Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[05/09/2025][BloodMoon] As They Dream - Between You And Me [OFFICIAL MUSIC VIDEO]

ElderGoose

Rekomendowane odpowiedzi

**NADSZEDŁ TEN DZIEŃ! Piąty września 2025 roku - As They Dream spontanicznie wydaje swój drugi pełnoprawny teledysk, a zarazem singiel. Jest to kawałek popremierowy krążeka "WORLD DECAY", który został niemiłosiernie przekładany z miesiąca na miesiąc. - Czy słuchacze stracili wiarę, że będą w stanie go usłyszeć? Jeśli tak, to mają przedsmak, że mogą unieść się na duchu! Oficjalne Video jest nagrane do utworu "Between You And Me", gdzie przedstawiana jest pewna historia - dziewczyny z jej tajemniczym, skrytym kochankiem. Sceneria częściowo przebiega w znanym lokalu - "The Roof", jak i w łonie natury oraz w przebitkach widnieje gra zespołu w ich "gnieździe", w garażu. Całe nagranie jest dość spójne z tekstem i jego brzmieniem, co dodaje - tym, co kochają bujać w obłokach - pole, by dopisywać sobie jakieś teorie czy lore odnośnie teledysku. W nim samym udział wziął Chase Love, natomiast nigdzie nie jest to jawnie zasygnowane, poza creditsami pod materiałem. - Parę dni przed publikacją na kanałach nadawczych ATD został wrzucony materiał, w którym wspominają o teledysku - w którym wziął udział artysta, który niestety premiery nie doczekał. Natomiast sama decyzja o wypuszczeniu tworu została bardzo mocno przekładana i przemyślana. Sięgnęli do jego menagera z pytaniem o publikację - gdy utrzymali zielone światło, tak też zrobili. Bez żadnego dodatkowego promowania tworu - mimo pierwotnych założeń. Teledysk był zapowiadany na zupełnie inną datę, niż został wydany - tak naprawdę został wydany po cichu, a każdy kto w niego kliknął dopiero mógł ujrzeć postać rapera. Jest to ukłon dla fanów CHASE, którzy w możliwości, kiedyś mogą mieć możliwość dokopać się do materiału, gdzie ujrzą swojego faworyta w świeżej, nowej odsłonie, w nowym materiale - których już nie będzie wypuszczanych tak wiele. Poza tym jest to również poniekąd uhonorowanie jego pracy. - Stąd też decyzja, teledysk został wydany BEZ hucznej promocji, tak właściwie jego promocja odbywała się tylko i wyłącznie X miesięcy temu - O której mogą pamiętać tylko naprawdę zagorzeli fani. Ekipa z As They Dream może liczyć jedynie na łut szczęścia, by ten materiał miał jakiekolwiek "porządne" i wybijające się liczby. Sam utwór jest bardzo rytmiczny, z żywym i up-beat podkładem muzycznym. Samo jego brzmienie zachęca do zarzucaniem głowy na boki, tupaniem stopą pod biurkiem, a tekst wręcz namawia do tworzenia fikcyjnych historii o "tej" osobie i podśpiewywaniem pod nosem. Recorded by: Malia Yo Paris. Lyrics: Ash Feerick, Hunter Blackhurst. Band: Ash Feerick, Hunter Blackhurst, Ryujin Min, Yadira Gwon, AYUKA. Starring: Ash Feerick, Chase Love, Hunter Blackhurst, AYUKA, Ryujin Min, Yadira Gwon.**

82UY0wV.png

BETWEEN YOU AND ME

Spoiler

[Verse 1]
Mam ci tyle do powiedzenia,
Yeah, posłuchaj mnie
Widzę twój wzrok na sobie
Jesteśmy tutaj sami, nie robimy nic, jaki w tym sens?

[Pre-chorus]
Zamieszał ci w głowie,
Wykreślił uczucie swoim imieniem 
Zapomnij o nim
Zamieszał ci w głowie,
Zapomnij o nim

[Bridge]
Zostań, zostań, zostań
Zostań, zostań (dwa, trzy, cztery)

[Chorus]
Wszystko składa się w całość, gdy jestem tutaj tylko ty i ja
To zdarzyło się nie raz, dwa, gubię myśli
Zostawmy to między nami
Bądźmy czymś więcej, niż...

[Verse 2]
Chcesz zagrać w chowanego z moimi uczuciami - Dalej, podejdź, zagrajmy
Wolę grać w te grę w nieskończoność, udając, że wszystko dobrze
Niż musieć zapomnieć cię na dłużej niż minutę

[Pre-chorus]
Zamieszał ci w głowie,
Zapomnij o nim
Zamieszał ci w głowie,
Zapomnij o nim

[Hook]
Zostań, zostań, zostań
Zostań, zostań (dwa, trzy, cztery)

[Chorus]
Zostawmy to między nami

[Verse 3]
Rock and roll, skarbie
Nie widzisz, jesteśmy tutaj kompletnie sami?
Daj mi coś, o czym mogłabym zaśpiewać
Rock and roll, hey
Rock and roll, hey

[Chorus]
Zostawmy to między nami
Bądźmy czymś więcej, nie

Zostawmy to między nami
Czymś więcej, niż to
Oh-ho, oh-oh, oh-oh
Ooh, ooh 

82UY0wV.png

Spoiler

gra

wydatki - nagrywki 70k 

post od grupy tanecznej - nagranie rolki pod utwór, rozpoczęcie trendu tanecznego promujący nie tylko singiel a też album.

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Ash Feerick, Hunter Blackhurst, Yadira Gwon, Ryujin Min, 
Numer konta postaci: (Ash; 4017125692) 
Przynależność:  Blood moon records 
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):x 
Numer konta menadżera:  x 
Kontrakt zawarty z menadżerem: x

Edytowane przez ElderGoose

spacer.png