Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[30.08] belly GON B OK - Girls / No Mercy (official music video)

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

Trzydziestego sierpnia na kanale belly GON B OK pojawił się nowy numer zatytułowany Girls / No Mercy. W połowie kawałka następuje beatswitch, dzięki czemu numer nabiera zupełnie innego klimatu. Pierwsza część utworu to typowe dla belly’ego hedonistyczne linijki o dziewczynach, zabawie i jego lekkim podejściu do życia, jednak wraz ze zmianą beatu słuchacz zostaje wrzucony w inny wymiar. Druga część numeru odsłania bardziej osobisty i szczery przekaz. Artysta pod ksywką belly rapuje o biedzie, przestępczym stylu życia, rodzinnych problemach i braku stabilności. Choć wokale wciąż nie są perfekcyjne, widać progres  zarówno w samym pomyśle na numer, jak i w odwadze do pokazania drugiego, bardziej realistycznego oblicza.

Spoiler

1/
to dla moich girls
to dla moich girls
to dla moich girls
girls
gdzie są girls

jestem facetem uwielbiam okrągłe kształty
uwielbiam duże dupy ubrane jak zwykłe szmaty
belly gon b ok będę pierwszy, nie ostatni
bo tworze nowe kroki a nie plagiatuje martwych
zresztą słuchaj suko tobie nie dam żadnej szansy
nie jesteś w moim typie, moje dziewczyny są twardsze
bo ja uwielbiam takie co umieją trzymać gardę
a nie dają się dymać lewo i prawo to nie fajne

twój sexapill daje mi chęć, ty plus ja
powiedz mi czego chcesz (mam to, mam to)
pod domem czarny vagon, nie vapid (jak ta ciota)
daj moment będę, jeszcze chwila OKEJ

ty chcesz mnie mieć
no to bierz
pokaż na co cię stać
albo nie chce cię

2/
nie mieliśmy co jeść więc to kurwa ukradłem
wywodzę się biedy nie jestem żadnym bogaczem
nagrywam na spocie kiedy tylko moment znajdę 
w nocy jeżdżę z gnatem ciekawe co dziś ukradnę
może nowy zegar za który dolar mi skapnie
mam do utrzymania rodzinę nie żadną szmatę 
nie chce być raperem tylko opisać co robię
to nie jest fajne życie każdy bankrut ci opowie
co próbuje zarobić i zapewnić byt rodzinie
oni patrzą godzinę IRS dokładność liter
skąd wzięła się ta kwota mówią że ja jestem diler
nie rzucam panie władzo tylko zarabiam na życie
kocham moją rodzine chociaż ona nienawidzi mnie
bo oderwany od prawa nie wiem co kurwa robie
gubię się w sobie w momencie jak potrzebuje jej
młodsza siostra nie pyta jak daje nowy chain
to jest moje zycie, wszystko nawijam na fakcie
strzel mi kule w plecy jeśli kiedykolwiek sklamie
a ci matkojebco podziękuje
to jest moje zycie, wszystko nawijam na fakcie
strzel mi kule w plecy jeśli kiedykolwiek sklamie
a ci matkojebco podziękuje

gra;

Spoiler

gra ic; https://imgur.com/a/3MzIStS
koszta; $2,000 za miks mastering wokali https://imgur.com/a/uCi2YgS

promocja;

Spoiler
  • Dwudziestego pierwszego sierpnia na kanale belly GON B OK pojawil sie kawalek o tytule "I'm Weird" - nagrany na beacie @SHEWANTSMOYAI, ktory w ostatnim czasie zajal sie kawalkiem YoDaddy - Real Nega. Na visualizerze wystepuje nie kto inny jak belly, zamaskowany, dobrze bawiacy sie do swojego pierwszego /powazniejszego/ utworu gdzie lirycznie pozostaje w swoich klimatach, tak jak w przypadku jego wczesniejszych kawalkow na soundcloud. Nie brakuje nawijek o kobietach, seksie, przestepczym stylu zycia i krytykowania innych raperow, klasyk. Jakosc wokali nie jest najwyzsza ale tez nie jest najgorsza, calosc pojawila sie kilka dni pozniej na streamingach. https://forum.v-rp.pl/topic/41965-2108-belly-gon-b-ok-im-weird-prod-shewantsmoyai-visualizer/?do=edit
  • Godzinę po pojawieniu się kawałka UNBOTHERED od artystki ALIBI, kontrowersyjny raper Belly GON B OK wrzuca track pod wymownym tytułem F*CK ALIBI HAHA który jest zwykłą zaczepką w jej strone, belly sam przyznaje, że nie zna Alibi osobiście i nagrał numer “z kaprysu”. Od pierwszych wersów belly wbija się w temat bez zahamowań bo podważa potencjał Alibi, sugerując, że ta wchodzi w afery jedynie po to, by podbić hype i promocję nowego projektu. Raper ironicznie komentuje też jej niezdecydowanie w konfliktach, twierdząc, że nie wie, po której stronie tak naprawdę stoi. Najmocniejsze linijki kieruje jednak w stronę jej deklaracji, że jest ghostwriterką. Belly kwituje to ostrą szpilą że jego zdaniem jej teksty to kpina, a jego własne czwórki  gdy jest naćpany są bardziej dopracowane. Nie brakuje też kąśliwego porównania że “kariera Alibi to chwilowy epizod”, a sama raperka niczym szczególnym się nie wyróżnia. W numerze wybrzmiewa także zarzut o brak autentyczności ponieważ belly twierdzi, że Alibi krytykuje underground, a sama nie potrafi stworzyć numeru poza schematem. Na końcu rzuca zabawną metaforę, zestawiając ją z Millie’m (producentem nieżyjącego artysty Chase Love, czyli Ray Millie Miller), który według niego ciągle gadał że wszyscy od niego chcą ściągnąć clout. https://forum.v-rp.pl/topic/42221-0109-belly-gon-b-ok-fck-alibi-haha-official-music-video/#comment-283528

- null, nic na razie więcej.

informacje;

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Brian Lowly 
Numer konta postaci: 5268177336

Edytowane przez Makler