Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[27.06] [LIFEINVADER LIVESTREAM] i told yall to get ready for the evening

Misty

Rekomendowane odpowiedzi

44 minuty temu, DreamsWorthMoreThanMoney napisał:

**gardner pisze:**

zrob fikolka

- Zrób fikołka.... To specjalność sceniczna Arona, nie mogę mu tego zabrać.... Nie przywłaszczam jego głupooooty..... Dobra, na razie stop z czytaniem komentarzy, bo mam Wam coś do pokazania... Chciałam Wam czymś innym wieczór rozpocząć, ale dam Wam poczekać na to, co już zapowiedziałam... Tylko chwila, bo mi się tu nie chce coś nakliknąć..

**Aurelia nieudolnie próbuje coś wyklikać na komputerze, irytując się spogląda na kamerkę co jakiś czas**

- HALO... włącz się? OOOOOH, DOBRA, MAM! **Nachyliła się nad komputerem, w końcu włączając z niego dźwięk dla ludzi na LIVE. **

**Z komputera rozniósł się krótki kawałek piosenki. Brzmi to na surowe demo, z faktu na to, że instrumental jest dosyć ubogi. Wyraźnie w nim słychać głos Aurelii ((napisy potraktować jako śpiewane wersy.))**

**Aurelia zapauzowała piosenkę. Pisknęła głośno, podnosząc ręce do góry; zaciska je w pięść z ekscytacji.**

- Mam tyle jeszcze tutaj plików do włączenia... ALE NIE! TO MOŻE NASTĘPNYM RAZEM, MISIE... W planie dzisiejszym mam jeszcze w sumie z Wami pograć w Dress To Impress, o ile wszystko pójdzie z planem. Co tu naskrobali jeszcze na tym chacie...

**Widocznie podekscytowana tym, że się podzieliła z ludźmi snippetem niewydanej piosenki, przewija sobie chat, szukajac głównie osób, które zna, lub też samych tych z ptaszkiem weryfikacją.**

38 minut temu, ka6i napisał:

**Malessia z glownego serduszkuje live, pisze rowniez:**

zjadlabym cos.

- Malia napisała, że chce jeść....w końcu coś innego niż spać i zamulać, stypiara roku. Bra-wo! Jestem dumna... **Śmiała się przez całe to zdanie.** A TERAZ... IDZIEMY NA DRESS TO IMPRESS.

gRTfepE.png

- Jak zwykle dołączyłam na koniec rundy, super? Nie robię nic nawet, bo wyjdzie tylko gorzej... Ale może ktoś coś ładnego zrobił? Szczerze, może to i nawet lepiej... nie lubię tutaj robić morskich stylów.

**W międzyczasie, gdy Aurelia czeka na koniec rundy, przejrzała sobie jeszcze komentarze**

12 minut temu, nyan napisał:

**Cher weszła na live o 21 i dodała komentarz**

- Serio nie macie nic lepszego do gadania w tym mieście niż dramy? No tak, zapomniałam że trzeba na czymś zbudować swój zasięg... Wszyscy tak wybielają się, że są oryginalni i autentyczni, a szczerze to jedyne co robicie to lepicie kupę gówna, robi się z tego efekt kuli śnieżnej i toczycie ją dalej.

- Już gadka o rzęsach była bardziej interesująca. Lol

- Girl, ale ja żartowałam... Nikt nie wszczyna dram mówiąc tak ironicznie jak ja DRAMY DRAMY DRAMY... My tutaj tylko dobre klimaty.... UWAGA, KONIEC RUNDY

**Po upływie czasu, postacie graczy zaczęły wychodzić na 'wybieg'. Jak obserwujący dobrze mogli się doczytać, motywem było AQUATIC.**

9tYaxYE.png

- DAMN... To trochę ponad to, co sobie osobiście wyobrażałam, że ludzie zrobią... Mimo, że to chmurkowy taki klimat, ale może to para wodna? No dobra, LICZY SIĘ...

70tAR5N.png

- Dostaję tu trochę vibe Azealii Banks i tego jej albumu Fantasea... To tylko ja?

6 minut temu, _wiktor napisał:

**Aron wszedł na live i napisał "hej"**

- CZEŚĆ AROOON!

**Zapewne wszyscy gracze z lobby mieli czas na prezentację swoich kreacji. Nadszedł czas na podium**

0TkdKlo.png

- NO DOBRA... TO WYSZŁO DOBRZE? Zasłużone miejsca

**Aurelia, nie doglądając chatu przez resztę gry, skupiła się na Dress To Impress. Zapewne pograła jeszcze z 20/30 minut, finalnie przechodząc do 'zamknięcia' LIVE.**

- Pograne ładnie, ale już mam dosyć... Odkąd zrobili te update'y mega poszerzające możliwości gry, to jakoś straciłam wenę i chęci do grania w to dłużej... Ale razem z tym, chyba będę powoli kończyć... Poczytam jeszcze od Was, co tam piszecie sobie... Mwah

V1Ulfoz.png

Edytowane przez Misty

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. 

2 minuty temu, ka6i napisał:

**malia yo parris grala z aurelia moore w dress to impress**

**Zatem jak Malia i Aron dołączyli za nią gry i pokazało się Aurelii powiadomienie o dołączeniu znajomych, pisknęła z ekscytacji, mając dziś dzień nadmiernych reakcji.**

Edytowane przez Misty
ka6i lubi to

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. 

**Aurelia zapewne ostatnie minuty LIVE spędziła na odpowiadaniu na mniej istotne pytania, okazjonalnie interaktując z pojedynczymi osobami na chacie. Gdy już chciała zakończyć transmisję, wzięła wdech, odsuwając się na fotelu. **

- No dobrze, misiaki... Stwierdzam oficjalnie, że na następny raz może coś innego wybiorę niż Dress To Impress... Pomyślę jeszcze! Może zaskoczę Was jakimś live recordingiem ze studia? Nie wiecie, nie wiem sama nawet ja... Słodko było z Wami sobie pogadać, pokazawać Wam też co nieco słodkiego ode mnie... A teraz lećcie korzystać z resztek tego piątku, bardziej pożytecznie! Mwah, trzymajcie się.... PAPAPAPAPAPAPA...

**Live został wyłączony.**

ZggJAXV.png

Edytowane przez Misty
_wiktor lubi to