Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Mods Changelog #18

stanowy bubr

Rekomendowane odpowiedzi

28 minut temu, Mith napisał:

Wszystko fajnie, ale kiedy dostaniemy w końcu jakieś fryzury męskie, które nie będą skierowane bezpośrednio pod afroamerykańskie postacie?

będą niedługo 

kajtula lubi to

The statement "nothing disappears without a trace" is a philosophical idea, suggesting that everything has a cause and an effect, and therefore leaves some kind of mark or influence, even if not immediately obvious. It highlights the interconnectedness of events and how even seemingly insignificant actions can have lasting consequences

Swoją drogą znowu nie piszecie ,że podmianki aut zostały usunięte Toros i v12 ponownie są modelem rockstarowym. Taki sam ruch co z Adderem. Usunięta ładna podmianka która była jeszcze dodatkowo podmieniona. Nie rozumiem po co wy to wgrywacie jak po paru miesiącach model wraca do formy pierwotnej. Do tego moglibyście zrobić listę aut które dostały **polepszenie lub nerf handlingu bo też takie domyślanie się nie jest fajne** Tak jak w nocy widziałem i pisałem niektóre zmiany na plus. Tylko piszcie na przyszłość ,że coś usuwacie albo zmieniacie jeszcze a nie coś jest ukrywane. Pozdrawiam 

2 godziny temu, Zachaczixd123 napisał:

Swoją drogą znowu nie piszecie ,że podmianki aut zostały usunięte Toros i v12 ponownie są modelem rockstarowym. Taki sam ruch co z Adderem. Usunięta ładna podmianka która była jeszcze dodatkowo podmieniona. Nie rozumiem po co wy to wgrywacie jak po paru miesiącach model wraca do formy pierwotnej. Do tego moglibyście zrobić listę aut które dostały **polepszenie lub nerf handlingu bo też takie domyślanie się nie jest fajne** Tak jak w nocy widziałem i pisałem niektóre zmiany na plus. Tylko piszcie na przyszłość ,że coś usuwacie albo zmieniacie jeszcze a nie coś jest ukrywane. Pozdrawiam 

Po restarcie toros i schafter wróci w podmienionej formie, co do handlingów to pytania kierujcie do @Quore Sportivo

Randwolf34 lubi to

1 godzinę temu, egotop napisał:

hej kiedy nowe ubrania dla facetow? 

niedługo

The statement "nothing disappears without a trace" is a philosophical idea, suggesting that everything has a cause and an effect, and therefore leaves some kind of mark or influence, even if not immediately obvious. It highlights the interconnectedness of events and how even seemingly insignificant actions can have lasting consequences

6 godzin temu, Zachaczixd123 napisał:

Przychodze z odpowiedzią na Twoje pytanie

Coquette D5 - Podbicie v-maxu, podbicie przyspieszenia, obniżenie skrętności
Calico GTF - Całkowity rework. Lepsze czucie masy, poprawiono przyspieszenie oraz v-max.
Cypher - obniżenie oporu powietrza, podbity v-max, podbite przyspieszenie, zmiana szybkości zmiany biegów
Euros - Podbity v-max, podbite przyspieszenie reszta taka jak w rockstarowym handlingu

Randwolf34 i bigvkie lubią to

6 minut temu, Quore Sportivo napisał:

Przychodze z odpowiedzią na Twoje pytanie

Coquette D5 - Podbicie v-maxu, podbicie przyspieszenia, obniżenie skrętności
Calico GTF - Całkowity rework. Lepsze czucie masy, poprawiono przyspieszenie oraz v-max.
Cypher - obniżenie oporu powietrza, podbity v-max, podbite przyspieszenie, zmiana szybkości zmiany biegów
Euros - Podbity v-max, podbite przyspieszenie reszta taka jak w rockstarowym handlingu

Dziękuje bardzo za odpowiedź, czyli poprawki modeli które były zaproponowane w handlingach. Superancko 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin