Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Grape Street Watts Crips (Gutta Gang) 🍇💜 ​

where the percs

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, demonchild napisał:

- Aplikacja ludzaco podobna, tymbardziej ze pisal ja ktos kto jest znany z kradniecia i w ogole😶

mordo  nie pruj sie do moich ziomeczkuw

argumenty;

- aplikacja moich ziomeczkuw nie jest kradziona (podeslalbym ci dowod ale rodo) (dowod 2 to ze ja tak mowie)

- co to za polak jak nie kradnie :D 

- cieszko zeby apka nie byla podobna do kurwy nedzy jak graja ten sam gang ?

- majti jest znany z kradniecia bo skradl mi serce i sie nie pruj koles spoko ?

*edit*

jak chodzi o bobuxkiller ze ukradl to huj z tym mordo ale tak nie gadaj ?

dzieki

Edytowane przez ATARO0
nygus, Snakz i odpad lubią to

Jako autor przywołanej tu wcześniej aplikacji na ten sam gang, który grają tutaj chłopaki chciałem tylko poświadczyć o tym, że pozwoliłem im na branie wszelkich materiałów, które wykorzystali, sam dodałem lidera na stary discord i podesłałem modyfikacje także nie ma tu mowy o żadnej kradzieży. Pozdrawiam chłopaków i grajcie sobie.

faflvn, valued, VassV i 13 innych lubią to

4 godziny temu, Sidneyo napisał:

Jako autor przywołanej tu wcześniej aplikacji na ten sam gang, który grają tutaj chłopaki chciałem tylko poświadczyć o tym, że pozwoliłem im na branie wszelkich materiałów, które wykorzystali, sam dodałem lidera na stary discord i podesłałem modyfikacje także nie ma tu mowy o żadnej kradzieży. Pozdrawiam chłopaków i grajcie sobie.

Mrugnij dwa razy jeśli cię do tego zmusili brachu, pomożemy..

Strzala, swag, Sidneyo i 5 innych lubią to

73diari.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin