Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

sell drugs, get money

Rekomendowane odpowiedzi

Rząd federalny USA sprzeciwia się nielegalnemu handlowi narkotykami , jednak przepisy poszczególnych stanów są bardzo zróżnicowane i w niektórych przypadkach sprzeczne z prawem federalnym.

7153509a-a606-49a3-a0f8-16f6dcf8a9b6-cokebust2220402.jpgLos Santos od lat zmaga się z rosnącym problemem jakim jest uzależnienie od narkotyków. W samym 2024 roku śmierć przez przedawkowanie miało ponieść ponad 80.000 ludzi, kobiety w ciąży, dzieci. Problem ten wciąż narasta i wyświetla się w każdej grupie zawodowej, etnicznej, bez podziału na wiek czy płeć, jednak tam gdzie pojawiają się narkotyki musi być ktoś kto je dostarcza. W stanie San Andreas istnieje wiele grup przestępczych, każda z nich chciałaby dostać swój kawałek z tego intratnego biznesu co powoduje konflikty, które z czasem prowadzą do regularnych potyczek, a trup ściele się gęsto. Handel detaliczny przynosi mniejszy splendor i nie buduje takiej pozycji w lokalnym półświatku jak sprzedaż hurtowa, natomiast jest to bardzo ważna odnoga w biznesie narkotykowym, która przez wielu jest pomijana. Chcesz zarobić na nowe buty? Opchnij kilka piguł. W domu Ci się nie przelewa, a Twoi rówieśnicy z podwórka mają podobnie jak ty? Zaopatrz lokalnych ćpunów, forsa sama wpada. Dilerem może być każdy i wiele grup czy gangów to wykorzystuje, by popychać dalej swoje narkotykowe imperium. Organizacje przestępcze wciąż próbują rozszerzyć swoje tereny, by generować coraz większe zyski z handlu. Wskaźnik przestępstw z użyciem broni palnej wciąż rośnie, a spora ich część jest spowodowana wojną o wpływy, związanymi z handlem narkotykami.

Spoiler

Elo, ostatnio mam więcej wolnego czasu i chciałbym wystartować z projektem zarobkowym. Mam już swój plan w głowie i liczę, że uda się go zrealizować.
Southern Reapers M/C San Andreas 1% (West Chapter)
credits; ja, @GRANDE CONNECTION

Edytowane przez Skuucx.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin