Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] Stateline Cannabis Company

KRUS

Rekomendowane odpowiedzi

3.png.dc5c0d267fdf00f6f998dc3aa0d48281.png

Stateline Cannabis Company jest to firma zajmująca się hodowlą marihuany na większą skalę, która następnie zostaje skierowana do różnych instytucji publicznych, firm jak i także klientów indywidualnych. Firma powstała w 2025 roku przez dwóch braci - Harry'ego oraz Anthony'ego Stone. Naszym celem jest głównie produkcja dobrej jakości produktów na większą skalę oraz rozprowadzanie do punktów gastronomicznych, klubów, coffee shopów czy nawet i apartamentów w Los Santos. Rekrutujemy tylko doświadczonych rolników z dobrą wiedzą i sporym doświadczeniem, którzy pomagają nam się zajmować naszymi roślinami z pasji i zamiłowania więc możemy zagwarantować że nasze produkty są naprawdę wysokiej jakości. 

NASZA OFERTA:

Spoiler

M01zN3K.jpeg

(( Grafika: Discord - _bulka_z_maslem_ ))

weeed.jpg.f328139328777bb29992217e5729f746.jpg

HISTORIA FIRMY:

Stateline Cannabis Company powstała z pasji, determinacji i przekonania, że wysokiej jakości produkty z konopi mogą odmienić życie ludzi, nie tylko jako źródło zdrowia, ale i zrównoważonego rozwoju lokalnych społeczności. Nasza historia nie zaczęła się od sukcesu. Wręcz przeciwnie, była to droga przez liczne przeszkody, błędy i bezcenne lekcje, które ukształtowały nas jako firmę. 

● Skromny początek

Pierwsze uprawy zaczęliśmy na przygranicznych, nieurodzajnych gruntach, gdzie warunki klimatyczne były dalekie od idealnych. Brak dostępu do sprawdzonego know-how, niepewność legislacyjna oraz ograniczone zasoby finansowe sprawiały, że każdy dzień był wyzwaniem. Uczyliśmy się wszystkiego od podstaw - od wyboru odpowiednich szczepów, przez walkę z chorobami roślin, aż po optymalizację cykli świetlnych i odżywczych.

● Błędy, które nauczyły nas więcej niż sukcesy

W pierwszym roku straciliśmy prawie 40% plonów. Zainwestowaliśmy w systemy nawadniające, które okazały się nieefektywne. Popełniliśmy błędy w analizie gleby, przez co początkowe zbiory były niskiej jakości. Ale każda porażka była dla nas sygnałem do nauki. Zaczęliśmy intensywną współpracę z agronomami, botanistami i specjalistami od konopi z całego kraju. Każdy sezon to kolejne testy, kolejne korekty i coraz lepsze wyniki.

● Inwestycja w wiedzę i jakość

Zamiast iść drogą szybkiego zysku, postawiliśmy na rozwój kompetencji i technologii. Inwestowaliśmy w szkolenia zespołu, nowoczesne systemy monitorowania mikroklimatu, laboratoria testujące profil kannabinoidowy i jakość suszu. Wprowadziliśmy uprawy w systemie organicznym, bez pestycydów i sztucznych nawozów, co dziś jest naszą dumą i znakiem rozpoznawczym.

Spoiler

obraz_2025-08-01_013911768.png.84e9a3f81170e91c02aa5ab5b2623dc2.png

BIOGRAFIE POSTACI:

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Harry Stone:

Główny założyciel firmy Stateline Cannabis Company - jest to człowiek ze swoimi latami na karku, który nie patrzy wstecz a wręcz przeciwnie. Swoją przygodę zaczął od amatorskiej hodowli w swoim mieszkaniu, a właśnie tam po dłuższym stażu nabył profesjonalną wiedzę na temat hodowli marihuany. Z biegiem czasu wpadł on na pomysł, którego nie mógł odstawić tak łatwo na bok i zaczął działać w dobrym kierunku gdzie nagle do głowy przyszły mu myśli, żeby swoje doświadczenie przełożyć na własną działalność z którego mógłby czerpać lepsze zyski oraz przekazywać innym swoją wiedzę na ten temat - doszkalając ich w tym zakresie wiedzy. Wszystko co robi można powiedzieć, że jest to jego częścią życia a robi to z zamiłowania i pasji.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Anthony Stone:

Współzałożyciel Stateline Cannabis Company - jest to starszy facet który nie boi się nowych wyzwań. Przyleciał do Los Santos w celu spróbowania czegoś innego mimo swojego wieku. Pomaga swojemu bratu rozwijać punkt gastronomiczny Pearl's Restaurant & Cocktail Bar, lecz chciałby spróbować czegoś na większą skale. Anthony miał nieraz styczność z marihuaną, sam próbował sadzić różne odmiany co nie wychodziło mu za dobrze, ale metodą prób i błędów docierał do swojego celu. Przy boku swojego brata Harry'ego uczy się nowych rzeczy, w tym jak dobrze zadbać o właściwy produkt.

LOKALIZACJA FIRMY:

Spoiler

MAGAZYN:

LOKALIZ.png.2795659c452026da9f12841670c23d69.png

obraz_2025-08-01_131536029.png.8909f4dc6d85dc79975aa7f9cac7c560.png

FARMA:

farma1.png.e02ad18f5327ed413fd6b4d2b3bc565d.png

farma2.png.c3bbddbc735aed539c56ca77a3c9e6be.png

OOC:

Spoiler

Witam serdecznie, chciałbym wystartować z takim projektem i zająć się głównie produkcją marihuany oraz przetworzonych z niej produktów na większą skalę. Z chęcią otwieram się na współpracę z różnego typu firmami w Los Santos. Chciałbym wnieść na serwer taki projekt, dać od siebie i mojego współgracza sporo dodatkowej gierki, polepszyć rozrywkę jako główny dystrybutor. Chcemy sami zajmować się hodowlą tego pod skryptem dla urozmaicenia rozrywki, jakby nawet się udało to z czasem planowalibyśmy nawet zaoferować swoje automaty z produktami. Pozdrawiam!

Nazwa Projektu IC: Stateline Cannabis Company
Postać lidera: Harry Stone
UID postaci lidera z panelu gracza: 57625
Nick Discord: krus98
Link URL do mapy z lokalizacją projektu: Wszystko w dziale lokalizacji tematu
Typ projektu (Biznes/Projekt IC): Projekt IC

Edytowane przez KRUS

ProjektlogofirmyStatelineCannabis.png.eec090784b5640d33bc303301e4625cf.png

**Rozmowa dwóch braci o założeniu firmy Stateline Cannabis Company.**

Spoiler

1.png.c0b55acd8e48b2d06317dad956913f4b.png

* * *

**Bracia spotkali się we własnym punkcie gastronomicznym w celu przeprowadzenia rozmowy.**

Anthony Stone mówi: Witaj bracie.

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Witaj, bracie - mam pewien plan.

Anthony Stone mówi: Jaki?

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Plan taki, że w głowie mi siedzi jeden pomysł... sadziłem dawniej konopie, za dawnych lat - wiem coś na ten temat, może założymy coś swojego?

Anthony Stone mówi: Jeszcze pytasz? Wchodzę w to, bez zastanowienia. Tylko co dokładniej masz na myśli, rozwozić to do Coffie?

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Tak, dokładnie - braciszku.... taka fajna praca, w spokoju - dodatkowo we dwóch, przy kwiatkach, rozwożeniu tego.

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Mogę Ci pokazać pewno miejsce, przejedziemy się? Mam na oku fajną hale, poważnie.

* * *

2.png.40233a386501048a844e4e3bdd2d7053.png

* * *

**Niecałe trzydzieści minut później, bracia dojechali pod budynek do gotowej dzierżawy lub zakupu.**

Harry Stone mówi do Anthony Stone: To tutaj, dokładnie to miejsce, braciszku - jak ci się podoba, co?

Anthony Stone mówi: Bracie, to jest to - podoba mi się!

Anthony Stone mówi: Shit! Miejsca na załadunek też tutaj jest sporo, mamy tutaj wszystko czego trzeba!

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Dokładnie, to Co ty na to?

Anthony Stone mówi: Wchodze w to!

Anthony Stone mówi: Złóż podanie na dniach, może szybko to rozpatrzą, nie mogę się doczekać, genialny pomysł.

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Tak będzie, jak wypali to Cię wszystko naucze - mam w tym jakieś spore doświadczenia!

* * *

Cześć, odezwij się do mnie w tickecie "kontakt" na discordzie strefy org. prywatnych. Mam co do twojego projektu parę pytań.

„Do what you feel in your heart to be right – for you’ll be criticized anyway.”
„Hate is too great a burden to bear.”

Click here

image.png.199c4dbe6524cd68ae98ff787f48fc9a.png

Cześć @Krystek112, Twoja aplikacja na Projekt IC została przyjęta. 

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi poprzez wejście do kanału ⁠kontakt. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu, który prowadzisz.

UWAGA!

• W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, kopiując w treść ticketa formatkę ze swojej aplikacji.
  • Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie biznesowym.

Pamiętaj, że twoim obowiązkiem jest aktualizować temat przynajmniej raz na 30 dni!

Wusz, Sobieskilll i KRUS lubią to

„Do what you feel in your heart to be right – for you’ll be criticized anyway.”
„Hate is too great a burden to bear.”

Click here

logoooo.png.d3436997ac9ab69d32f3197120dab45a.png

**Po kilku tygodniach dwaj bracia otrzymali odzew od strony Miasta w sprawie zjawienia się w celu odbioru wszystkich formalności. Otrzymali dodatkowo cały osprzęt, który będzie im potrzebny do swojej pracy. Kilka dni później rozpoczęto przygotowywanie przez nich ziemi na farmie pod dane warunki uprawy.**

Spoiler

4nAULP3.png

* * *

**Harry Stone wraz ze swoim bratem Anthonym udali się w kierunku Centrum, dokładnie do City Hall w sprawie odbioru wszystkich formalności.**

Harry Stone mówi do Anthony Stone: To co, mój drogi Bracie - do dzieła, idziemy tam bo to jest właśnie ten dzień!

Anthony Stone mówi: Nie zwlekajmy, Harry... idziemy do środka, dodatkowo nie wiesz jak jestem dumny, że rozpatrzyli to wszystko pozytywnie.

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Załatwiamy wszystko co nam potrzebne i zaczynamy powoli z tym wszystkim, nasz plan musi wypalić - wiesz o tym doskonale, kto jak nie my.

Anthony Stone mówi: Oczywiście, że tak - od czegoś trzeba zacząć, nie ma nic od tak - chodź idziemy, zapewne już na nas czekają.

**Niecałe trzydzieści minut później, bracia po załatwieniu wszystkich spraw w City Hall udali się w kierunku swojej farmy.**

* * *

DOTnMB2.png

* * *

**Bracia przyjechali na teren swojej farmy, oczekiwali na dostarczenie im potrzebnego sprzętu poprzez dostawców, po odbiorze skierowali się w kierunku szopy aby przedyskutować plan działań na pierwszy dzień.**

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Nie powiesz, wygląda to wszystko cudnie - dostaliśmy wszystko co jest nam potrzebne do rozpoczęcia naszych działań, teren znaleźliśmy po prostu idealny pod to wszystko.

Anthony Stone mówi: Nigdy nie przeczuwałem, że nam się uda z takim czymś wypalić, wiadomo - znamy swoje możliwości, ale czasami nie jest to takie proste. Co mam Ci powiedzieć bracie, jest po prostu genialnie, zaczyna mi się to wszystko podobać... Taki nowy plan na lepsze życie, coś innego a dodatkowo ciekawego, lepiej być nie może a musimy to uszanować, jest pięknie.

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Wszystko co planujemy to się nam udaje, może to jest jakiś dar? Koniec zbędnego gadania, zabieramy się za robote - musimy ogarnąć cały ten teren, jest trochę do roboty - zaczyna mi się to podobać.

Anthony Stone mówi: Prowadź mój przewodniku, ty się mocniej znasz na tej robocie - pamiętaj, że przekazujesz dopiero bratu dobrą wiedzę na ten temat, trochę jeszcze przede mną, damy radę!

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Musimy zabrać dwa ciągniki i sobie przygotować wszystkie akcesoria, żeby to zrobić tak jak należy - u mnie nie ma niczego na odwal sie, trzymamy się perfekcji, idziemy.

**Po dyskusji zabrali się za przygotowanie całego sprzętu, który jest im potrzebny do przygotowania całego pola rolnego i wzięli się za robotę.**

* * *

farma3.png.b758fda49ff99fe0b695c6f906785a60.png

farma2.png.d5b6fc18d7ea51c71a4dd14a71178b9f.png

farma1.png.f138185d1e838c55030311e992b20d84.png

Edytowane przez KRUS

• 2 tygodnie później...

logoooo.png.1d7e6a16d7bf7079968ff6a4340655c2.png

**Tydzień później jeden z Braci udał się na farmę w celu przygotowania Pasm pod kiełkujące nasiona. Wykonał tam wszystkie potrzebne testy ziemi, zajął się modyfikacją gruntu oraz wykopaniem dołków o potrzebnej głębokości. Następnie w środku tygodnia zjawili się inspektorzy od SASP aby przypilnować procesu sadzenia i sporządzić raport.**

Spoiler

qbEzSjo.jpeg

* * *

Santino Kromer mówi: Wildlife, oficer Kromer. Jak idzie z uprawami?

Harry Stone mówi: Witajcie, panowie! Świetnie się składa, akurat dzisiaj mamy w planie przesadzić sadzonki na każde pasmo, ruszyć z tym wszystkim - trafiliście w dobrym momencie.

Santino Kromer mówi: Dzisiaj... To dobrze się składa. Trafiłem chyba lepiej niż mogłem. Wszystkie urządzenia macie sprawne i gotowe do podłączenia?

Harry Stone mówi do Santino Kromer: Powiem tak... odkąd wszystko posadzimy na swoje miejsce, przyjacielu - nie może tam mieć miejsca żadna maszyna, czy traktor... może to zaburzyć cały ten proces, od tego momentu wszystko kontrolujemy sami, bez maszyn... delikatność w tym procesie to złota zasada.

Santino Kromer mówi: Zanim zaczniemy. Czy poprzednio był sprawdzany atest urządzeń które zamierzacie używać? To znaczy do nawadniania do podawania nawozów...

Harry Stone mówi do Santino Kromer: Nawadniać będziemy ręcznie, mamy do tego odpowiednie zaopatrzenie, żadnych maszyn od tego momentu, liczy się w tym delikatność, musimy uważać żeby nie zepsuć tego.

Santino Kromer mówi: Rozumiem... Czyli teraz wszystko będzie odbywać sie ręcznie. Jaką ilość chcecie dzisiaj wsadzić w ziemię?

Harry Stone mówi do Santino Kromer: Dokładnie mamy przygotowane dwieście sztuk sadzonek na tym paśmie.

Santino Kromer mówi: Jasne, róbcie swoje dalej.

** Santino Kromer wyjął notatnik - zaczął coś notować.**

* * *

yXO9Wqq.jpeg

**Harry Stone udał się ze swoim bratem do szopy, zabrali się za przenoszenie z niej kartonów z wykiełkowanymi nasionami w oddzielnych donicach.**

3cIc8zf.jpeg

**We wcześniej przygotowane dołki zostały poprzekładane sadzonki prosto z donic, następnie zasypane przygotowaną mieszanką ziemi z torfem.**

baSyIuc.jpeg

**Ostatecznie po wszystkich podstawowych czynnościach bracia przygotowali zbiorniki wodne wraz z konewkami, aby nawodnić sadzonki ręcznie.**

Edytowane przez KRUS
Crunchiper i Wusz lubią to

logoooo.png.4d5a58a6a1a6a5c2dba89c7e77dc3e64.png

**Dokładnie dzień po zasadzeniu roślin odbyła się dyskusja braci na temat rekrutacji w Firmie, spotkali się na farmie w celu odbycia rozmowy. Wieczorem tego samego dnia zabrali ze sobą dwie osoby aby zaoferować im pracę w Firmowym Magazynie.**

Spoiler

rozmowa1.png.b8862fff185fc8c019568be4b871971c.png

* * *

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Witaj bracie! Widziałem, że pisałeś mi SMS odnośnie rekrutacji, co masz dokładnie na myśli?

Anthony Stone mówi: Cześć, tak przemyślałem wszystko, musze z Tobą porozmawiać o Juliusie.. wiesz, obiecałem jego ojcu, że pomogę mu tutaj godnie żyć.. chciałem mu zaproponować robotę u nas na magazynie, będzie za niego odpowiadał, liczył towar i tak dalej.. taki kierownik magazynu, wiesz co mam na myśli?

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Dobra, powiem Ci że nie brzmi to źle, mi się podoba - przyda nam się pomocnik, magazynier... najwyżej czasami może pojeździć składać oferty po mieście, jakby chciał - spotkamy się z nim potem i porozmawiamy z nim razem, co?

Anthony Stone mówi: Bardziej myślałem nad magazynem, żeby liczył towar, przygotowywał zamówienia, i tak dalej - wiesz. Jeżeli kogoś jeszcze zatrudnimy, to będzie ich dwóch. Mogę wziąć Olivię ze sobą to jej pokażemy, zaoferujemy tak samo.

Harry Stone mówi do Anthony Stone: No dobra, to może tak być - nie powiem, że mi się ten zamysł tutaj nie podoba... Sami we dwóch mielibyśmy sporo roboty na głowie, tak naprawdę.

Anthony Stone mówi: Dobra to co? Dzwonię do nich i się umówimy, weźmiemy ich tam i wszystko przedyskutujemy z nimi na miejscu.

Harry Stone mówi do Anthony Stone: Jasne, to przebieram się i jedziemy, najwyżej podjadą do nas - poczekamy tam na nich.

**Anthony Stone wykonał telefony do dwóch osób, chwilę później pojechali pod Firmowy Magazyn.**

* * *

sadzenie5.png.8afceee26495537633755b4ec5fc63a8.png

* * *

Anthony Stone mówi: Chcemy was zatrudnić tutaj, na ten magazyn. Będziemy potrzebować na tą chwile dwójki osób, do pomocy tutaj.. my mamy jeszcze co do tego biznesu jedną rzecz.. którą zachowamy dla siebie na ten moment.

Harry Stone mówi: Załatwimy wam wózki widłowe, będziecie przyjmować towary - ładować do rozwózki, pilnować formalności, stanu magazynowego.

Anthony Stone mówi: Otóż, będą tutaj przyjeżdzać tony marihuany, waszym zadaniem będzie o to dbać, liczyć, pakować w zamówienia od klientów, czy nawet załadunek.

Anthony Stone mówi do Julius Hudson: Do Ciebie jest sprawa taka, będziesz kierownikiem magazynu. Dbasz o to, żeby towar się zgadzał - nie możemy pozwolić sobie na straty, tym bardziej nie na samym początku tej działalności, liczysz towar, dbasz o rozłożenie na półkach, wszelkie braki czy małe ilości zgłaszasz nam.

Anthony Stone mówi do Julius Hudson: Jeżeli wpadnie zamówienie, dostajesz je do ręki, kompletujesz, pakujesz.. i wrzucasz prosto na ciężarówkę

Julius Hudson mówi: Dobra, wszystko jasne - mi się podoba.

Anthony Stone mówi do Olivia Brewster: Teraz twoja kolej.. myślisz, że poradzisz sobie w pracy jako przedstawiciel handlowy? W skrócie.. jeździsz po Coffie shopach i przedstawiasz naszą ofertę dla nich.

Anthony Stone mówi: W międzyczasie pomagasz coś tutaj Juliusowi, jeżeli będzie potrzeba.. czy przekazujesz mu zamówienia dla naszych klientów.

Olivia Brewster mówi: Yyy.. no mogę spróbować.

Anthony Stone mówi: Powiem wam tak, pierwsze plony zostały posadzone, niedługo będziemy to tutaj przywozić. Jesteśmy głównymi, jedynymi dystrybutorami w tym mieście. Nie mamy konkurencji, więc prosimy was o dyskretność i pod żadnym pozorem nie mówcie nikomu, że tutaj pracujecie, ani nie pokazujcie tego miejsca.

Anthony Stone mówi: Zero słowa nikomu, że pracujecie w takim czymś, ani nie pokazujecie nikomu tego miejsca.. rozumiecie? *rozejrzał się po nich*.

Anthony Stone mówi: Wszystko jest legalne, ale biznes jest jaki jest, przyciąga to wielu. A tym bardziej wieść o magazynie z marihuaną w mieście, przyciągnie jeszcze więcej osób. Szczególnie, że jesteśmy prawie przy Davis.

Anthony Stone mówi: To co? Idziemy do biura, załatwimy wszystkie sprawy formalne, witamy w ekipie!

**Skierowali się do biura i przygotowali wszystkie arkusze - następnie spisali je z nowymi pracownikami**

* * *

• 2 tygodnie później...

logoooo.png.cd2dde00e93c54f422efab5910fdf63e.png

**Chwilę czasu później doczekaliśmy się pierwszych zbiorów, dziesięć różnych odmian oddano do wysuszenia a następnie zostały dostarczone do naszego Firmowego magazynu. Cała załoga wzięła się za rozładunek a następnie zostało wszystko wyporcjowane i zamknięte w sterylnych opakowaniach.**

Spoiler

zbiory3.png

zbiory5.png

zbiory6.png

wyw-z3.png

wyw-z4.png

Edytowane przez KRUS

logoooo.png.4443ee72819713b046b664f06d5dac75.png

**Kolejnego tygodnia bracia spotkali się na Farmie aby wypielęgnować swoje rośliny z następnej uprawy, na miejscu okazało się że zbiornik wody uległ awarii. Prowizorycznym sposobem zatkali dziurę w zbiorniku drewnianym kołkiem na ścisk a następnie skierowali się do sklepu z narzędziami YouTool w celu zakupienia potrzebnego im osprzętu do naprawy. Krótki czas później wrócili ze wszystkim na Farmę - jeden z braci wziął się za uszkodzony zbiornik a drugi podpiął wąż do zbiornika w celu podlania roślin, tak aby nie stracić zbyt wiele wody. Kilka godzin później zbiornik został przesuszony, wyspawany a finalnie naprawiony.**

Spoiler

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

Edytowane przez KRUS

logoooo.png.344311e758e4ad785bffa5fa0670f418.png

**Firma poprzez wiadomość e-mail otrzymała pierwsze zamówienie do lokalnego biznesu Green Paradise. Tego samego dnia bracia umówili się z dostawcą oraz spotkali się w Magazynie firmowym i przekazali wszystkie informacje dot. Dostawy wraz ze wszystkimi formalnościami. Skompletowane zostało całe zamówienie początkowe na kwotę równą $6.000 a następnie dostarczone poprzez Dostawcę prosto do lokalu.**

Spoiler

dostawa1.png

1.png

2.png

Edytowane przez KRUS
Realm, Wusz i Crunchiper lubią to

logoooo.png.7726eede258f49ea250a032b29e9553d.png

**Dnia 06.09.25r jeden z Braci skierował się w kierunku Paleto Bay - odwiedził po drodze sklep z narzędziami YouTool i zakupił potrzebne akcesoria do zamontowania automatycznego systemu nawadniania ich roślin. Przyjechał na farmę, przebrał się w swoje robocze ubrania i zaniósł kartony pod pasma, rozpakował wszystko i przeczytał instrukcję co do montowania tego systemu i wziął się za to. Kilka godzin później system został zamontowany na całym polu oraz sprawdzony, następnie Harry wsiadł do samochodu i pojechał do swojego mieszkania - tam usiadł przy komputerze aby poszukać w sieci Firmy zajmujące się produkcją automatów.**

Spoiler

**Godzina 14:10, Pustynia Grand Semora, Sklep YouTool - Harry zakupił kilka kartonów ze sprzętem dot. Automatycznego Nawadniania.**

**Harry Stone zapakował kartony do bagażnika a następnie zamknął go. Wsiadł do samochodu, odpalił go i skierował się w kierunku Farmy.**

4.png

**Godzina 14:30, Paleto Bay - Harry dojechał na miejsce, rozpakował wszystko przy pasmach.**

**Harry Stone wyjął wszystkie kartony z bagażnika, skierował się po kolei z każdym w kierunku Pasm, odłożył je.**

3.png

**Godzina 14:45, Paleto Bay - Harry wziął się za czytanie instrukcji dot. Montażu danego systemu, rozpakował wszystko i zabrał się za to.**

**Harry Stone skierował się do szopy i przebrał się w swoje robocze ubrania, wrócił pod Pasma i rozpakował wszystkie kartony, złapał do ręki instruktaż od producenta dot. Montażu danego systemu nawadniania i przeczytał go. Podpiął wszystko pod główny zbiornik, zamontował system w urządzeniu - następnie wziął do ręki szlauf i zaczął go podpinać pod każde pasmo z osobna.**

2.png

**Godzina 18:00, Los Santos - Harry po skończonych działaniach przebrał się i skierował do swojego mieszkania, usiadł przy komputerze.**

**Harry Stone skierował się do szopy i przebrał się w swoje codzienne ubrania. Wsiadł do samochodu i pojechał w kierunku Los Santos - dokładniej do swojego mieszkania, tam usiadł przy komputerze i zaczął szukać informacji o Firmach zajmujących się produkcją Automatów.**

1.png

• 1 miesiąc temu...

logoooo.png.1d7e6a16d7bf7079968ff6a4340655c2.png

**Kolejna, dosyc spokojna doba w Paleto Bay. Chlopaki jak zwykle relaksowali sie rozwaleni na kanapie w budynku swojej silowni.**

Spoiler

farm1.jpg.00aef5dc8592210086aa26189764252b.jpg

farm2.jpg.a5fcbd9bddb192319e05a1a21edab2d2.jpg

farm3.jpg.7536450167134d44bd6435c2d89a444e.jpg

farm4.jpg.5a69db97896b3cac8c742101df15401c.jpg

farm5.jpg.829e4350541e7ae63d3657144dd8d5a1.jpg

farm6.jpg.6ab689e9c06e5c7dcec8cbf4d4bbeabc.jpg

farm7.jpg.e589029f15f0843b9e7fe97d891a3990.jpg

farm8.jpg.2ee890d84a46fc4175ca4452a677a669.jpg

farm9.jpg.3f98ae690cecc5800fd19488a97599e8.jpg

farm10.jpg.bd88e9992f8d4d80bcdb0e51ad5ab227.jpg

farm11(1).jpg.76a18e057e6c25c0716b12ba24d2c4e8.jpg