Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Szukam] Big Blast Music Club — Inhouse DJ/Barmani

SzukamyTwojejZony

Rekomendowane odpowiedzi

vlo27og.png

Szukam ludzi chętnych do gry w klubie BIG BLAST MUSIC CLUB. Lokal nie jest nastawiony na grę eventową, a stałą rozgrywkę z dnia na dzień. Możecie spodziewać się dużo ciekawej giery, którą prowadzę w klubie i poza nim. Jest to świetna opcja dla nowych postaci, które chcą się zakręcić w nie do końca legalnym towarzystwie. Ale też świetna okazja dla raperów, czy innych postaci celebryckich, które chcą zacząć od przysłowiowego zera. 

Szukam In-house DJ'a
Postać najlepiej założona pod rozgrywkę w Big Blast, chociaż przyjmę istniejące już postacie. No biggie. Czego wymagam to przede wszystkim fajnej postaci. No i mam kilka innych potrzeb, które wchodzą w sferę OOC:

• Ogarnięcie prostego shoutcasta, zdatnego do DJ'owania. Playliste w zeno mogę sobie zrobić sam. Chce żeby to było na żywo.
  • Tematykę rapową. Klub jest rapowy, więc zero miejsca dla techniawy i innych Avicii. Preferowałbym DJ'a, który grałby west-coastowe klubowe bangery, ale nie jak ktoś chce puszczać składankę złożoną z pop-rapu? Też jest cool.
  • Chęci do gierki z naszymi postaciami day-to-day.

Szukam też barmanów, podawaczy drinków. Hostess, sprzątaczy. Kogokolwiek kto chce grać w klubie. Jeśli ktoś ma chętkę zagrać w biznesie i swoją rozgrywkę nie opierać tylko na podawaniu kawy i odgrywaniu gotowania burgera, to to jest miejsce do tego. Pamiętajcie tylko, że lokal jest brudny, niszowy i położony na Davis. Nie ma tutaj miejsca dla postaci ę, ą.

Co oferuję?

Możecie się spodziewać rekompensaty finansowej za wasze usługi. Duty, procent zarobiony z imprez. Tego typu pierdoły, żeby grało wam się lepiej. Ale to nie jest coś, na co chce was złapać. Moja oferta wybiega poza relacje pracownik - szef.

• W przypadku postaci DJ'a, jestem w stanie zająć się stroną merytoryczną od strony Celebrity Project. Od napisania apki, po granie menadżera. Jestem w stanie was promować i pakować w was (nie do końca legalną) kasę.
  • Aktywna gierka i rozwój między naszymi postaciami. Big Blast to nie wielka korporacja, ale grupka ludzi z pasją i chęcią imprezowania.
  • Możliwość zakręcenia się przy CHOSEN FEW i nastawienia swojej postaci w kierunku kryminalnym, a przy tym pełne poradnictwo co grać i jak grać, żeby czerpać fun z gierki.

Serdecznie zapraszam do gry z nami. Klub jest aktywny i do gierki nie wchodzicie jako jedyni. Także nie musicie się martwić, że wszystko spadnie na wasze barki.

KONTAKT:
Forum pw albo discord: vuuls

Edytowane przez vuuls

• 2 tygodnie później...