Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[03.09.2025] Instagram Live - M-Locc

Kawa

Rekomendowane odpowiedzi

image.jpeg.95086ccb6caa7fc5065ce7af47136a05.jpeg**3 września okolo godziny 16:00 mocno zrobiony substancjami M-Locc odpalił live na swoim Instagramie. Malik podczas transmisji skręcał jointa i odpowiadal na pytania od widzow, oraz pochwalil sie swoim stuffem ktory mial na biurku. Kilka minut od rozpoczecia live M-Locc zapodal kawalek numeru ktory ma wypuscic w niedlugim czasie.**

**M-Locc odpalił live na Instagramie, mocno zrobiony substancjami roześmiał się do kamery i zaczął bełkotać bezsensowne słowa, powoli skręcając jointa na biurku.**

Malik Weston mówi: Ayoo, złapała mnie taka zmula... serio. Czuję się jak pieprzony ślimak, fucc. Gotuję dla was mocne gówno w studio, wyczekujcie tego.

**włączył w międzyczasie kawałek zaprzyjaźnionego rapera Oakmoona, zaczął bujać się do jego nuty, odpalił skręta i puszcza duże chmury w stronę kamery.**

Malik Weston mówi: Hell yahh, to uderza mocno, dobre gówno, czarnuchu. Ayo, obczajcie to... spójrz na to, murzynie

**robi zoom telefonem na substancje rozsypane na biurku, macha kamerą przed nimi, po czym spogląda na chat i zaczyna odpowiadać na komentarze.**

Malik Weston mówi: Yahh. niedługo wrzucę wam mocne gówno, no cap.
Chcecie to zobaczyć, huh?

**włącza folder na komputerze i odpala snippet swojego numeru. Podgłaśnia głośnik na maksa, buja głową do swojego tracka, w prawej image.png.405c30a58cbe12205811c13ac64becd7.pngłapie smaży jointa.**

**Z głośników wydobywa się snippet nowego numeru Malika, cały kawałek jest w lekko innym stylu niż zawsze, ale nadal utrzymuje ponury i prawdziwy vibe.**

Głośnik: Nie ufam nikomu, stary (nie, nie)
Wszystko robię sam (sam)
Ciągle, kurwa, cpam
Nie chcę pomocy waszej (nah)
To ciągle siedzi mi w głowie, nie daje zasnąć
Pieprzę uczucie, myślę jak każdy (każdy)
Nie robię hałasu, łapię go z Blackiem (tia)
Łapię każdego, nie odpuszczam (bow, bow, blagh)
Tamta noc była piekłem, boli do dziś
Straciłem brata, nie miał siedmiu żyć (kurwa).

Nie wyceniac!!!!

Edytowane przez Kawa