Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Backyard Champions MMA

sk8zawodnik

Rekomendowane odpowiedzi

9AuZXmZ.pngBackyard Champions MMA to nic innego jak świeżo powstała wraz z początkiem i założeniem korzennej siłowni Backyard Muscle & Boxing, jest to miejsce gdzie wszystko się zaczęło, pomysłodawcą tej inicjatywy był ten sam właściciel lokalu czyli - Sariyah Marr, młodociany biznesman pochodzący z tej samej okolicy gdzie lokum czyli Davis, owiane złą sławą. Przepełnione okolice i podwórka gangów, przemocy, narkotyków i agresji, Marr nie jest i nie był inny w młodszych latach. Jego droga do tego miejsca jest kompletnie taka sama, nie udało mu się odsunąć i porzucić brutalnego i ulicznego stylu życia, nadal jest to jego główna cześć charakteru. Backyard Champions MMA ma być miejscem dla pokazania się zdemoralizowanej społeczności z Davis, opcji do wyrwania się z ulicy i patologicznych domów, rozwinięcia pasji i talentów. Jest to wylęgarnia młodych talentów stworzonych do przekuwania agresji w sport, oferowany jest dla ludzi tutaj pełny zakres wsparcia, można tutaj przyjść bez względu na przeszłość i to co ma się za uszami. Wszyscy tutaj będą traktowani jednakowo i nikomu nie zostanie odmówiona pomoc jeżeli jest na dobrej ścieżce i chcę się poświęcić w pełni lepszemu wyborowi, wyborowi sportu i zdrowia.

Pierwsza gala spod szyldu właśnie Backyard Champions odbyła się już w połowie zeszłego roku, wtedy jeszcze bez żadnej oprawy graficznej, swojego miejsca - było to surowe zestawienie ludzi w klatkach na ganku domu, bez żadnego medyka, szatni i przygotowania. Raczej było to stworzone w formie rozrywki dla ludzi niż jeżeli pełnoprawnej gali sportowej. Teraz jest inaczej, teraz jest lepiej. 

OOC: 

Cześć, tak jak pisałem w temacie biznesu siłowni - będzie ona powiązana właśnie bezpośrednio z tym tematem czyli tematem gali sztuk walk. Chcę i planuje trochę dać większego pola do popisu stricte ludziom z Davis, grającym w tym sektorze. Nie będę jednak zamykać się do tego miejsca, jestem otwarty jak najbardziej na grę z ludźmi poza tego miejsca, wszyscy są mile widziani do gry pod skrzydłem projektu. Chcę nałożyć spory nacisk na realizm tego miejsca czyli właśnie stopniowe, stopniowe rozwijanie się z gali na gale. By z każdym kolejnym wydarzeniem było lepiej, lepsza oprawa, lepsze miejsce i tak samo będę to pokazywać na samych eventach jak i w screenach, że to miejsce z czasem się rozwija i staje coraz bardziej profesjonalniejsze. Zaczynamy z pułapu średnio zadbanego magazynu po poprzednikach zajmujących się tutaj makulaturą - chcemy finalnie skończyć na świeżo wyremontowanym i nowoczesnym miejscu.

Spoiler

Nazwa: Backyard Champions MMA
Adres: Davis
Numer konta grupy: 3264843741
Zarząd: Sariyah Marr (ja)
Kapitał: $150.000
ID Panelu: x

Edytowane przez dobry kolega charona
dzonny, Skala i Michaelsen lubią to

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin