Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[V-TUBE] Girlzz Podcast - Odcinek #4 „Czy istnieje prawdziwa przyjaźń damsko–męska?”

Howarxyzz

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia Dwudziestego Sierpnia 2025 roku, około godziny szóstej, na oficjalnym kanale Girlzz Podcast pojawia się Wyczekiwany Czwarty Odcinek Podcastu Girlzz**

image.png.b904988c02ab860c11675a07a0a45551.png
Valentina:
Hej, hej Girlzz! Witamy was w naszym magicznym studiu, gdzie nawet krzesła wiedzą, że vibe jest ważniejszy niż logika. **zaśmiała się**

Valentina:
A dzisiaj dotykamy tematu, który od zawsze dzieli ludzi na dwa obozy. Czy przyjaźń damsko–męska istnieje, czy to zawsze czeka, aż ktoś zrobi plot twist? **parsknęła**

Segment 1: „Definicja i stereotypy”

Valentina:
Bo wiecie jak to jest – wszyscy mówią: ‘Facet i kobieta nie mogą być tylko przyjaciółmi’. A ja mam wrażenie, że to mówią ludzie, którzy sami nie ogarniają własnych uczuć. **przewróciła oczami**
Viola:
Dokładnie. Jak ktoś widzi w przyjaźni od razu romans, to może po prostu on sam nie potrafi inaczej? Ale hej – dla mnie kumpel, z którym można pić wino i oglądać głupie filmy, to złoto.**uśmiechnęła się szeroko**
Segment 2: „Plusy i minusy”
Valentina:
Plus? Chłopaki są prostsi w obsłudze. Nie robią dramy o to, że nie odpisałam godzinę. Minus? Czasem nie kumają subtelnych sygnałów. Jak powiem ‘jest mi zimno’, to podadzą mi koc, a nie własną bluzę. Zero romantyzmu, ale też zero problemu. **zaśmiała się**
Viola:
Mój plus: przyjaciel–facet nie ocenia cię, jak zjesz całą pizzę sama. Mój minus: czasem mam wrażenie, że oni nie mają filtra. Powiedzą ci wprost: ‘Ej, wyglądasz jakbyś nie spała trzy dni’. Dzięki, bro! **parsknęła**
Segment 3: „Wasze historie’"
Viola:
Jedna słuchaczka napisała, że jej najlepszy kumpel to powiernik wszystkich sekretów. Nawet jej chłopak zaakceptował tę przyjaźń, bo… no cóż… kumpel jest gejem i wszyscy szczęśliwi. **zaśmiała się**
Valentina:
Inna napisała: *‘Przyjaźń z facetem działała super, dopóki nie zaczął się we mnie zakochiwać’. I tu jest właśnie ten plot twist, o którym mówiłam. **parsknęła**
Segment 4 : „Girlzz vs Reality"
Viola:
Moim zdaniem to wszystko zależy od ludzi. Jak ktoś chce tylko vibe, to vibe zostanie. Jak ktoś szuka dramy – znajdzie ją wszędzie. Prosta matematyka serca. **uśmiechnęła się**
Valentina:
I jak to się mówi – przyjaźń damsko–męska to tatuaż w Kami No YOKAI INK. Jeśli jest szczera, zostaje na całe życie. Jeśli była chwilowa, no cóż… da się odratować. **zaśmiała się głośno**

Mini Segment: „Girlzz Check-In” Na ekranie wyświetla się interaktywna ankieta

Czy masz przyjaciela płci przeciwnej i jak to działa?
 Czy kiedykolwiek ktoś z was złapał się na myśli „a może coś więcej”?
 Czy da się w ogóle rozdzielić vibe od chemii?

Valentina:
Dobra dziewczyny, razem z violką przygotowałyśmy dla was szybkie Girlzz Check-In, na ekranie wyświetlą sie wam trzy pytanka!
Viola:
Jeśli odpowiedziałaś choć raz TAK – gratulacje, właśnie udowodniłaś, że przyjaźń damsko-męska nie jest mitem, tylko problemem dla tych, którzy nie umieją tego ogarnąć. **zaśmiała się**
Segment 5 : „Girlzz Affirmations"
Valentina:
Moja przyjaźń nie musi wyglądać tak, jak ktoś inny sobie to wyobraża.**przewróciła oczami z uśmiechem**
Viola:
Nie każdy facet w moim życiu musi być love story. Czasem wystarczy, że jest story. **zaśmiała się**
Obie:
Przyjaźń to vibe – a vibe nie ma płci!
**parsknęły jednocześnie**
Zakończenie

Valentina:
To był Girlzz Podcast prosto z naszego nowego studia. Dzisiaj rozwalałyśmy mit przyjaźni damsko–męskiej – a wy koniecznie napiszcie nam swoje historie na Lifeinvader. **uśmiechnęła się szeroko**

Viola:
I pamiętajcie – czasem najlepszy chłopak w twoim życiu to kumpel, który mówi ci prawdę w oczy i podaje frytki bez pytania. Do usłyszenia! **zaśmiała się głośno**

**Outro muzyka we tle, śmiech obu dziewczyn**

271590_200.jpg.d3316f17e038e02c00ebdbe5a2666f0d.jpg271590_204.jpg.0a8baf35b0a17f82d72638577df90467.jpg

Partnerzy odcinka:

image.png.dbb8b7c0945473166b740f91ed6f843d.png

**Aurelia przegląda różne zakątki internetu w trakcie swojego mental breakdownu po śmierci swojego narzeczonego. Po przesłuchaniu tego podcastu, uznała, że Girlzz Podcast to po prostu kopia programu JUICY TALKS prowadzonego przez Alyssa De Santis ((@Lori)). **

Lori lubi to

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. 

W dniu 22.08.2025 o 16:25, KefirekEla napisał:

**Loren - Mimo, że jest facetem spodobal mu sie podcast do tego myśli po komentarzu Aurelii, że jest świrnięta a dziewczyny z Girlzz niech robią swoje. Dał like i rozeslal do znajomych**

**Aurelia nie pozostawiła nigdzie komentarza**

.・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。.  ・。. .・。.・゜✭・.・✫・゜・。. 

**Letty sprawdziła i zaczęła mieć ostrą bekę z duetu lasek, które propagują słabe schematy w relacjach. Aż zostawiła po sobie komentarz z oficjalki:**

No tak bo kobiety też się nie zakochują i nie naruszają w ten sposób przyjaźni. Poza tym co to za głupie pierdolenie, że faceci mają odczytywać nasze sygnały? Powiedz wprost czego chcesz noż ja pierdolę.

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif