Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

🥊Meng Lingxin

rzyganieDoRynnyTV

Rekomendowane odpowiedzi

SrieUmv(1).png.fd94787207bc451a95120a8b6526d509.pngMeng Lingxin urodził się 16 marca 2004 roku wychował się na China Town w Los Angeles. Jego rodzice pochodzili z małego miasteczka Xiangyang w Chinach. W poszukiwaniu lepszego życia – nie tylko dla siebie, ale przede wszystkim dla syna – wyemigrowali do Stanów Zjednoczonych. W Chinach bezrobocie i brak perspektyw nie dawały im wyboru. Od najmłodszych lat Meng interesował się sztukami walki. Zaczął trenować z ogromnym zaangażowaniem. Był uparty, zdeterminowany i chciał coś osiągnąć – chciał być kimś. Jednak pewnego dnia, gdy Meng miał 18 lat poznał źle wpływające na jego rozwój osoby. Szybko wciągnęło go, czyli szybki hajs, łatwa kasa i narkotyki, zaczął pracować dla większych graczy z China Town rozwoził narkotyki dla innych osób, przy czym zapomniał w ogóle o swoim marzeniu, czyli być zawodowcem. Pracował z nimi dwa lata, aż do pewnego dnia, gdy cała grupa z China Town się rozbiła dużo osób zostało zabrane przez departament. Chłopak miał wtedy szanse by wydostać się z tego bagna. Zdecydował, żeby wrócić do treningów na początku słabo mu to szło, bo to już nie ta sama kondycja i technika co kiedyś. Trenował cały czas ciężko nawet do swojego maksimum. Do dziś trenuje bardzo zawzięcie i stara się iść drogą, którą chciał spełnić od małego. Chce wspiąć się jeszcze wyżej, rozwijać się jeszcze bardziej i przejść na profesjonalną karierę.

KARIERA AMATORSKA

Meng wielokrotnie wychodził do walk na mniej popularnych galach amatorskich. Pokazywał się bardzo dobrze – wiele osób zaczęło interesować się jego pojedynkami. Gdy bił się na niektórych galach, przyciągał uwagę swoją energią i stylem. Powoli wypracowywał sobie bilans, krok po kroku budując swoją markę. Na konferencjach Meng był bardzo ciekawą postacią – potrafił rozbawić całą widownię, jego luz i sposób bycia sprawiały, że ludzie chętnie go oglądali. Chłopak miał charyzmę, której brakowało wielu innym zawodnikom. Jego ostatnia walka była najbardziej pamiętna. Zmierzył się z lokalnym faworytem, który do tej pory był niepokonany. Walka trwała intensywnie przez dwie rundy, aż w trzeciej Meng trafił potężnym ciosem, który zakończył pojedynek nokautem

AMATEUR RECORD
MMA : 8 WINS 3 LOSES / 0 DRAW
BOKS : 6 WINS / 1 LOSES / 0 DRAW
K1 : 3 WINS / 4 LOSES / 0 DRAW

WZMIANKI :

SOCIALMEDIA :
LIFEINVADER

Spoiler

Cześć, pisze drugi raz apkę, ponieważ tamta aplikacja została odrzucona przez moje logi, które wiem nie są zachęcajce chciałbym, żebyście mi dali szanse, bo naprawdę chce się z fajnej strony pokazać myślę, że apka zostanie zaakceptowana. Mam fajne pomysły na grę wiec rozwój postaci jest zapewniony. Miłego czytania.

Numer konta postaci: 8065258150
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):

Edytowane przez koles od fentanylu

images.jpg.cdd24d8433ccaf71a79bd3a6a1298b56.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin