Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[29.06] [no more heaven records] lilma - late night [Official Video]

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

AqyEsft.png

Dnia 29 czerwca 2025 roku na platformach streamingowych ukazał się nowy utwór od lilma, wydany pod szyldem No More Heaven Records. Po serii kontrowersji, powrotów i emocjonalnych zawirowań, artysta wraca z nowym singlem zatytułowanym „late night” – osobistym i do bólu szczerym kawałkiem, który nie tylko domyka trudny rozdział w jego życiu, ale też odsłania najgłębsze warstwy jego tożsamości. Tym razem lilma nie zostawia miejsca na niedopowiedzenia. W utworze opowiada o utracie bliskiej osoby, tęsknotą, a jednocześnie przełamuje własne traumy. W przeciwieństwie do poprzedniego utworu „GUESS WHO’S BACK”, gdzie dominowała walka o odzyskanie siebie, „late night” to jakby punkt kulminacyjny tej drogi. Co jeszcze ciekawe, w nowym singlu lilma po raz pierwszy ujawnia romans z partnerką innego artysty, z którym ma rzekomy konflikt – to temat, który nigdy wcześniej nie wypłynął publicznie. Artysta przyznaje również, że obecnie pisze teksty dla innych raperów i produkuje dla nich beaty. 

CS5fYMu.png

Spoiler

Performer: lilma
Written by: lilma
Produced by: lilma
Mixed/mastered by: lilma

[Chorus]
Pieniądze dzisiaj tańczą dla mnie 
Nie jestem głupi bo wydaje już poważnie
Pieniądze, tracki w końcu rozgrywam normalnie
Spełniam marzenia biorąc problemy na klatę
Brat mi powiadał że mam oparcie w nim
Dzisiaj nie żyje ale czuje go w sobie
Skurwiel był twardy był dla mnie przykładem
Niech będzie dumny dla ciebie gram Bracie
Dedykuje tobie co było nam obce
Czego nie mieliśmy co było za drogie
O czym gadaliśmy gdy były dni gorsze
Twoje żółte oczy i oznaki koniec 
Prosiłeś mnie Farush napierdalaj hommie 
Nigdy więcej ćpania u Sophie czy Chloe
Napierdalaj grubo wysoko jak Ollie
Nasze pożegnanie serce Dalej boli mnie

[Verse]
Braciszku mam nowe auto tylko że więcej Koni
Tamte stare sprzedałem by te jedne nowe kupić
mam nowe afery wokół można się tu pogubić
czasami brakuje ciebie jak nie wiem co mam zrobić
zrobiłem ogromny progres potrzebowałem ciszy
pisze teksty raperom do tego kupują beaty
przytulam nowe przelewy i czytam nowe wpisy
przysięgam tobie nie spróbuje więcej życia w dziczy
godzina druga a ja studio napierdalam hity
nie odwiedzam kasyna mam do utrzymania bliskich
skupiam się na rodzinie telefon odrzuca dziwki
ode mnie na pożegnanie dostała nowe heelsy 
miała oczy zdziwione że jej nie chce ani chwili
musi wracać do niego tylko z chaty zabierz stringi
żeby nie było bo to suka mego wroga z planu
facet nie miał pojęcia zostawała u mnie na noc
a gdy mnie wyzywali to mówiła co gadali 
teraz udają szczęśliwych jakie to pojebane 
dupa chodziła na lewo spała u mnie na chacie
nosiła moje diamenty to nawijam na fakcie

modlą się do boga z myślą o mojej przegranej
nie mogę tego zrobić bo obiecałem to mamie
czasami bywa trudno bo poluje na mnie diabeł
może kurwa dlatego że demony pożegnałem
One we mnie nie żyją durniu musiałem je zabić
nosiłem je długo w sercu, one chciały się bawić
ciągle do mnie szeptały, że niczego nie naprawię
więc popaliłem mosty i skreśliłem swoje życie 
a to nie kurwa gra, tu nie wrócisz jak odpadniesz
podsumowując wróciłem na no more heaven patrzcie
w tym roku było tyle gówna dzisiaj nosze tarczę 
nie chcę więcej zbawienia, ani rozgrywać za karę
i mówię  tylko prawdę
wolę prawdę a nie noszę maske

[Chorus]
Pieniądze dzisiaj tańczą dla mnie 
Nie jestem głupi bo wydaje już poważnie
Pieniądze, tracki w końcu rozgrywam normalnie
Spełniam marzenia biorąc problemy na klatę
Brat mi powiadał że mam oparcie w nim
Dzisiaj nie żyje ale czuje go w sobie
Skurwiel był twardy był dla mnie przykładem
Niech będzie dumny dla ciebie gram Bracie
Dedykuje tobie co było nam obce
Czego nie mieliśmy co było za drogie
O czym gadaliśmy gdy były dni gorsze
Twoje żółte oczy i oznaki koniec

Spoiler

Ostatnie wydarzenia wokół postaci:

• Start wyjątkowej akcji, która połączyła serca sceny muzycznej, czyli licytacja limitowanej koszulki z podpisami największych nazwisk. Na tkaninie znalazły się autografy m.in. Aurelii Moore, Ruby Lennox, KIA, Mike’a Broadhursta, Maxine Koci, Chase’a Love’a, Laili i Neriny Aguirre  a także samego Farusha Bojaxhiu. Dochód z aukcji trafia do organizacji „A Place Called Home”, wspierającej dzieci i młodzież z najbiedniejszych dzielnic Los Santos. Edukacja, psychologiczne wsparcie i stypendia.
  • Po dłuższej przerwie głośny powrót zaliczył Ceo wytwórni, czyli lilma wypuszczając kawałek „Last Chance”, emocjonalny i dojrzały materiał, który wyznacza nowy kierunek jego kariery. 
  • 5 czerwca 2025 roku na platformach streamingowych ukazał się nowy singiel Farusha Lilmy Bojaxhiu pod szyldem No More Heaven Records. Utwór „GUESS WHO’S BACK” to szczera i emocjonalna podróż przez mroczne doświadczenia artysty od upadków, zdrad i uzależnień, po próbę odzyskania siebie i powrotu do formy. Fani spekulują, że w tekstach Lilma odnosi się do burzliwych relacji z Viviane Genereux i Aimee Levine, które zakończyły się nagle i owiane są tajemnicą. Singiel zyskuje nowy wymiar w świetle wcześniejszego „LAST CHANCE”, sugerując, że artysta przechodził poważny kryzys, a jego powrót na scenę to walka o własną tożsamość i siłę.
  • 5 czerwca na kanale No More Heaven Records pojawił się film, w którym Mike Broadhurst i Lilma odwiedzają młodego fana i producenta, Malcolma Vannburga, w Los Santos. Artyści wręczyli mu profesjonalny sprzęt nagraniowy jako wsparcie dla jego muzycznej pasji mimo trudnej sytuacji życiowej.
  • Dzień po publikacji filmu dokumentującego przekazanie sprzętu muzycznego w sieci wybuchła medialna burza. Była partnerka Farusha, Aimee Levine która zarzuciła całej akcji fałszywość i autopromocję. Choć wcześniej nikt nie komentował materiału negatywnie, jej wypowiedź uruchomiła falę hejtu w stronę No More Heaven Records i samego Farusha. Levine skrytykowała również otwarcie wytwórnie oraz sposób, w jaki Mike Broadhurst i Lilma pokazali swoją pomoc, według niej miał to być jedynie element „publicznego wybielania się” Farusha. W ataku padły też uszczypliwe komentarze pod adresem Mike’a, a nawet Malcolma, co wywołało oburzenie wśród fanów. Sytuacja eskalowała do tego stopnia, że temat podchwyciły lokalne media. 
  • W nocy, bezpośrednio po eskalacji komentarzy, Farush opublikował emocjonalne oświadczenie, w którym bronił swojego zaangażowania w działalność charytatywną, przypominając m.in. o transmisji z października, podczas której zebrał środki dla dzieci z American Adoptions. Podkreślił, że zawsze działał z potrzeby serca, a nie dla rozgłosu. Internauci odebrali to jako pomoc pod kamery, a nie z dobroci serca.
  • Następnego dnia Farush opublikował bardziej wyważoną wypowiedź. Zaznaczył, że celem filmu nie było skupienie uwagi na nim samym, lecz na samym geście i przesłaniu. Wyraził zrozumienie dla osób, które mogły poczuć się rozczarowane, i zaakceptował krytykę, podkreślając, że nie jest idealny i docenia tych, którzy dostrzegli prawdziwą intencję działań.
  • Całą sytuacje zdecydowała się skomentować Fehu czyli ceo konkurencyjnej wytwórni, unsainted records. Sama przyznaje, że pomysł na film nie jest czymś, na co sama by się zdecydowała, ale jednocześnie rozumie zamysł i intencje stojące za tym projektem. Podkreśla, że reakcje ludzi, choć często gwałtowne, również można zrozumieć. Jednak Fehu zwraca uwagę na to, że wśród krytyków znalazłyby się osoby, które być może powinny najpierw spojrzeć na siebie i własne działania, zanim zaczną bezrefleksyjnie oceniać innych, w tym wypadku Farusha. Jak mówi, niezależnie od tego, co się zrobi, zawsze znajdzie się ktoś niezadowolony, a sztuczne i przesadzone reakcje tylko pogarszają sytuację. W swojej wypowiedzi Fehu zwraca uwagę na to, jak łatwo popaść w przesadę opisuje to obrazowo, porównując niektóre reakcje do „nafaszerowanych kokainą dobermanów”, które wywołują efekt wkurzonych ratlerków. To trafne zobrazowanie chaosu i przesadnej agresji wśród komentujących, którzy sami często nie wnoszą nic konstruktywnego do dyskusji.
  • Mike Broadhurst opublikował na TikToku viralowy fragment występu promujący wspólny kawałek z lilma. Ujęcie pochodzi z koncertu w San Diego, będącego częścią trasy po Kalifornii. To pierwsze wykonanie numeru z projektu DIVA, który jak zapowiada Broadhurst  wcale nie umarł. 

Promocja wokół numeru:

Lifeinvader;

branża;

• Dwie współprace z świeżym artystą trenchjunkie
  • Dzień przed premierą Mike wrzucił na Lifeinvadera tylną okładkę albumu, odsłaniając pełną tracklistę i listę gości. A tych nie brakuje, obok jego nazwiska pojawiają się jedne z najmocniejszych nazwisk muzycznej sceny: CHA$E, Maxine Koci, Laila Aguirre, Lil Jay, Lilmai NERI. To nie tylko ukłon w stronę fanów, ale jasny sygnał, że /LOOK MOM, I MADE IT/ to projekt z wielkimi ambicjami i jeszcze większym rozmachem. ⁠linki-i-lajki⁠ 

(reszta z czasem)

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Farush Bojaxhiu
Link do profilu postaci:  https://forum.v-rp.pl/topic/32721-farush-bojaxhiu-alias-lilma/#comment-261612
Przynależność: no more heaven records
Imię i nazwisko menadżera: -
Kontrakt zawarty z menadżerem:  -

gra ic screenshoty (kliknij)
opłacenie produkcji i tak dalej (kliknij)

Edytowane przez Makler