Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

🥊Meng Lingxin

rzyganieDoRynnyTV

Rekomendowane odpowiedzi

Screenshot_138_41.png.c511d3f1760070ff69e651b5f2d73284.pngMeng Lingxin – Urodzony 16/03/2004 wychowany na China Town. Jego rodzice pochodzili z małego miasteczka w Chinach, Xiangyang. Jego rodzice, przez bezrobocie, które istniało w Chinach, postanowili przeprowadzić się do Los Angeles ze względu na dziecko, by ten miał lepsze życie. Od małego Meng postanowił ćwiczyć sztuki walki. Gdy już miał 18 lat, wplątał się w złe towarzystwo, które na młodego Menga miało zły wpływ. Dzieciak wtedy zaczął sprzedawać narkotyki dla większych graczy w China Town. Razem z tym szło to, że nie rozwijał się już tak bardzo w sztukach walki, które trenował bardzo często. Po dwóch latach grupa przestępcza się rozpadła, przez aresztowanie wysoko postawionych członków. Wtedy Meng miał szansę na wyjście z tego bagna. Postanowił się rozwijać w swojej pasji, czyli w sztukach walki. Uczestniczył w wielu amatorskich galach, gdzie był całkiem niezły. Do dziś trenuje bardzo zawzięcie i stara się iść drogą, którą chciał spełnić od małego. Chce wspiąć się jeszcze wyżej, rozwijać się jeszcze bardziej i przejść na profesjonalną karierę.

KARIERA AMATORSKA

Meng wielokrotnie wychodził do walk na mniej popularnych galach amatorskich. Pokazywał się bardzo dobrze – wiele osób zaczęło interesować się jego pojedynkami. Gdy bił się na niektórych galach, przyciągał uwagę swoją energią i stylem. Powoli wypracowywał sobie bilans, krok po kroku budując swoją markę. Na konferencjach Meng był bardzo ciekawą postacią – potrafił rozbawić całą widownię, jego luz i sposób bycia sprawiały, że ludzie chętnie go oglądali. Chłopak miał charyzmę, której brakowało wielu innym zawodnikom. Jego ostatnia walka była najbardziej pamiętna. Zmierzył się z lokalnym faworytem, który do tej pory był niepokonany. Walka trwała intensywnie przez dwie rundy, aż w trzeciej Meng trafił potężnym ciosem, który zakończył pojedynek nokautem.

AMATEUR RECORD
MMA : 8 WINS 3 LOSES / 0 DRAW
BOKS : 6 WINS / 1 LOSES / 0 DRAW
K1 : 3 WINS / 4 LOSES / 0 DRAW

WZMIANKI :

SOCIALMEDIA :
LIFEINVADER

Spoiler

Cześć, chciałbym spróbować swoich sił w branży, żeby mieć ciekawa grę, jeśli coś źle jest napisane, bo dawno aplikacji nie pisałem to przepraszam. Oczywiście temat będzie aktualizowany na bieżąco mam fajne pomysły na postać które będą fajnie grane, wiem ze moje kary nie są zbyt zachecajace ale naprawde chce fajnie pograć. Mam nadzieje ze apka zostanie zaakceptowana miłego czytania!

Numer konta postaci: 8065258150
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):

Edytowane przez bongoplayer

images.jpg.cdd24d8433ccaf71a79bd3a6a1298b56.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin