Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/prezesXeytz] ToksycznyDemokrata

ToksycznyDemokrata

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego kontahttps://forum.v-rp.pl/profile/30166-toksycznydemokrata/ 
Link do konta oskarżonego:  https://forum.v-rp.pl/profile/30569-prezesxeytz/?tab=node_vrp_VibeProfileTab
Powód składania skargi: Prześladowanie pracowników w siłowni New Motivation GYM, przenoszenie OOC do IC - jednym słowem ODWALANIE.

Wyjaśnienie sprawy: Sprawa wygląda tak - Dzieciak jest niezrównoważony psychicznie, odbiło mu z powodu tego, że został wywalony z naszej siłowni i zaczął nam przez to uprzykrzać życie, wypisuje do nas z prośbą ponownego przyjęcia gdzie my tego dzieciaka nie chcemy i pisze z multikont na discord i podaje się za inną osobę która prosi o przyjęcie oskarżonego, znajduje się też na naszej czarnej liście z powodu tego, że jest odwalaczem, jest też podejrzenie, że może mieć multikonto na forum więc polecam go sprawdzić pod tym względem, przychodzi na różnych postaciach do siłowni i odwala IC i psuje nam rozgrywkę gdzie nikt nie chce jego obecności na tym serwerze. Dzieciak nie chce opuścić po prostu i jako ekipa NMG prosimy o permamentne zbanowanie tego kaszojada jak przeżywa tą grę i wywalenie z biznesu gorzej niż świnia swoją śmierć na ubojni. 
Proszę przyjrzeć się jego karą które otrzymał i może zachęcą do usunięcia szkodnika z serwera.

Dowodyhttps://imgur.com/a/V1IwEJh 

xysx, Damin, GrooVek i 23 innych lubią to

Cześć wypowiem się jako światek. Całego zdarzenia z mojej strony to wyglądało tak, próbował na mnie straszyć - tylko po to aby dostać to dutkę w New Motivation spowrotem po tym jak odwalał, zapytałem się go czemu mu tak zależy na tej dutce, nie dostałem sensowej odpowiedzi. Od tego grajka jego zachowanie jest po prostu wskazuję na osobę która bierze wszystko co się dzieje w grze zbyt do siebie. Nie wiem co mam myśleć. próbowałem podejść do całej sprawy spokojnie - ale już mnie męczyło jego zachowanie, i dlatego się wypowiadam o tyle od mnie. Wysyłam dowody co wypisał do mnie, mogło mnie trochę ponieść wiec, od razu mówię z góry - jak ktoś to będzie czytać;https://imgur.com/a/GtiBWIQ

Edytowane przez Wojtas123
Poprawienie

Siema, jako że to głównie moje screeny z konwersacji z nim zostały uznane jako dowody to wypowiem się pierwszy i ostatni raz, ten dzieciak został wywalony z New Motivation Gym za to że był poprostu odwalaczem, po tym jak został wywalony zaczął z tego co mi się wydaje do każdego pisać na priv z prośbą o przywrócenie go, jako że już na serwerze discordzie biznesu gdzie latały screeny innych którzy z nim pisali byłem już uprzedzony do tego jegomościa i wiedziałem że napisze on też do mnie, lecz gdy już tak sie stało ja nie zamierzałem się hamować i napisałem poprostu co myślę na temat tego gościa, ale dobra wracając ten dzieciak jest najlepszym przykładem na to że niektórzy nie powinni mieć dostępu do internetu, bo sprawy IC przenosi na OOC i dodatkowo płacze o to że został usunięty tylko ze swojej winy, a gdy już tak sie stało zaczął odwalać w lokalu i myśli że to spowoduje jego przywrócenie, i nie rozumie że na tej siłowni jest już po prostu nie mile widziany i że nie ma co tam szukać, z mojej strony to tyle.

Dobry wieczór. 
Nie jestem stroną skargi, ale tutaj również chciałbym dorzucić coś od siebie...
Gracz xeytz był zatrudniony w Gruppe Sechs - niestety, ale mimo najszczerszych chęci i dawania szans - kilkukrotnie zawiedliśmy się na graczu. Będąc u nas zatrudnionym na X postaci - wykorzystywał fakt, że np. nie było nikogo od nas onduty i szkodnikował w biznesach które chronimy - najbardziej faktycznie w NMG. 
Dodatkowo - po wydaleniu jego - nadal zawracał nam głowę, aby dać mu możliwość powrotu w nasze struktury twierdząc, że się zmienił, a mimo to robił ciągle to samo - zachowując się fatalnie i nadal szkodnikując. 
Fakt o którym wspomina przedmówca skargi - jest faktyczny i niestety, ale osoba nie wyciąga wniosków, ani lekcji ze swoich poczynań oraz zachowań względem graczy oraz osób ze strefy cywilnej. 

W momencie kiedy odmawiamy mu powrotu staje się agresywny. Dodatkowo przenosi często wiadomości OOC do rozgrywki wypisując na discord wiadomości które no nie do końca są zgodne z zasadaami serwera. 

To tyle ode mnie, jeżeli przyda się to w temacie to możecie odkryć, jeżeli nie, to może pozostać ukryte do wiadomości rozpatrywacza. 🙂

Nic dodać nic ująć, sam się przyznaje do tego oskarżony, że to jest jego konto: https://imgur.com/a/D6TUFDe 

Mam nadzieję, że dostanie bana na zawsze i zostanie odcięty z tego serwera i da święty spokój nam wszystkim. 
Przynajmniej udowadnia, że ma coś nie tak z głową.

Witam serdecznie, odpowiem do skargi stanąć po stronie @ToksycznyDemokrata Kolega zgłoszony to faktycznie potężny zawodnik i odwalacz. Na jednej z postaci która pracowała w warsztacie odgrywał potężne disgusting roleplay do kobiety którą znał 2 dni a może nawet jeden. Odgrywki typu ,,MOGE CIĘ WYLIZAĆ?,, Miały miejsce cały czas, został zwolniony to zaczął wpadać na warsztat i wyzywać pracowników na /b oraz pisał do mnie na discordzie różne głupoty. Potem dowiedziałem się, że na tej postaci pracował też na taxi co jest nieinaczeniem postaci. Inny przypadek? gość chciał pójść do ochrony, poszedł a potem okazało się, że pracuje w NMG więc to jest również nieinaczenie postaci. Dołączam zdjęcia bo faktycznie dla gościa nie ma miejsca na tym serwerze. Dołącze również dwa screeny które wysłał mi @MateK.za które dziękuje, kolejny przykład pokazywania że to nie miejsce dla niego

Dowody: https://imgur.com/a/cEoK0Uz
Dowody od @MateK.https://imgur.com/a/dowody2-1LnHLrF

Edytowane przez Kubox_
Korekta /me bo napisałem /me moge cie wylizać a on tylko mówił
RaceHunters, Lown, Atrix i 3 innych lubią to

@prezesXeytz Proszę o wstawienie stosownych wyjaśnień w ciągu 24 godzin.  Brak odpowiedzi będzie równoznaczny z pełnym przyznaniem się do winy.

Atrix, Kubox_, Lown i 6 innych lubią to

„Do what you feel in your heart to be right – for you’ll be criticized anyway.”
„Hate is too great a burden to bear.”

Click here

Dobry wieczór/dzień dobry, zależy kiedy to widzicie, ostatnio natrafiam na jego odwalanie in-game oraz natrętne pisanie do mnie wiadomości na discordzie, poprostu przesyłam wam jego wiadomości do mnie

Link: https://imgur.com/a/j38AOOn

Edit: W dodatku przesyłam wam jego wiadomości z koszulkami Tutaj

Edytowane przez MateK.

🥱

Hej, sorki że tak późno ale dopiero wróciłem z pracy niedawno. Nie wiem dlaczego nagle została napisana skarga jak nic nie robiłem na tej waszej siłowni. Nie pisałem z żadnego multikonta na discord ani forum z prośbą o przyjęcie z powrotem do siłowni; w dodatku zmyśliliście jakąś historyjkę, że na jakiejś postaci odgrywałem, że topie się pod prysznicem na siłowni i że dostałem za to blokadę postaci - nawet dostałem screena tego niby loga.
image.png.c4df55118fa8df14bf311ae305ddb7ab.png

W dniu 21.07.2025 o 13:37, ToksycznyDemokrata napisał:

przychodzi na różnych postaciach do siłowni i odwala IC i psuje nam rozgrywkę gdzie nikt nie chce jego obecności na tym serwerze

Z tym także się nie zgodzę, po otrzymaniu blokady postaci z 3 tygodnie temu nie robiłem żadnych akcji na siłowni, na obecnej postaci byłem wiele razy na treningu i jakoś nikt mnie nie uznał za odwalacza xD, a w dodatku grałem parę razy z osobą co tutaj wypowiadała się w skardze, że jej groziłem. Większość przedstawionych tutaj "dowodów" odnosi się tylko i wyłącznie do platformy discord, a jakichś konkretnych screenów dot. mojego rzekomego odwalania w siłowni brak. Wiadomości pisałem dla żartów, na postaci na której gram na pewno bym nie poszedł pracować ani do ochrony ani do siłowni bo to w żaden sposób się nie łączy, w grze nikomu nie groziłem tak naprawdę ani nie odwalałem w ich siłowni po jak wspomniałem blokadzie jednej z postaci.
Co do konta antoś - nie jest to moje konto i nie zgadzam się z teoriami przedstawionymi w tym temacie; sprawdziłem i konto antoś jest obecne na discordzie biznesu Davis Tavern Grill na randze boty, a wcześniejszym liderem tego biznesu był Kole70. Piszecie jakąś skargę, a sami do mnie wypisujecie na discordowych DMach o blika i inne bzdety - wrzucam album z imgura bo nie chce mi się bawić w osobne wrzucanie tych screenów o tej godzinie, w dodatku dwie osoby tutaj wypowiadały się na temat tekstów, a same odpieprzały na warsztacie i wbijały mi BW po kilka razy - screena z logów potwierdzających to prześlę jutro z rana, za to na teraz dorzucam do albumu screena z /me postaci Matek :) w dodatku jutro zapewne znajdę screeny, na których Matek pięknie odwala w ochronie na postaci Tony Crowe.

/Z rana dodam więcej do mojej wypowiedzi, w tym wspomniane przeze mnie screeny
Dorzucam kolejny album do tematu ze screenami. Również nie zgodzę się z wypowiedzią w tym temacie gracza KirbY, nie zawracałem nikomu od czasu wyrzucenia z biznesu głowy o przywrócenie do biznesu; zwróciłem się z pytaniem po jakimś czasie o powrót i gracz zlewał mnie w tickecie na ich discord, napisałem do niego na DM to mi odpowiedział, że jest na urlopie i nie interesuje się G6 oczywiście tutaj album z konwersacji z nim :) KirbY twierdzi, że ja odwalam, a jakoś nie widzi tego u swoich pracowników gdzie oni walą się taserami między sobą (nie piszę, że wszyscy), a nawet taranowali się służbowymi wozami (można to stwierdzić po jednym z screenów, niestety pasażer samochodu w logach nie dostaje info o damage'u samochodu); zapewne w temacie wypowie się osoba, która pracowała u nich i wie trochę na ten temat. 
Jeszcze jedno odnośnie tego konta antoś na discord, on jest na tym serwerze biznesu od 3 kwietnia tego roku, co nie ma kompletnie sensu, dorzuciłem screena potwierdzającego to do albumu, ToksycznyDemokrata wysłał tutaj screena z godziny 13 gdzie antoś napisał, że ma pisać sobie skarg ile chce - ja wtedy nawet nie wiedziałem o tej skardze, dowiedziałem się o tej skardze koło 22 z wiadomości napisanej na discord przez ToksycznyDemokrata. Dodam jeszcze tutaj, że Matek pisał do mnie c-wordy na discord ale pousuwał wiadomości. Nie rozumiem również wstawiania tutaj tekstów z warsztatu za które zostałem ukarany przez lidera biznesu w postaci zabrania premii e-dolarków, w wysokości około 50k za wykonane tuningi oraz zwolnienia z biznesu - a dodam jeszcze, że sytuacja miała miejsce jakieś dwa tygodnie temu i gracz wtedy nie zgłosił tego faktu do administracji, tylko do lidera biznesu. 

Uprzejmie proszę o wstawienie konkretnych screenów, potwierdzających to, że odwalałem teraz w siłowni - ciekawe dlaczego tutaj nie wrzuciliście przerobionego screena z loga dotyczącego topienia się w siłowni, ani nikt z pracowników nie wspomniał o tej zmyślonej bajeczce w tym temacie. Być może przez to, że administracja by to zweryfikowała? :D Ja za to dorzucam od siebie do albumu screena jak manager siłowni uprawia dendrofilię 😂 Dalej nie rozumiem dlaczego ta skarga została napisana, skoro Wy również do mnie wypisujecie na DM'ach z tekstami typu "zrobisz mi loda? dam ci blika" - w szczególności, że za tamte akcje zostałem już ukarany blokadą postaci. 

image.png.c1ad6bb6fd59a86b2a1d7de43efb8793.png

Edytowane przez prezesXeytz
Vesa i Not My Day lubią to

Witam serdecznie, chciał bym się odnieść do całej tej sprawy. Widzę że do tego tematu zebrało się bardzo dużo osób z Gruppe Sechs gdzie oskarżają gracza @prezesXeytz o tak zwane odwalanie. Niestety gracze z tego biznesu moim zdaniem powinni odzywać się w takim temacie jako ostatni, tak jak napisał gracz @prezesXeytz na porządku dziennym jest strzelanie się z pistoletu/tasera oraz tak zwany vdm między pracownikami. Kiedy pracowałem w Gruppe Sechs kilka razy pisałem do /a o zdjęcie BW ponieważ ktoś mnie postrzelił z pistoletu albo zostałem rozjechany, gracze tam nie widzą problemu w tym co robią. Ciężko się tam wczuć w rozrywkę, na ich serwerze discord obgadują i śmieją się z różnych pracowników oraz dużo innych rzeczy których nie powinno mieć miejsca. Podam jeden przykład, zostałem wyrzucony z Gruppe Sechs przez GŁOSOWANIE NA KANALE GDZIE NIC ZŁEGO NIE ZORIBŁEM, oczywiście posiadam SS z całego zajścia oraz z innych rzeczy jakie tam się dzieją. Widać obecny lider @KirbY. nie widzi żadnego problemu w tym co tam się dzieję. Najlepsze jest to że jeśli kogoś nie lubi zaczyna rozsyłać różne wiadomości do innych biznesów gdzie pisze bzdury tak jak to było w moim przypadku. Później dodam kolejny wpis gdzie bardziej przedstawię co tam się dzieje ponieważ na ten moment nie mam czasu szukać wszystkich SS na ten biznes. Moim zdaniem to co napisali osoby z Gruppe Sechs to jest przykład o tym co napisałem, Kiedy kogoś nie lubią piszą różne bzdury na temat jego danego gracza. 

Edytowane przez Not My Day
prezess i Vesa lubią to

To jest niepojęte co ty grałeś, po 1 ten "palec w dupę" był dla żartów i nie miał nikomu uprzykrzać roleplay lecz dobrze wiem, że tak się nie powinno, ale pisać "Hot", "ale hot jesteś" do osoby która znasz 2 dni oraz wiesz, że ma męża to trochę średnio z nie?

Wklejam wam link do Albumu zdjęć na imgur i sobie zobacz ile kary tego pisałeś... 

W albumie można zauważyć groźbę, że będę miał Charakter Kill na innej postaci, nie chciało mi się tego szukać ale była masa wiadomości również o ck.

Tak samo o tym koncie Discord "antos1618" każdy może sobie go dodać do znajomych i pisać że to nie twoje, w tym poście tego nie udowodniłeś tak samo że do jednego z NMG napisałeś że niech se piszą skargi na mnie, najwidoczniej pomyliłeś konta.

Jeszcze nie wspomniałem o wymuszaniu wypadków na mojej postaci DOT'owca, to już była przesada.Po wszelkich twoich wiadomościach na discordzie mam Ciebie dość, tym bardziej te twoje ulubione koszulki

Przy okazji nic nie było usuwane na wiadomościach pv, oraz c-wordy pojawiały się z powodu notorycznego pisania do mnie typu: wyślij zdjęcia z chatu new motivation gym, poprostu było to wkurzające

Nie wiem jak reszta ale ja jestem za banem permanentnym albo przynajmniej rocznym z powodu twojego grania i notorycznego wypisywania do nas....

Dziękuję i pozdrawiam

--------------------

Dopiska do nowej wiadomości xeyytzz

Człowieku, po 1 to tak się "bawiliśmy" z pierwszego zdjęcia a po 2 raz napisałem że miss a potem zaczaczeles mnie nawalać, tak naprawdę to ssy wyciągnięte z dupy by przyczepić się o cos

Edytowane przez MateK.
Kubox_ lubi to

🥱

Hejo! Fajnie, że się wypowiedziałeś ale przy tym moim zdaniem znowu się pogrążasz bo nie chciałem tutaj dawać ze swojej strony kolejnych dowód na twoje męczenie dupy...

1. Fotkę z "twoim logiem" to jest klasyczne kliknięcie prawym przyciskiem myszki w przeglądarkę i użycie funkcji zbadaj - myślę, że lubię po prostu zaczęli robić sobie z ciebie bekę ponieważ nie dawałeś im spokoju i ciągle wypisywałeś głupoty na DC ale tutaj nie ma za bardzo co się wypowiadać. (Nie ucinaj aż tak ss'ów jak coś pokazujesz 🙂 )

Eim6EOp.png

2. To lecimy dalej... Twoje głupie WJAZDY, o których pisałem mi na Discord naprawdę miały miejsce, co również może zostać potwierdzone przez wielu pracowników mojej siłowni. I jeszcze tutaj wspomnę, że nie miały miejsca one tylko raz ale wiele razy do czego sam się przyznawałeś. Oczywiście jak do każdego podpunktu zostawiam ss'a. 

sP7Gflv.png

3. Sprawa wielkiego ANTOSIA 😄 Nie mam pojęcia kim jest ta persona ale zachowuje się dokładnie tak samo jak ty... Może dla tego wiele osób było w stanie stwierdzić, że atakujesz ich z innego konta. Na Discordzie siłowni również był bo pomagał mi konfigurować serwer siłowni a później Taverny której dobrze, że zwróciłeś uwagę kiedyś byłem właścicielem i nie jestem w stanie ci teraz napisać czemu on tam został na randze bot. 

4. Nie wiem jak to opisać i po prostu zostawię do wglądu... To jest właśnie twoje zachowanie i głupota:

LAj1eGk.png

(Wypisywanie do wszystkich z siłowni nawet jak mają cię w dupie i nie chcą z tobą poruszać żadnego tematu)

ps. Linda Rose pracuje również w siłowni.

WiQQLM4.png

image.png.08c03f6532ebb324184ed5be1a8b2646.png

Tb8zgQL.png

M4Feouo.png

fUS8BA9.png

Tego jest jeszcze o wiele więcej, ale już nie ma sensu więcej wysyłać moim zdaniem.

Hej! Przepraszam, że piszę tak późno, ale dowiedziałam się o skardze na mojego znajomego, z którym grałam kilka razy w różnych biznesach. Znam go z warsztatu, gdzie razem pracowaliśmy na mechaniku w RRR. Nie zauważyłam, aby zachowywał się w sposób odbiegający od poziomu rozgrywki innych graczy. Jestem osobą, która lubi obserwować, jak grają inni, i szczerze mówiąc, oskarżony wykazywał więcej RP niż niektórzy pracownicy tego warsztatu. Większość z nich skupia się na grindowaniu kasy, a on jako jeden z nielicznych faktycznie coś odgrywał.

Przykro mi to mówić, ale taka jest prawda. Nadal pracuję w tym warsztacie, choć pewnie zostanę wyrzucona za to, co piszę. Uważam, że takie sytuacje, gdzie ktoś robi OOC w IC, a potem oczekuje, że inni nie będą robić tego samego, to czysta hipokryzja. Sugeruję, aby administracja przyjrzała się warsztatowi Road Runner Repairs, bo to, co tam się dzieje, to istna paranoja. Osoba zarządzająca tym miejscem dodała odpowiedź na oskarżonego, więc czuję się w obowiązku powiedzieć kilka słów na temat osoby o nicku Kubox_. Moim zdaniem screeny dołączone do skargi są naciągane. Sama mogłabym napisać skargę i dołączyć screeny z wiadomości, które dostałam na discordzie. Dodatkowo, poziom tego warsztatu nie jest jakoś szczególnie wysoki, zwłaszcza w porównaniu do warsztatu w Paleto Bay, ale na tym poprzestanę.

Kolejna sprawa dotyczy osoby o nicku KirbY. (ta osoba napisała właśnie w tej skardze XD), która zajmuje się biznesem G6. Ta osoba zachowuje się skandalicznie. Wyśmiewała i obrażała kogoś, kto po prostu chciał pomóc. Mówimy o osobie z kilkunastoletnim doświadczeniem w ochronie, a mimo to była obiektem żartów i hejtu na discordzie. Jak ktoś taki ma czelność oskarżać innych o nieodpowiednią rozgrywkę, skoro sam nie nadaje się do gry na serwerze? To absurd! Uważam, że osoby takie jak KirbY. powinny zostać usunięte z serwera, bo szukają sobie kozłów ofiarnych i znęcają się nad nimi. Dołączam screeny na poparcie moich słów: https://imgur.com/epROyc5 Ta osoba może powiedzieć więcej na ten temat. - @Prorok87

Na koniec chciałabym zaapelować: spójrzcie najpierw na siebie i na to, co sobą reprezentujecie, zanim zaczniecie oskarżać innych. Oskarżony w sumie nic wielkiego nie zrobił, a Wy tylko podkręcaliście sytuację, dając mu niepotrzebną uwagę. Gdybyście go po prostu zignorowali lub zablokowali na Discordzie, nie byłoby całego tego zamieszania.

Proszę administrację o przyjrzenie się zarówno warsztatowi Road Runner Repairs, jak i właścicielowi ochronie G6. Pozdrawiam!

6 godzin temu, MateK. napisał:

W albumie można zauważyć groźbę, że będę miał Charakter Kill na innej postaci, nie chciało mi się tego szukać ale była masa wiadomości również o ck.

To były wiadomości napisane w żartach, nie miałem w planach żadnego CK. Jakiś gracz, już nie pamiętam nawet nicku planował CK na Twoją postać (Jack_Tinsley), rozjechałeś go z nie wiem, dwa razy służbowym samochodem Santransu. 

Tak samo o tym koncie Discord "antos1618" każdy może sobie go dodać do znajomych i pisać że to nie twoje, w tym poście tego nie udowodniłeś tak samo że do jednego z NMG napisałeś że niech se piszą skargi na mnie, najwidoczniej pomyliłeś konta.

Sam mnie dodał do znajomych, jak wspominałem jest on na discord Taverny od kwietnia, a ja na serwerze jestem od maja... więc? Kole pisał, że antoś pomagał mu w konfiguracji serwera, nie wiem czy to prawda - nie mi to oceniać. 

Jeszcze nie wspomniałem o wymuszaniu wypadków na mojej postaci DOT'owca, to już była przesada.Po wszelkich twoich wiadomościach na discordzie mam Ciebie dość, tym bardziej te twoje ulubione koszulki

Kojarzę o jaką sytuacje chodzi, wypadek nie był wymuszony - jechałeś lawetą i u mnie to wyglądało naturalnie, że mnie zahaczyłeś jak stałem na przejściu dla pieszych. Z resztą sam to grałeś wtedy i nie kwestionowałeś tego do /a - dlaczego? Skoro niby to było wymuszone. 

6 godzin temu, kole70 napisał:

2. To lecimy dalej... Twoje głupie WJAZDY, o których pisałem mi na Discord naprawdę miały miejsce, co również może zostać potwierdzone przez wielu pracowników mojej siłowni. I jeszcze tutaj wspomnę, że nie miały miejsca one tylko raz ale wiele razy do czego sam się przyznawałeś. Oczywiście jak do każdego podpunktu zostawiam ss'a. 

Dalej odnosimy się do dowodów z komunikatora discord.. dlaczego? Wstawianie kolejnych screenów z discorda nie ma już sensu, każdy użytkownik ma możliwość zablokowania każdej osoby... rozumiem gdybym po zablokowaniu utworzył następne konto i wypisywał dalej, ale taka sytuacja nie miała miejsca. Skoro antoś coś robił przy Twoich serwerach to raczej go znasz? Dlaczego więc jestem oskarżany o bycie nim, szczególnie, że wtedy jeszcze nie prowadziłem rozgrywki na serwerze. 

6 godzin temu, kole70 napisał:

4. Nie wiem jak to opisać i po prostu zostawię do wglądu... To jest właśnie twoje zachowanie i głupota:

Nie wiedziałem, że nie można tutaj żartować :D Co do wyzwisk odnośnie osób pracujących... dotyczyły one wymyślanej przez was historyjki odnośnie topienia się pod prysznicem w siłowni, podałeś mi nick osoby powiązanej z org. przestępczą, która dawno temu już dostała CK i prowadzi rozgrywkę na innej postaci - screen z konwersacji https://imgur.com/a/FOBcIl3. Kalkulatora premii pracowniczych nigdzie nie udostępniłem ani nie mam zamiaru udostępniać, nie mam nawet takich zdolności aby udostępniać go w darknecie. 

Vesa i Not My Day lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin