Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Vadim Ahmadov

wykxaluxzbyxhu

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.31acfd00d1cc1a08d49defb5db7f3436.pngVadim Ahmadov urodzony 21.12.2003, w małym miasteczku leżącym w Czeczenii, już od najmłodszych lat przejawiał ogromne zainteresowanie sportami walki, głównie, skupiając się na MMA. Jego ojciec, był wręcz przekonany, że w rodzinie rośnie młody talent, były momenty, w których przerabiał nadgodziny, aby wykupywać treningi personalne dla swojego syna, za to matkę nie obchodziło życie Vadima, ponieważ był najstarszym z rodzeństwa, a matka skupiała się na wychowaniu jego młodszego brata Mechmed'a oraz młodszej siostry Fatimę. Na pierwszy trening MMA wpadł do klubu, który znajdował się w piwnicy warunki nie były sprzyjające, lecz pasja ogromna. Vadim na pierwsze zawody pojechał już w wieku dwunastu lat, nie przyjął tego do siebie zbyt poważnie i przegrał poprzez poddanie w drugiej rundzie. Młody, wtedy jeszcze dwunastoletni chłopak w tamtym momencie zrozumiał, że walka w ringu to nie jest tarcza, czy boksowanie w worek, to ogromne piekło, na które będzie musiał się następnym razem bardzo przygotować – od tamtego momentu zaczął ostro trenować, aby dojść na sam szczyt.

KARIERA AMATORSKA:

Vadim Ahmadov już w swojej drugiej walce zdobył rozgłos dzięki widowiskowemu nokautowi – potężną akcją składającą się z trzech ciosów lewy prosty, prawy dół, lewy sierp, który zakończył pojedynek w pierwszej rundzie. Nagranie tej akcji szybko obiegło media społecznościowe, a wielu fanów zaczęło śledzić jego rozwój z rosnącym zainteresowaniem. Ahmadov na konferencjach wykazywał się pełnym szacunkiem do innych zawodników, lecz jeśli ktoś w jego stronę zachowywał się nie odpowiednio - budziła się w nim bestia. Kolejne walki tylko potwierdziły, że Vadim to zawodnik, który potrafi podbijać emocje swoich oglądających, styl oparty na szybkich i silnych ciosach przyciągał ludzi, a jego wyjścia do klatki zaczęły gromadzić coraz więcej osób, zarówno na żywo jak i online. Choć był na etapie amatorskim, wielu emerytowanych zawodników wróżyło mu zawodową karierę. Ahmadov nie tylko wygrywał, ale robił to w efektownym oraz dzikim stylu - w jego rekordzie szybko pojawiły się kolejne zwycięstwa przez TKO, a każda jego walka była małym widowiskiem. Zyskał przydomek "Młot", co ugruntowało jego wizerunek jako niebezpiecznego i ekscytującego zawodnika.

AMATEUR RECORD:

BOKS: 4 WINS / 1 LOSES / 0 DRAW

K1: 9 WINS / 3 LOSES / 1 DRAW

MMA: 7 WINS / 4 LOSES / 0 DRAW

Spoiler

OOC: Chciałbym spróbować swoich sił w branży jako zawodnik MMA, prowadzić postać totalnego dzika. Poza grą sam jestem zawodnikiem, więc myślę, że jestem w stanie prowadzić na prawdę fajnie gierkę z powodu mojej kilku letniej wiedzy, z wcześniejszych logów wyjąłem konsekwencję i chcę spróbować czegoś nowego, POZDRO.

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Vadim Ahmadov
Numer konta postaci: 7683658320
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.): Brak
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): Brak
Numer konta menadżera: Brak
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): Brak

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin