Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Sklep z okularami przy Vespucci

OSK4REKOFFICIAL

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym otworzyć sklep z akcesoriami przy plaży Vespucci. Posiadam pieniądze na otwarcie biznesu. Na pomysł wpadłem przy wymyślaniu nowej postaci. Sklep będzie służyć mi jako pośrednik nielegalnej działalności którą mam zamiar prowadzić. Sklep będzie głownie prowadzony przez Kolumbijczyka, właściciela biznesu. Chciałbym aby umiejscowiony był w jednym ze straganów na Vespucci. Tak jak wyżej wspomniałem sklep będzie miejscem, w którym będzie można się ze mną skontaktować aby skorzystać z moich nielegalnych usług, które mam zamiar wraz ze znajomym świadczyć tuż po otwarciu sklepu. Sklep ma być w pełni legalny, chciałbym sprzedawać w nim okulary, maski, tanie tandetne wisiorki bądź zegarki. Biznes ma być drobny, będzie to w zasadzie bardziej stragan, aczkolwiek chciałbym aby miał swój interior. Będzie otwarty za dnia i będzie można kontaktować się ze mną telefonicznie. 

Nie będę potrzebował żadnego wsparcia finansowego, czy nawet pojazdu. Mam swoje auto, które wybrałem przy zakładaniu postaci i jestem w stanie poświęcić je na dostawczaka firmowego. Jedyne czego będę potrzebować to teleport do interioru, dostęp do sprzedaży rzeczy i zamawiania ich oraz coś w rodzaju szafki/skrzynki (aktualnie okulary czy maski można kupować i dopiero je zakładać, ja mam zamiar kupić wszystko co będę mógł w swoim sklepiku, schować to w jakieś miejsce i dać klientowi możliwość przymierzenia akcesoria).

Od tego sklepu zależy tak na prawdę cały mój pomysł na postać, proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej aplikacji i o zorganizowanie tego w jak najkrótszym terminie, abyśmy mogli ze znajomym wystartować ze wszystkim. 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin