Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] CRYSTAL BEACH RESORT & SPA

Berlinlebt

Rekomendowane odpowiedzi

spacer.png

Wkraczając w świat Crystal Beach Resort & Spa, wkraczasz do świata którym jest, ekskluzywny kurort wypoczynkowy położony nad malowniczą plażą z widokiem na spokojne, turkusowe wody oceanu. Crystal Beach to czysty synonim luksusu, relaksu i niezapomnianych doświadczeń, stworzony z myślą o najbardziej wymagających bywalcach. Połączenie nowoczesnej architektury, wyrafinowanego i wyselekcjonowanego starannie designu i harmonii z naturą sprawia, że Resort to idealne miejsce na niezapomniany urlop, romantyczny wypad, odnowę ciała i ducha, czy zwykłą romantyczną kolację przy świecach, w akompaniamencie szumu fal. Crystal Beach Resort and Spa zajmuje rozległy teren otoczony kryształową plażą. Architektura resortu łączy elegancję z elementami typowo high-fashion, oferując przestronne pokoje, apartamenty i z zapierającymi dech w piersiach widokami na ocean. Każdy detal – od marmurowych podłóg po ręcznie tkane tkaniny – został zaprojektowany z myślą o komforcie i estetyce. Wewnątrz czekają przestronne apartamenty z panoramicznymi oknami, przez które wpada światło poranka i szum fal. Każdy detal wnętrz – od marmurowych łazienek po ręcznie tkane zasłony – przypomina, że tu luksus nie jest dodatkiem, lecz podstawą. Wieczorem zapach bazylii i czosnku zaprowadzi Cię do serca resortu – włoskiej restauracji, gdzie szef kuchni osobiście dobiera ryby, które zaledwie kilka godzin wcześniej pływały w oceanie. Owoce morza, świeże zioła, domowe pasty – wszystko przygotowane z pasją i podane z widokiem na rozświetloną taflę wody. Na prywatnej plaży miękki piasek ogrzewa stopy, a bar serwuje autorskie koktajle, które smakują jak lato. A gdy noc zapada nad Crystal Beach, baseny otulone światłem lampionów zamieniają się w magiczną oazę – idealną na wieczorne kąpiele, rozmowy do świtu i śmiech, który miesza się z szumem fal.

spacer.png

To właśnie tu możesz zorganizować coś wyjątkowego. Cały resort – od willi, przez restaurację, po każdy metr plaży – może należeć tylko do Ciebie i Twoich gości. Urodziny? Ślub? Tajna impreza dla wybranych? A może luksusowe spotkanie w gronie zaufanych? Ty decydujesz, my tworzymy scenerię. Tylko u nas doświadczysz wyjątkowych chwil jak kolacje na plaży pod gwiaździstym niebem, przygotowywaną przez wykwalifikowanego szefa kuchni z menu dostosowanym do preferencji gości. Ponadto wielogodzinne degustacje win i koktajli prowadzone przez najlepszych sommelierów. Crystal Beach Resort & Spa to nie tylko miejsce. To wspomnienie, do którego będziesz wracać w myślach – raz za razem. I za każdym razem z tym samym uczuciem: tam było idealnie.|

Wraz z @Lori szarpnęliśmy się na otworzenie wspólnego projektu. Ten projekt powstał z potrzeby stworzenia miejsca, które na RP naprawdę żyje. Nie kolejny budynek-wydmuszka, ale przestrzeń z klimatem, stylem i potencjałem do rozgrywki – zarówno codziennej, jak i tej większej, eventowej. Crystal Beach Resort to mój sposób na wniesienie na serwer odrobiny luksusu, elegancji i wyobraźni. Chcę, żeby to miejsce było tłem dla niezapomnianych scen, romantycznych kolacji, tajnych spotkań, intensywnych dram czy ekskluzywnych eventów. Niech stanie się przestrzenią, która inspiruje do kreatywnego RP, a nie ogranicza. Zależy mi na wysokim poziomie immersji, dbałości o detale i klimacie rodem z filmów – ale jednocześnie jestem otwarty na współpracę z istniejącymi biznesami/projektami, pomysły innych postaci i spontaniczne akcje. Resort nie jest tylko tłem – ma być aktywnym uczestnikiem rozgrywki. 

Nazwa biznesu/Projektu IC: Crystal Beach Resort & Spa
Postać lidera: Nestore De Santis
UID postaci lidera z panelu gracza: 55864
Nick Discord: eryczekbln
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...):  - 
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

image.png.199c4dbe6524cd68ae98ff787f48fc9a.png

Cześć, po ustaleniach na discordzie Twoja aplikacja na Projekt IC została przyjęta. 

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz.

UWAGA!

• W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę ze swojej aplikacji.
  • Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest aktualizować temat przynajmniej raz na 30 dni!

Berlinlebt i Lori lubią to

Raised on pop punk and bubblegum

• 4 tygodnie później...

**Na stronie internetowej resortu oraz social mediach pojawiła się oferty strefy SPA. Możliwość zabookowania terminu zabiegu została odblokowana.**  ((W sprawie terminu proszę o PW/discord do mnie, bądź bezpośrednio w grze jak obiekt jest otwarty.))

kgE2yWg.png

La Perla di Crystal – Menu Spa

„La bellezza è un rituale”

FACE:

Acqua di Luce –  $350
Innowacyjne oczyszczanie wodorowe. Woda aktywna oczyszcza, dotlenia i rewitalizuje skórę. Zabieg zakończony chłodzącą maską z aloesem.

Carbone Glow  | $350
Peeling węglowy z aktywnym węglem i maską LED. Wygładza, oczyszcza pory i przywraca cerze promienność.

Caviar Nero | $350
Zabieg z ekstraktem z czarnego kawioru. Odżywia, liftinguje i przywraca elastyczność skórze dojrzałej.

24k Splendore | $500
Luksusowy rytuał ze złotem 24K, kolagenem i masażem liftingującym twarzy. Zapewnia blask i efekt wygładzenia.

Maska z alg morskich | $350
Masaż twarzy Gua Sha lub lodowym rollerem | $400

BODY: 

Fresh Clean | $700
Rytuał ciała z maską z alg i peelingiem solnym. Działa drenująco i detoksykująco. Idealny przy obrzękach i cellulicie.

Cleopatra’s Secret | $450
Kąpiel, w której wykorzystuje się mleko i miód, aby zrelaksować ciało i odżywić skórę.

Perla Bianca | $450
Kąpiel w mineralizowanej wodzie z kolagenem i suszonymi kwiatami.

Whisper of Silk | $800
Masaż relaksacyjny na bazie jedwabnych olejów.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin