Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Morderstwo 17/05/2025] Płyta sie zacięła

abukowski

Rekomendowane odpowiedzi

9qoN52s.jpeg**W nocy z 17 maja na 18 maja na terenach Hollywood (Vinewood), doszło do morderstwa. Towarzysząca Starszemu mężczyźnie modelka wysiadła przed kompleksem mieszkalnym. Po około 40 minutach wyszli z mieszkania. Na miejscu pojawiła sie Juana Nieves, która awanturowała sie do Faceta. Po pięciu minutach na miejsce dojechał Tommy Signore. Po krótkiej chwili mężczyzna, który przyjechał z modelka ruszył do auta - wrócił z glock-18 w łapach. Awanturowali sie jeszcze chwile - po czym padły strzały. Po wszystkim kierowca bentleya odjechał.**

• Auto to Niebieski Bentley Bentayga (Enus Huntley)
  • Rejestracja auta to: OQIVJT
  • Na miejscu morderstwa nie było kamer - jedynie można było uchwycić miejsce jak Mężczyzna rusza do auta i wraca na miejsce - potem wsiada do auta i odjeżdża.
  • Ciało mężczyzny z kamer jest w większości w tatuażach Dot: Armenian Power 13.
  • Auto należy do Vahan Basmajian
  • To Vahan Basmajian uciekał z miejsca zdarzenia

**Gdy auto odjechało - zostało porzucone na South Central w okolicach Doków. Po Basmajian nie zostało śladu.**

Edytowane przez abukowski

W imię ojca syna ducha gdy wylecą z maczetami

1. SPRAWCA

1.1 Parking oraz ulica na obwodzie kompleksu mieszkalnego są objęte monitoringiem. Czy kamery zarejestrowały moment, w którym mężczyzna wyciąga broń z auta i kieruje się w głąb budynków, trzymając Glock-18 w dłoni?
1.2 Na miejscu zabezpieczono zakrwawioną koszulkę. Czy badanie śladów biologicznych wskazało Vahan Basmajian jako jej właściciela?
1.3 Czy na łuskach rozrzuconych w okolicy basenu udało się odnaleźć odciski palców? Jeśli tak, do kogo należały?

2. POJAZD

2.1 Jak wyglądała droga, którą Basmajian przebył po opuszczeniu kompleksu? Gdzie pozostawił swój pojazd?

3. ŚWIADKOWIE

3.1 Miejsce zbrodni jest otoczone mieszkaniami, wiele z nich ma okna na froncie. Czy któryś z lokatorów był w stanie wskazać zabójcę, lub dokładniej opisać zdarzenie? Jeśli tak, co mógł wspomnieć?
3.2 Tommy Signore opuścił miejsce zdarzenia przed, czy po postrzeleniu J. Nieves? Kamery mogły zarejestrować, z której strony opuszcza scenę?

@abukowski

Edytowane przez tali
abukowski lubi to

1.1 Jak najbardziej
1.2 Tak, to była koszula Ormianina
1.3 Odciski należą do Vahan Basmajian

2.1 i971MPk.png
(czerwone przyjazd z klubu pod kompleks mieszkalny, niebieski droga ucieczki auta, czarna kropka - miejsce porzucenia fury)

3.1 [zeznania świadka] **Wyszedłem wieczorem na balkon, bo usłyszałem awanture przed swoim mieszkaniem. Wychylając swoją głowę zauważyłem czwórkę osób, dwie kobiety i dwóch facetów. Darli sie około 10 minut. Nagle ten jeden - bez koszuli. Caly w jakiś obleśnych tatuażach, ruszył do wyjścia. Wrócił z bronią w ręku. Troche się przestraszyłem.. schowałem sie do mieszkania ale oglądałem sytuacje z okna. Nagle usłyszałem strzały - ale nie jestem w stanie wskazać czy to był ten facet bez koszuli czy ten drugi. Wydaje mi sie, że to ten pierwszy. Krzyczał coś, że co ta kobieta sobie myśli czy jakoś tak.**

tali i kasiasty lubią to

W imię ojca syna ducha gdy wylecą z maczetami