Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[05/07] Vienna Bohannon - Lost In Tears (Official Audio) (prod. Laila)

high fashion

Rekomendowane odpowiedzi

2cMUiA1.jpeg**niespodziewanie dzień przed planowaną premierą singla /CHAOS/ na kanale artystki Vienna Bohannon pojawia się coś zupełnie nowego noszącego tytuł /Lost In Tears/. Niewątpliwie innowacja w jej karierze ze względu na zaserwowaną tematykę czy klimat. Dziewczyna dotychczas w większości swoich krążków stawiała siebie na piedestale, była tą która wydaje rozkazy i rządzi - Jednak nadeszła zmiana, odkryta zostaje nowa karta. /Lost In Tears/ opowiada historię toksycznej miłości, gdzie autorka jest na straconej pozycji, kompletnie zagubiona, owinięta wokół palca. Na pierwszy rzut oka może wydawać się to zaskakujące, szczególnie patrząc na dotychczasową kreacje wizerunku, ale nie dla wiernych słuchaczów piosenkarki. Podczas wielkiego koncertu zakończenia ery /BANISHED FROM PARADISE/ po raz pierwszy i ostatni został zaprezentowany krążek /Soulless/, w którym uwolniła z siebie masę emocji związanych z rozstaniem, z raperem Chinx De Menace @only gang members. Śmiało więc można powiedzieć, że jest to swego rodzaju /upgrade/ poprzedniego tworu. Vienna wprost mówi, że wszyscy dookoła określali tą relacje toksyczną, ale ona idealnie się w tym odnajdowała, nie potrzebowała ratunku, tęskni. Pomimo upływu czasu nadal odczuwa skutki uboczne tych wydarzeń, mimo to zdaje sobie sprawę, że ich ścieżki potoczyły się zupełnie inaczej i pozostaje jej jedynie /zagubić się w łzach/. Okładka przedstawia artystkę ułożoną przy nodze mężczyzny, przejeżdża po niej swoją dłonią z odwróconym wzrokiem - Może to wzbudzić niemałe kontrowersje w środowiskach feministycznych, podobnie jak z okładką nadchodzącego albumu Sabrina Carpenter - /Man's Best Friend/. Nadal nie jest wiadome czy singiel jest częścią jakiekolwiek projektu, wzbudzając wśród fanów spekulację odnośnie pracy nad debiutanckim albumem. Artystka korzysta z mocnej promocji singla /CHAOS/, dotychczasowych współprac, #5 pozycji w zestawieniu muzycznym z /Femme Fatale/ i wzrostem popularności, karmiąc swoich odbiorców nowościami. Beat pomimo odmiennej tematyki pozostaje bez zmiennie mocny, aby nadać spójność z poprzednio-wydanym utworem. Za produkcją ponownie stoi sławna międzynarodowo producentka Laila**

sEyBzY3.png

(napisy yt)

SOCIAL MEDIA:

TEKST:

Spoiler

Rozsypana na tysiące kawałków każdej nocy
Czy jestem tylko cząstka w tej układance, słońce?
Głęboko wierze w odrodzenie na nowo
Ale z każdym dniem pozbawiasz mnie człowieczeństwa

Zatapiam się w twoich oczach
Otwierasz mnie całą, zostawiasz po sobie ślad
Całujesz nocą na tylnych siedzeniach
Stałam się tylko twoja, gdy ty nigdy nie byłeś mój

Nie chce kończyć
Każda chwila spędzona w twoich ramionach koi moje serce, oh
Nie obchodzi mnie
Chcą mnie ratować z toksyn, a ja stałam się ich częścią

Zagubiona w łzach, zagubiona w łzach

Byłam tylko smakołykiem w twoim życiu
Powiedz czy smakowałam najlepiej z tych wszystkich ździr
Nie nakładam na Ciebie oczekiwań
Pocałuj mnie ten ostatni raz

Zatapiam się w twoich oczach
Otwierasz mnie całą, zostawiasz po sobie ślad
Całujesz nocą na tylnych siedzeniach
Stałam się tylko twoja, gdy ty nigdy nie byłeś mój

Nie chce kończyć
Każda chwila spędzona w twoich ramionach koi moje serce, oh
Nie obchodzi mnie
Chcą mnie ratować z toksyn, a ja stałam się ich częścią

ODGRYWKA:

Spoiler

PROMOCJA:

Spoiler

WYDATKI:

Spoiler

WKŁAD WŁASNY ($55 500):

• współpraca z Laila - $15 000 (15k z kwoty 120k, bo już opłacone z góry)
  • billboardy - $43 500

CLICK CLICK

INFORMACJE:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Vienna Bohannon
Numer konta postaci: 8861248995
Przynależność: Blood Moon Records
Edytowane przez attention

**Aurelia lubi klimat Chappel Roan w nowym tworze Vienny, leniąc się dzisiejszego wieczoru w mieszkaniu nabija streamy na właśnie tą piosenkę**

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.