Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[23.04] LIVESTREAM SM CHER B. WITH RENE HUNT

Madlyn

Rekomendowane odpowiedzi

f4OuhJb.png**W poniedziałkowy wieczór, gdzieś przed godziną 23, Cher spontanicznie wyjęła telefon i uruchomiła aplikację Instagram. Zaczęła wszystko nagrywać na swoim live, pokazując początkowo na siebie. W tle widać chwilowo drzwi, ale zaraz w kadrze pojawiają się nowe obrazy za nią, sugerując że ta się przemieszcza po budynku.**

Cher Belair: Istny dom wariatów - hej wszystkim! Nie wiem czy gdziekolwiek wspominałam, ale znalazłam się w Sloppy Mansion od kilku dni, a teraz szukam po całym domu faceta który przebrał się za kurczaka z Cluckin Bella... No i tak... Heh, przed chwilą go widziałam, ale mi gdzieś zwiał... O, JESTEŚ.

**Kamera objęła teraz Rene stojącego przed drzwiami, przy schodach. Rene Hunt spojrzał na obiektyw, pokazał się ze swojej lepszej strony. Ma na sobie strój maskotki sieciówki.**

CB: Nigdy nie widziałam koguta z wąsami... To kura czy kogut, kurwa?
Rene Hunt: Nie interesuj się, heh...
CB: Dobra, mam definitywnie z tym problem...
RH: Przecież widać, że to kurwa indyk kobieto...Nie rozrózniasz ptactwa?,
CB: JAKI ZNOWU INDYK.
RH: INDYK.  LOOOSER.
CB: INDYK CI TAK WYGLĄDA? **Cher krzyknęła poza kamerą** WRACAJ TUTAJ!

**Cher trzęsie kamerą goniąc Rene po schodach, a potem zbiegając na parter willi. Na live ludzie komentują, ale dziewczyna nie zwraca zbytnio uwagi, jeszcze.**

CB: Rene gdzie jesteś! KURA, KOGUT CZY INDYK, CO ZA RÓŻNICA JAK TRAFISZ DO GARNKA!
RH: SAMA TRAFISZ KURWA DO GARNKA, ODCZEP SIĘ ODE MNIE! JA TAK DZIŚ WYCHODZE!
CB: TY NIBY GDZIE WYCHODZISZ!
RH: NIE POWIEM CI!
CB: GDZIE TY JESTEŚ!
RH: HAHAHA LOOSER!

**Cher Belair spojrzała w jedny75sYqz.pngo, konkretne miejsce, które wzbudziło w niej niepokój. Na jej twarzy można było dostrzec zniesmaczenie i odrazę, a potem zaraz ulotniła się z pokoju.**

CB: Naprawdę, dom wariatów... TU JESTEŚ!
RH: KURWA... ODPIEPRZ SIĘ.

**Cher Belair przełączyła kamerkę na Rene, znowu. Rene Hunt wstał na proste nogi, zaczął spieprzać przed kobietą w stroju ptaka.**

CB: Na co ja go w ogóle gonię? Kurwa.

**Paryżanka akurat wyszła z budynku i pojawiła się na tle basenu oświetlonego przeróżnymi kolorami. Przez chwilę kręciła się po tarasie.**

CB: Cześć wszystkim jeszcze raz, dobrze was widzieć na live - tiaaa, przed chwilą goniłam faceta przebranego za drób, nie pytajcie czemu bo nawet ja nie mam dostępu do najbardziej zakotwiczonych myśli Sloppy Toppy. Chciałam Wam dzisiaj odpalić get ready with me, ale już w tradycyjnej formie, tylko że nieco nie zdążyłam. Szykuję się do powrotu do Francji, nie wiem czy wszyscy wiedzą - w lipcu odbędzie się Paris Fashion Week, na którym będę albo w formie widowni, albo jako modelka. Wszystko w rękach losu. Emmm... **obejrzała się za siebie** Chyba powinnam była wrócić i szukać tego drobiu, trochę czasu mu dałam do ukrywania się, może się znudził? Well... Jak wróciłam do willi, to zastałam go w stroju woźnego szkolnego. Nie wiem, chłopaki ze Sloppy Toppy lubią przebieranki, ostatnio wszyscy mieli na sobie umundurowanie, mhm. O jest i zguba.

**Rene Hunt podrapał się po głowie, zerknął na Cher. Cher Belair w kadrze łapie teraz Rene. Ten zaś pręży swoje muskuły przed kamerą na żywo.**

RH: Hey, widziałaś gdzieś ptaka? Biegał nam po mieszkaniu, nie robie sobie jaj.
CB: Co? Widziałam i go goniłam, ale się znudziłam i przyszłam trochę pogadać z ludźmi.
RH: Piszą że jestem przystojny?
CB: Na pewno nie piszą o tym, że jesteś lampą alladyna...
64sKKln.pngRH: Potrzyj lampę, a spełnię twe życzenie.
CB: Oto i on, wcielenie boskości.
RH: Grecki bóg erotyki, Rene Hunt.
CB: No, a jak ktoś się boi ciemności, zaradzisz coś na to? Przeprowadzasz staruszki przez ulicę?
RH: To niech sobie zapalą światło? Jeez co to za dziwne pytanie... Staruszki? Rizzy woli staruszki, więc on jest od tego.
CB: Aha, myślałam że masz jakieś super moce, że jesteś jakimś superhero czy coś... Nie było tematu.
RH: Chociaż, ty też za młoda Cher nie jesteś...Wiec yeah, też lubie staruszki.
CB: HEJ NO, ILE, SZEŚĆ LAT?

**Cher Belair włączyła kamerkę na siebie, westchnęła ciężej, przybrała również nietęgą minę.**

RH: Yeah, znalazłaś sobie młodszego? No nieźle Cher. Ale racja, jestem przystojny Cher... Nie dziwie się, że wybrałaś akurat mnie? Sam bym siebie wybrał. **Rene Hunt podszedł leniwym krokiem, stanął za kobietą i spojrzał w jej telefon.** Piszą coś ciekawego?
CB: Wiesz co? Może znajdziemy dla Ciebie laboratorium, które z chęcią Cię sklonuje? Nie wytrzymałbyś ze sobą doby albo bawiłbyś się świetnie... W sumie to dobre - stawiacie, że Rene żyłby w zgodzie ze swoim klonem czy by się pozabijali? **Po krótkiej chwili, dopowiedziała.** Piszą, że śmierdzisz. A tak serio, że Cię kochają i pytają... O nie, tego nie czytam nawet.
RH: Myłem się, to są fake news.. Myślę że żyłbym w homoseksualnym związku z samym sobą. Przeczytaj.
CB: Chcesz pokazać tyłek na wizji? Instagram mnie zbanuje.

**Cher Belair roześmiała się pod nosem, a potem przesunęła na kolejne pytania. Przybliżyła się do Rene i podstawiła mu telefon.**

RH: No właśnie, to czemu mam pokazać tyłek skoro instagram cię zbanuje? Girls uderzajcie w moje DM, napewno którejś pokaże tyłek?

**Rene Hunt wychylił nieco swoją głowę, spogląda na pytania które przelatują pod live. Cher Belair obejrzała się na Rene, zmrużyła oczy i nie odezwała się. Rene Hunt zobaczył reakcje Cher, roześmiał się głośniej i zaraz objął ją jedną ręką.**

RH: Dramatyzujesz.
CB: Mam całkiem niezłą tapetę na telefonie, ją możesz wysyłać w sumie...
RH: Myślę że ludzie widzieli to zdjęcie, latało ono wszędzie Cher.. Sami je wstawiliśmy na invadera?
CB: Aha, to ja jej akurat nie widziałam.
RH: To akurat kiepskie co mówisz Cher, myślałem że już po pierwszym spotkaniu stalkowałaś o mnie wszystko co się da.ypggjVk.png
CB: Przestalkowałam cały Twój profil. A Ty mój przejrzałeś? **Cher Belair przeglądała kolejne pytania na ekranie, wyprostowała się.**
RH: Przy pierwszym spotkaniu wiedziałem już o tobie wszystko Cher, więc tak? Zrobiłem to z wielkim uśmiechem na twarzy.
CB: Nie prowadziłam zbyt aktywnie mojego profilu...
RH: Ale coś tam miałaś, kochana... Czytaj co piszą, niedowidze...za małe literki masz do cholery.
CB: Nie nosisz okularów? Anyway... Na czym to ja? A, bo Rene mi przerwał, a mówiłam o tym że w lipcu jest Paris Fashion Week. Moja agencja ogarnęła mi sprawę z kilkoma castingami, na których się pojawię. **Cher Belair skupiła swój wzrok na telefonie i jego ekranie.**
RH: Ten Fashion Week jest w tym terminie, jak lecimy razem? Czy mam zostać dłużej by tam być?
CB: Nie znam detali odnośnie castingów, zdradzę wam szczegóły dopiero na miejscu bo teraz jestem jeszcze średnio ogarnięta przed wyjazdem. **obejrzała się na Rene** Nie, kocie, jest mniej więcej w połowie, od siódmego do dziesiątego. Jak chcesz, możesz zostać dłużej ze mną, nie?
RH: Too... Chyba tak zrobimy? Chce zobaczyć słońce jak ruszasz się na tej scenie, haha...Będę ci cholernie dopingował.
CB: Jak kocica, phaha. To słodkie... Merci. **pogładziła Rene po policzku, uśmiechając się do niego** Będziesz mieć idealne miejsce na widowni.
RH: Musisz mi ogarnąć loże VIP w takim razie, z najlepszymi widokami haha...

**Rene Hunt obejrzał się chwilowo na Cher, uśmiechnął się do kobiety i ucałował ją w skroń.**

CB: Ooooh... **Wydała z siebie pomruk, wróciła wzrokiem do telefonu** W tym tygodniu jeszcze mam sesję z Alexem, którego już na moim profilu poznaliście - sesja studyjna, do której malować się mam sama, chociaż - jeśli ktoś z was zna namiar na wizażystkę w LS i jest dostępna w tym tygodniu, ciśnijcie w mój DM. **Cher zwróciła się do Rene.** Kocie, widziałeś ostatnio jakieś sesje w sieci? Popularne były femme fatale, nawet Vienna i Lara Kozlova zrobiły wspólną. Chociaż z tych na które trafiłam ja, najlepsza według mnie była ta od Blanci Carvantes.
RH: W sumie, to widziałem właśnie tą sesje od Kozlovy? Moim zdaniem wyszła w porządku? Chociaż sama Kozlova miala lepsze na swoim koncie.
CB: Myślę że jeszcze ktoś miał sesję femme fatale... Ktoś, kogo imię mi umknęło. Natomiast moja sesja... Planujemy z Alexem, żeby odbiegała od tej wyrazistości, choć wciąż będą się łączyć tematycznie. Kobiecość, zmysłowość. Nie będziemy wchodzić w bezpruderyjność.
RH: Chyba musze być przedpremierowo na tej sesji Cher, w takim razie? Jestem cholernie ciekaw co tam szykujesz, yeah?
CB: Tak między nami **przybliżyła do siebie telefon, tym samym pokazując tylko twarz** nie spodobałoby się to chyba mojemu facetowi, gdybym zdecydowała się na ostrzejszą sesję - na przykład, topless. Phaha, ale heeej, trochę nagości nikomu jeszcze nie zaszkodziło.

**Cher Belair oddaliła od siebie telefon i spojrzała na Rene szczerząc kły.**

CB: W trakcie sesji na pewno wpadnie jakiś BTS, tylko Rene nie zapraszaj do nas żadnego drobiu...

**Rene Hunt szczypnął ją momentalnie w bok, ta podskoczyła.**

CB: AU, za co to?
RH: Blah, blah, blah... Są rzeczy które nie wszyscy muszą widzieć i te rzeczy zaklepałem sobie ja? Więc yeah, nie możesz tego zrobić- masz odgórny zakaz od zarządu Cher.
CB: Blah, blah, porozmawiamy o tym później... **Rene Hunt prychnął śmiechem pod nosem, zmrużył oczyska patrząc w telefon kobiety.** Jest jeszcze kilka newsów, które trzymam, ale w odpowiednim momencie wam o nich powiem - wolę nie zapeszać. Jak mi mija pobyt właściwie w US? Rene, powiedz jak mi mija...
RH: Jak ci mija pobyt... Myślę że pod lepsze skrzydła nie mogłaś trafić? Więc myślę że mija ci zajebiście, co chwile coś się dzieje? Co chwile coś mamy w planach, napewno nie narzekasz na nudę Cher...
CB: Jak trafić to tylko pod Twoje, Rene. Wycieczki, imprezy, koncerty, wypady na ryby, rowery, na które mieliśmy dzisiaj iść... **zaśmiała się krótko** Nawet zaliczyłam lot ze spadochronem - i o dziwo sama, co strasznie mnie zdziwiło, ale przełamałam strach bo nie było innego wyjścia! Rene, dostajesz pytania kiedy coś nowego od Sloppy?
RH: I myślę że będzie tego coraz więcej? Sam mam jakieś plany w głowię na kolejne wypady, więc będzie napewno cool. Za dużo zdradzić nie mogę? Ale jak sami wiecie był casting do naszego planu, więc możecie wywnioskować że cos się szykuje? Myślę że niebawem wszystko zobaczycie, ale jak mówiłem.. Nie mogę tego zdradzić!
CB: Obserwujcie ich stronę, na pewno was jeszcze nieraz zaskoczą.

**Rene Hunt przytaknął parę razy głową w kierunku kamery, zaraz delikatnie się nachylił kładąc głowę na barku kobiety. Objął ją mocniej dwiema rękoma. Cher Belair przytuliła się do Rene, będąc blisko poprawiła kadr kamery tak by było go też trochę widać.**

CB: W tym tygodniu jeszcze będę się z wami słyszeć, więc sobie też chwilę pogadamy. A ci którzy jutro nie wiedzą gdzie wpaść, w Dead in Vinewood rusza zbiórka dla LS County Fire Department Foundation. Przynieście koce, pościele, poduchy, żywność, chemię, w tym środki czystości i zabawki dla dzieci. Wspierajcie takie akcje, nie wpadajcie w żadne dramy, nagłaśniajcie to - im więcej osób usłyszy, tym więcej zbiorą fantów. Ja też planuję dorzucić swoją cegiełkę. **Obejrzała się na Rene z uśmiechem** A teraz musicie nam wybaczyć, porywam Rene na wycieczkę.

**Cher Belair oderwała swoją dłoń od Rene i posłała do kamery całusa. Rene Hunt zerchotał ciszej pod nosem, pomachał aby dłonią w kierunku kamery.**

CB: Au revoir!
RH: Narazie, był z wami.. Najprzystojniejszy basista.

Spoiler

Materiał bez wyceny.

**May Spencer odpaliła streama w przerwie od nauki. Trafiła akurat na moment w którym kamera padała na Rene klęczącego w stroju koguta (?) - roześmiała się i została na dłużej. Napisała w międzyczasie kilka wiadomości na czacie.**

maysaav: heeeej, ja nie widziałam tego zdjęcia!! proszę o screena tapety 

maysaav: na ryby???? ja też chcę jechać na ryby!!!!!!

maysaav: powodzenia na castingach, lepiej uważaj na kalendarz, bo idę o zakład, że wygrasz wszystkie!!!

maysaav: wy też wpadacie do DIV na zbiórkę? oh my god, nowe rzeczy od sloppy!!!!???!!!!!

Madlyn i Sava lubią to