spoiler

Hej, tak jak w przypadku ShootZone AirSoft, projektu którego prowadzę z dwoma osobami, które z chęcią będą pomagać bardziej przy aktywności, gdybym musiał ograniczyć w przypadku skupienia się na początku gastronomii, chociaż czasu nie brakuję mi. Co do szyldu ShootZone to chcemy zrobić po prostu większą markę 😄

Dałem tak jak w przypadku ww projektu infografiki. Co do naszej gry, która odbędzie się jeśli dostaniemy akcepta to nie będzie nudnym siedzeniem i podawaniem tylko ofert. Mamy mnóstwo pomysłów na tworzenie eventów, tak jak w grafice przykładowo pompki za jakieś zniżki, po prostu interakcje, czego niestety brakuję w niektórych gastronomiach, liczymy że dostaniemy szansę ponad limit by móc się wykazać, również planuję aby tworzyć eventy w których graczy będą mogli zdobyć dane przedmioty, edolary ale też samą fajną rozgrywkę na serwerze. Też nasz bar będzie skierowany dla Departamentów, z którymi będziemy chcieli nawiązać współpracę, po prostu tańsze jedzenie za przebywanie w naszym lokalu, informację na temat wnętrza są na infografice, ale też mogę bez problemu wyjaśnić koncept etc

Również jeśli wypali to stworzymy serię odcinków In Character, która będzie przedstawiała jakieś jedzenie posiłków, testowania np paczek MRE, wszystko co związane z takim klimatem 😄

Nazwa biznesu/Projektu IC: ShootZone Bar
Postać lidera: Cristina Bartling 
UID postaci lidera z panelu gracza: 54335
Nick Discord:  ant.ix
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 

mfp6dV5.png

HZ34tt2.png

image.png.4e038a5a825a8ffc93e4313bdb4c1b66.png

Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...):  Gastronomia
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): N/A
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a):  N/A

Edytowane przez Antix

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin