Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[27.06] [LIFEINVADER LIVESTREAM] i told yall to get ready for the evening

Misty

Rekomendowane odpowiedzi

otok3QQ.png

**Na profilu AURA na LifeInvader, godzina punkt 21:10 odpalona zostaje transmisja na żywo. Tytuł live'a, który obserwatorzy dziewczyny mogli zobaczyć w swoich urządzeniach to treściwe 'i told yall to get ready for the evening'. Można swobodnie na nim komentować, jak i wysyłać prośbę o dołączenie do współprowadzenia transmisji na żywo. Użytkownicy komentujący są normalnie widoczni ze swoich kont LifeInvader. Osoby wchodzące na LIVE przez moment mogli zobaczyć kąt pokoju i krzesło, gdy po chwili na nim zasiadła fioletowowłosa AURA. Usiadła na nim szybko, chwilę się na nim obkręcając. Dostosowała sobie poduszkę za głową, po czym oparła się wygodniej na oparciu fotela. W momencie, gdy zaczęła mówić, wyszczerzyła ząbki formując na twarzy uśmiech.**

- WITAM WAS! Well... Poczekam chwilę, niech się jeszcze zbierze część ludzi na spokojnie... 

**Aurelia, korzystając z chwili, którą sama zapowiedziała, dostosowała sobie oba monitory. Marszczy brwi w pewnym momencie, jakby miała z czymś problem. Przeklikuje coś na szybko myszką. Na live póki co jest tylko widok z kamerki skierowany na nią. Spojrzała na licznik gromadzących się widzów.**

- Nie no, tak Wam chamsko wepchnęłam się z planami piątkowymi tym swoim LIVE, że wstyd, jakbym tak miała przedłużać... Mogliście, a nie musieliście tutaj wchodzić, bo powiedzmy sobie szczerze - przenosić jakąś transmisję na żywo ponad piątkowe plany? Come on... Chociaż, to też nie jest jakaś nie wiadomo jaka późna pora, co nie? Los Santos dopiero się budzi... Ja sama jestem zdania, że im później, tym więcej rozrywek sobie można znaleźć i to z większą liczbą osób, co dziwne.

**Aurelia wzruszyła ramionami, oczyma przewróciła.**

vBwvvC2.png

- Ogólnie, pozornie jest to spontaniczna rzecz ten LIVE, na który zbierałam chęci i pomysły te parę dni, a mam w programie, że tak powiem, dać Wam trochę herbatki dzisiaj, tej niewylanej, jak i rozwinięcie tej wylanej. Dużo się działo w ostatnim czasie, media nie są cicho, a gdzie jakieś odpowiedzi, co? Nie jestem ogólnie typem osoby, co by odpowiadała na każdą zaczepkę, każdą wspominkę, bo uważam, że czasem się to nie opłaca, plus, według mnie, nikt nie ma obowiązku tłumaczyć się z każdej pojedynczej decyzji życiowej. C'mon, jesteśmy wolnymi ludźmi i powinniśmy być świadomi swoich decyzji, co nie?

**Aurelia przysunęła sobie podręczne lusterko. Wpatrując się w jego odbicie, zaczyna sobie doczepiać ostrożnie sztuczne czarne rzęsy. Dalej mówi, patrząc okazjonalnie na wpływające już komentarze od widzów.**

- Jedna fakt o sztucznych rzęsach jest taki, że robią z człowiekiem cuda. Jest tyle wersji i stylów tych rzęs w różnych sklepach, że pod każdą linię oka się znajdzie coś i nie boję się stwierdzić, że to jest dosłowny looksmaxxing, naprawdę! Nie można się tylko bać eksperymentować, nie dawać się zrazić źle dobranym rzęsom... Dobra, koniec tematu jakichś rzęs... Chociaż, może bym zrobiła kiedyś live typowo pod jakiś skincare i makijaż... DZISIAJ DRAMY, DRAMY, DRAAAMY I NEWSY!

**LIVE dalej leci, Aurelia na bieżąco analizuje napływające komentarze.**

Spoiler

ofc materiał bez wyceny, w trakcie LIVE będę jeszcze dorzucać obszerniejszy content

Edytowane przez Misty

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. 

**Luna wbiła na transmisję Aury, zaserduszkowała live, a następnie rzuciła komentarzem:*

Heja kochana, tu twoja jedna z przyszywanych matek (ta mroczniejsza). Mam dla Ciebie dwa pytania na teraz:
1) Kiedy jakieś nowości i powrót na scenę? Tęsknimy za Tobą.
2) Czy oglądałaś już 3 sezon Squid Game? Bo ja już jestem po seansie (jak coś chat, nie będę spoilerowała)

Sava i Misty lubią to

**Podczas Live pojawia się masa komentarzy od jednego hejtera z nazwą: ExDoll909. Część komentarzy została pewnie wyciszona przez platformę **

Ciekawe, czy Emily Kim jeszcze żyje, czy już na dobre została ghostnięta przez wasz glitter squad 💀

😂😂😂A pamiętasz jak udawałaś gwiazdę w Glitter Dolls? Cały mainstream was pchał do przodu a bez zespołu to gdzieś zniknęłaś i nikt cię nie pamięta😂😂

mDQjneC.png

16 minut temu, frxs napisał:

**Solana weszła na LIVE, zadała pytanie do prowadzącej "Aurelia, jaki jest Twój ulubiony drink i dlaczego to kokosowe miasto?"**

- SOLAANAAA.... DŁUGO CIĘ NIE WIDZIAŁAM. KOCHAM COCO CITY, ale ogólnie rzecz biorąc w ogóle bardzo kocham kokosowe rzeczy. Słodycze wszystkie, sam kokos też świetny. Woda kokosowa, taka chemiczna ze sklepów akurat meh... Ale mleko kokosowe? Yummy... Ale wracając co do ulubionego drinka to nie kłamiesz.

10 minut temu, styfix napisał:

**Luna wbiła na transmisję Aury, zaserduszkowała live, a następnie rzuciła komentarzem:*

Heja kochana, tu twoja jedna z przyszywanych matek (ta mroczniejsza). Mam dla Ciebie dwa pytania na teraz:
1) Kiedy jakieś nowości i powrót na scenę? Tęsknimy za Tobą.
2) Czy oglądałaś już 3 sezon Squid Game? Bo ja już jestem po seansie (jak coś chat, nie będę spoilerowała)

- I WITAM CIĘ LUNO... Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko okay... Dobry początek na Q&A. Kiedy nowości i jakiś powrót? Nie chcę nic obiecywać a potem się z tego nie wywiązywać, więc daty niestety nie dam Wam... Jak będzie bliżej tego, że będę czuła, że to ten moment, to na pewno to wyczujecie.... A nowego sezonu Squid Game nie widziałam jeszcze...

11 minut temu, 1999 Wildfire napisał:

**Podczas Live pojawia się masa komentarzy od jednego hejtera z nazwą: ExDoll909. Część komentarzy została pewnie wyciszona przez platformę **

Ciekawe, czy Emily Kim jeszcze żyje, czy już na dobre została ghostnięta przez wasz glitter squad 💀

😂😂😂A pamiętasz jak udawałaś gwiazdę w Glitter Dolls? Cały mainstream was pchał do przodu a bez zespołu to gdzieś zniknęłaś i nikt cię nie pamięta😂😂

- AAAAAAA... I SĄ DRAMY, DRAMECZKI... KOCHAM! Szczerze, Emily była co jak co ale wilkiem w skórze owcy. Jak już mówiłam, całkowicie nie zgadzam się z tym, czym zaprezentowała się na koniec swojej medialnej prezencji. Nie chcę być kojarzona z takimi osobami i ich czynnościami i uważam, że odcięcie się od toksycznych osób jest okay. A co do tego komentarza... Ee.. Moment.. Przewinę... **Aurelia przescrollowała sobie do drugiego pytania ów konta** A czy pamiętam, że udawałam gwiazdę w Glitter Dolls.. Nigdy nie traktowałam się jako gwiazdę? Ani razu nie zagrałam brzydkiej karty 'hej jestem popularna przez jakiś moment, należy mi się to i tamto'. Jestem autentyczna do ludzi i traktuję wszystkich na równi, z szacunkiem. Co powiem, to faktem jest to, że przez pewien moment jak wygrałyśmy WIMI Next Star to było ludzi, którzy do nas podchodzili, że kojarzą nas stamtąd i tak dalej... To było w chuj miłe, chociaż ciężko jest dalej mi się przestawić, że ktoś mnie zaczepi, poprosi o zdjęcie... Bo takich sytuacji jest nawet teraz dużo. Na szybko podsumuję myśl - NIE, NIGDY SIĘ NIE MIAŁAM ZA GWIAZDĘ, THE FUUUCK...? **Aurelia zaśmiała się, kręcąc głową. Usiadła wygodniej w fotelu, wyjmując telefon, by czytać sobie stamtąd napływające komentarze.**

16 minut temu, Kaniaczek napisał:

**z jakiegos troll konta pojawiła sie wiadomość na czacie**
Jak to jest sie wybijać na plecach maxine koci? gdyby nie ona to nikt by cie nie znał 😂😂😂😂😂😂😂

- Jak to się jest wybijać na plecach Maxine Koci... WY TROLLE, HEJTERZY... Kocham Was i kocham Cię Maxine by the way, mwaaaaah! Ale tak na poważnie, naszła mnie myśl... Wiecie, ludzie sobie serio pomyślą, że wystąpienie przy jednej osobie nie wiem, raptem dwa razy, to na pewno zboostuje zasięg mniejszego artysty... Co jest błędnym myśleniem? Weźmy pod uwagę jednak fakt, że trzeba czymś błysnąć, by w ogóle się wyróżnić na tle przemysłu, mieć pomysł na siebie i uzupełnić tą LUKĘ. Znam wiele osób prywatnie, które mają szeroooką wizję na siebie i stopniowo ją wprowadzają. U nas, jak Glitter Dolls było, poszło to nieco agresywniej, szybciej, bo jednak w trzy osoby to też trochę inaczej, różne temperamenty. Ja osobiście Wam przyznam, że mam swoje tempo, swój czas i tego się trzymam. A tworzę przede wszystkim dla siebie, nie dla kogoś. Chyba, że o czymś nie wiem, Gissel, ciocia? Pomocy, halo?

mkoyDGx.png

- Powiem Wam w ogóle, że mam na dziś jeszcze dwa takie punkty, które chciałabym koniecznie zahaczyć... Jeden właśnie szykuję, moment... A jak tam u Was? Macie jakieś plany na dziś? OPOWIADAJCIE.

**AURA włożyła słuchawki w uszy. Sprawdziła, czy są włączone. Na komputerze przełączyła odbiór dźwięku tak, by systemowy było słychać na LIVE też.**

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. 

**Hejter ExDoll909 ma pożywkę z reakcji dziewczyny, korzysta z tego że odpowiada i dalej wypisuje masę komentarzy:**

Oj Aurelia, nikt nie mówi że ci się coś należy, to ty teraz próbujesz grać świeta i autentyczną jakbyś nie była w tym samym brudnym show biznesie jak reszta 😂😂 

Ile razy jeszcze powiesz że jesteś autentyczna😂😬 

Bez tej Maxine Koci, Chase Love i innych wpływowych ludzi to nikt by cię nie znał, otrząśnij sieeee. Tylko Emily i Ruby, bo tylko one były ciekawe z tego bandu😂😂😂😂😂

**Cher weszła na live o 21 i dodała komentarz**

- Serio nie macie nic lepszego do gadania w tym mieście niż dramy? No tak, zapomniałam że trzeba na czymś zbudować swój zasięg... Wszyscy tak wybielają się, że są oryginalni i autentyczni, a szczerze to jedyne co robicie to lepicie kupę gówna, robi się z tego efekt kuli śnieżnej i toczycie ją dalej.

- Już gadka o rzęsach była bardziej interesująca. Lol