Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[07.09.25] LETTY - Response

Centrolewus

Rekomendowane odpowiedzi

**Odpowiedź Letty pojawiła się około trzy godziny po dissie Guttahvon @mrywa4hunnid. W utworze raperka jasno odbija zarzut cloutchasingu, podkreślając, że nawet nie znała jego ksywy, dopóki sam nie zaczął jej grozić w sieci. Wyśmiewa jego mizoginię i próby obrażania jej jako kobiety, co zresztą słychać bezpośrednio w jej tracku. Przypomina, że to on pierwszy zaczął, a skoro nie pamięta swoich słów, to może po prostu grozi każdemu jak szczekający chihuahua. Odbija też zarzut o „wybijanie się” na jego plecach, stwierdzając, że poza własną bańką nikt o nim nie słyszał. Letty nie zamierza też „wpadać na Guttah” – skoro to on szczeka, niech sam przyjdzie, najlepiej sam na sam. W drugiej zwrotce uderza mocniej, punktując jego gangsterską pozę, problemy z kobietami, fałszywą pewność siebie i uzależnienie od internetowej atencji. Kończy poważnie – mówi wprost: nie groź, nie ćpaj i ogarnij się, zanim sam się zniszczysz.

Dodatkowo w filmie jest zapętlony krótki fragment na którym Dayvon klęka przed Riley, a ta głaszcze go po głowie. Również wklejono kilka wersów Guttah aby przypomnieć mu, że zwyczajnie kłamie.**

LYRICS:

Spoiler

[chorus]

Powiem ci wprost, to nie twój poziom, dzieciak
(Letty od razu ustawia hierarchię, Guttah nie dorasta do niej ani poziomem, ani skillem)
Biegnij, biegnij, zanim znów się potkniesz
(Wyśmiewa jego nieporadność, nie ogarnia konsekwencji swojego zachowania)
Powiem ci wprost
Pieprzę cię i twój „uliczny” klimat
(Wyśmiewa jego pozę gangstera, „ulica” to u niego tylko poza)
Jeden ruch i się kończy ta napinka
(Letty mówi, że łatwo może zakończyć jego „groźne” gadki)
Powiem ci wprost
Można odpalić, więc mów, jak chcesz
(Groźba, jeśli Guttah chce, mogą to załatwić konkretnie)
Bo twój gniew to jak płacz w SMS
(Wyśmiewa jego „złość”, w rzeczywistości to tylko żale pisane online)
Powiem ci wprost
Ogarnij się, przestań szczekać
(Punktuje jego ciągłe zaczepki w necie, bez pokrycia na żywo)
Masz z tym problem? Wbijaj, czekam
(Otwarta propozycja: chcesz beef? To przyjdź - sama się nie cofa)

[verse 1]

Dalej szczekasz w necie, ale w realu masz limit
(Internetowy gangster, w rzeczywistości tchórz)
Zacząłeś sam, dziś jęczysz jakby Cię ubili
(Letty przypomina, że to on pierwszy ją zaczepiał)
Nie mam żalu, ale grozisz gdzie popadnie
(Wytyka mu bezsensowne grożenie wszystkim dookoła)
Jakbyś miał listę i losował, kto dziś target
(Porównanie do losowania ofiary dnia, niekonsekwencja jego zaczepek)
Boże, bełkot straszny, to już nie jest beef
(Wyśmiewa jego odpowiedź , nie trzyma poziomu)
Powiedz, kto ci wmówił, że ty reprezentujesz street?
(Podważa jego „uliczną” wiarygodność)
Piszesz „dziwka” pod adresem tej, co cię zdissowała
(Odpowiedź na jego ataki personalne,– jego jedyny argument to wyzwiska)
Kiedy ona teraz na tracku zjada cipkę i taka jest prawda
(Letty sugeruje, że zjada Guttah nazywając go przy tym cipką. Zasugerowała tym samym, że preferuje kobiety więc argument bycia "chujossajką" nie pasuje)
I tak Clout? Bro, ja pierdolę fame
(Odpiera zarzut cloutchasingu, nie zależy jej na rozgłosie)
Gdyby nie twoje groźby, to bym nie znała tej ksywy
(Uderza, jest no-namem, poznała go dopiero przez zaczepki)
No-name, a myślisz, że diss mi da zaszczyt
(Kontynuuje - Dissowanie Guttah nie daje jej korzyści)
Jakbyś był znany gdzieś poza waszym street
(Zamknięty w swojej lokalnej bańce)
I co?
Chciałeś odpowiedzi? No to ją dostałeś

(Zamyka temat , to właśnie ta odpowiedź)
Myślałam, że pociągniesz, a po refrenie spadłeś
(Wyśmiewa słabość jego tracku - szybki zjazd po pierwszym refrenie)
Powiem ci wprost, ziom
Pryszczaty ten „front”

(Szydera – jego napinka to dziecięca zagrywka)
I twoja kariera to błysk, jak snap pod prąd
(Przemija równie szybko jak światło fotoradaru)

[chorus] (powtórka – patrz wyżej)

[verse 2]

Mam parę powodów, czemu parę mord mnie nie trawi
Jestem przypomnieniem, że nie każdy może się wspiąć stary
(Letty sama ogarnęła swoje życie i otwarcie o tym mówi)
Wchodzę bez pleców, robię to bo mam świetną passe
(Podkreśla: nie potrzebuje znajomości – liczy się skill)
Ty klękasz przed laską, ja na żywo robię kasę
(Wyśmiewa go za uległość wobec kobiet – w kontraście do jej hustlerki)
Wchodzę z energią, ty wchodzisz napisać komentarz
(Podkreśla jego internetową napinkę)
Zgubiłeś kontekst? Klepanie po plecach, nie po jajkach
(Odpowiada na niezrozumienie metafory o "fiutach" - chodziło o poklepywanie się wzajemne)
Chcesz, żebym wpadła na Guttah? Bro, to nie ja szczekam
(Nie ona wywołała beef - więc czemu ma „wpadać”?)
Chcesz solówki? To wbijaj, sam, bez wsparcia i teca
(Proponuje spotkanie 1 na 1 - bez ziomków, bez sprzętu)
Nie potrzebuję cloutu, mam go więcej niż chcę
(Odpycha hype - nie zależy jej na rozgłosie)
Sama nie wiem kto dziś więcej pisze, chłopy czy les
(Szydera – więcej uwagi dostaje od kobiet niż on od kogokolwiek)
Jak chcesz zobaczyć „wielkość”, sprawdź mój Lifeinvader
Forma lepsza niż twoja, jakby czas nie działał na mnie
(„Sprawdź moje media” – odbitka do wersów, że jest gigantem, kiedy ona trzyma lepszą formę. )
Jesteś przegrywem, co nienawidzi kobiet z zasady
(Wprost: mizogin i zakompleksiony przez fakt nazywania ich dziwkami bez podstawy)
A oczy ci błyszczą, jak tylko dadzą Ci ciut uwagi
(Nienawidzi kobiet, ale łaknie ich atencji)
Gadasz coś o simpowaniu, potem klękasz przed białą?
(Wytyka mu hipokryzję – krytykuje simpowanie, ale sam to robi)
Wrzucam to nagranie, to weź się w końcu przyznaj
(Nawiązanie do zapętlonego gifa z filmu)
W komentarzach jak cień, w realu też pusto w środku
(Ukrywa się w necie, brak mu tożsamości na żywo)
Fałszywe konta, żeby napisać coś prosto z trzewi
(GuttahVon nie podpisuje się swoimi danymi w mediach, a ksywką)
To musi boleć, płakać widząc własną gębę
(Uderza w samoocenę – nie może patrzeć na siebie)
Weź ogarnij się, zanim odbierzesz sobie życie
(Zamykające ostrzeżenie - ogarnij się, zanim będzie za późno)

[chorus] (powtórka – patrz wyżej)

PROMOCJA:

Odgrywka i wydatki

INFO:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Leticia Reyes
Numer konta postaci: 7794073323
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):
Edytowane przez Centrolewus

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif

**Bunny w sumie dalej ma wyjebane, obczaił numer podsyłając go swojemu ziomkowi, na którego został on nagrany. Ma lekko pompe z całej sytuacji, a nawet z tego, że ten klękał przed białą damą w co uwierzył**

Centrolewus lubi to

wyłącza wkurwiony budzik, budzik już nie jest wkurwiony

**LilSp60k zostawił dislike, dodał komentarz z randomowego konta siedząc na tronie i mając polewe z tego, że laska nadal próbuje się wybić na jego kumplu po dwóch tygodniach od zaczepki na Li, gdzie Dayvon dzięki temu zyska tylko na popularności co go cieszy;**

Wstaw dziesięć razy jeszcze te zdjęcie z klubu idiotko, uderzasz po czasie bo jesteś jebanym cloutchaserem próbującym się wybić na przeruchanym już przez POPULARNIEJSZE OD CIEBIE (🤣) osoby beefie. Te zdjęcie wstawione poraz dziesiąty to Twój jedyny punch, marna ździro i kto tu szuka atencji? 😭🤡

mlodyk lubi to

19 minut temu, vamp napisał:

Wstaw dziesięć razy jeszcze te zdjęcie z klubu idiotko, uderzasz po czasie bo jesteś jebanym cloutchaserem próbującym się wybić na przeruchanym już przez POPULARNIEJSZE OD CIEBIE (🤣) osoby beefie. Te zdjęcie wstawione poraz dziesiąty to Twój jedyny punch, marna ździro i kto tu szuka atencji? 😭🤡

**Letty przeczytała komentarz i po chwili zastanowienia przypięła go i dała nawet serduszko jako znak świadectwa tego, że wielki banger obraca się Yes manami przy okazji odpowiedziała **

Nah czarnuchu. Po prostu normalni ludzie mają pracę i nie mają czasu siedzieć na ławce i palić blanta. Plus, twój ziomek ma podobne zasięgi co moich, jak nie mniejsze. Sit the fuck down. A i to nie zdjęcie, to gif. Dobrze, że potwierdzasz, że jesteś yesmanem

11 godzin temu, Centrolewus napisał:

**Letty przeczytała komentarz i po chwili zastanowienia przypięła go i dała nawet serduszko jako znak świadectwa tego, że wielki banger obraca się Yes manami przy okazji odpowiedziała **

Nah czarnuchu. Po prostu normalni ludzie mają pracę i nie mają czasu siedzieć na ławce i palić blanta. Plus, twój ziomek ma podobne zasięgi co moich, jak nie mniejsze. Sit the fuck down. A i to nie zdjęcie, to gif. Dobrze, że potwierdzasz, że jesteś yesmanem

** LilSp60k odpowiedział na komentarz Letty, wyśmiał to, że został przypięty i zaczepił El Paso w samym komentarzu;**

Odstaw towar idiotko jeśli masz zamiar mi odpisywać. O jakiej ławce i bluncie pierdolisz? Dla ciebie praca to obciąganie na okrągło. Twój największy sukces to wstawienie gifa i liczenie na to, że ktoś w końcu potraktuje Cię poważnie. Jeszcze mnie nazywasz yesmanem, kiedy to Ty robisz z siebie własnego hype-mana, klejąc się do każdej okazji jak rzep do psiego ogona. Jebać cię i twoich marnych znajomych z branży. Rzucasz tekstami, że czarnuch zdechnie? Chyba nie wiesz skąd jest durna suko. Wszyscy pierdolą te twoje cipkowate El Paso. Ci durnie w LA nie znaczą nic. SIT THE FUCK DOWN ON MY BBC 🤣 #ELPASSOUT 🤡🤡🤡

Godzinę temu, vamp napisał:

Odstaw towar idiotko jeśli masz zamiar mi odpisywać. O jakiej ławce i bluncie pierdolisz? Dla ciebie praca to obciąganie na okrągło. Twój największy sukces to wstawienie gifa i liczenie na to, że ktoś w końcu potraktuje Cię poważnie. Jeszcze mnie nazywasz yesmanem, kiedy to Ty robisz z siebie własnego hype-mana, klejąc się do każdej okazji jak rzep do psiego ogona. Jebać cię i twoich marnych znajomych z branży. Rzucasz tekstami, że czarnuch zdechnie? Chyba nie wiesz skąd jest durna suko. Wszyscy pierdolą te twoje cipkowate El Paso. Ci durnie w LA nie znaczą nic. SIT THE FUCK DOWN ON MY BBC 🤣 #ELPASSOUT 🤡🤡🤡

**Letty odpowiedziała**

Naucz się słuchać z zrozumieniem to może zrozumiesz, że nie nawinęłam, że zdechnie. Pchaj tę swoją narrację dalej, zapal sobie blunta, poudawaj, że wyrywasz suki (ja nie muszę udawać) i się zrelaksuj. I nie wiem co to LA, chyba Ci się geografia popierdoliła

vamp lubi to

28 minut temu, Centrolewus napisał:

**Letty odpowiedziała**

Naucz się słuchać z zrozumieniem to może zrozumiesz, że nie nawinęłam, że zdechnie. Pchaj tę swoją narrację dalej, zapal sobie blunta, poudawaj, że wyrywasz suki (ja nie muszę udawać) i się zrelaksuj. I nie wiem co to LA, chyba Ci się geografia popierdoliła

**LilSp60k znów odpowiedział;**

"Jeden ruch i się kończy ta napinka", "Weź ogarnij się, zanim odbierzesz sobie życie" - chyba nie wiesz o czym nawet nawijasz idiotko. Czarnuchy z Score Gang powinni zdzielić cię za to fiutem. O jakim ruchu mówisz paskudna cipko, nie zgrywaj ganguski błagam 😭 + skoro nie wiesz co to LA to gdzie mieszkasz? To nie ElPassout

Edytowane przez vamp

Godzinę temu, vamp napisał:

**LilSp60k znów odpowiedział;**

"Jeden ruch i się kończy ta napinka", "Weź ogarnij się, zanim odbierzesz sobie życie" - chyba nie wiesz o czym nawet nawijasz idiotko. Czarnuchy z Score Gang powinni zdzielić cię za to fiutem. O jakim ruchu mówisz paskudna cipko, nie zgrywaj ganguski błagam 😭 + skoro nie wiesz co to LA to gdzie mieszkasz? To nie ElPassout

**Letty responded**

Ostatnio jak sprawdzałam to żyjemy w Los Santos w stanie San Andreas, więc nie wiem jakie kurwa LA? I wiem o czym nawijam, po prostu ty nie rozumiesz bo widzisz jedynie świat w czerwonych barwach. Jaki ruch? To sprawdź kurwa resztę utworu gdzie proponuję mu fair one. Przestań brać crack, to nie lata 80te

21 minut temu, Centrolewus napisał:

**Letty responded**

Ostatnio jak sprawdzałam to żyjemy w Los Santos w stanie San Andreas, więc nie wiem jakie kurwa LA? I wiem o czym nawijam, po prostu ty nie rozumiesz bo widzisz jedynie świat w czerwonych barwach. Jaki ruch? To sprawdź kurwa resztę utworu gdzie proponuję mu fair one. Przestań brać crack, to nie lata 80te

ej mordko ale wiesz ze ty los angeles grasz nie? 

image.png.10f6453b7e785dc718276424071cd9e5.png

17 minut temu, Centrolewus napisał:

**Letty responded**

**LilSp60k odpowiedział;**

Widzę, że nie wiesz gdzie mieszkamy i piszesz mi o braniu jakiegoś syfu 🤓 Nie mam zamiaru znowu gwałcić moich uszu odpalając to gówno, wole posłuchać jak pies pierdzi przy sraniu - większy poziom.