Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[14.10.2025] Babylox700 - Check (official video) (prod.NayCee)

del

Rekomendowane odpowiedzi

**Po małej zapowiedzi na lifeinvader dnia 14 października 2025 roku na streamingi trafił track od babylox700 nazwany check, głównie przedstawia to, że czarnuch potrafi odnaleźć się bez gangshitu - jest gotowy na wszystko, przedstawia też więź do rodziny (akurat w tym tracku do mamy). Track nikogo nie atakuje, jest puszczony tak po prostu - przyłożył się do procesu produkcji wraz z NayCee która widocznie też pomogła w procesie tworzenia. Wydźwięk całego tracku jest wykonany bardzo dobrze, wykonany w lokalnym studiu które jest doinwestowane. Video które widnieje po okładce zostało wykonane przez ziomka babylox700 dobrym telefonem (iphone 14 pro), cały materiał jest pocięty i są tylko trzy zapętlone momenty. Ale przez nałożone efekty wygląda nieco lepiej niż surowo.**

uTBZ1uq.png

zyM9O3j.png

TEKST:

Spoiler

[Verse babylox700]
Booked and I'm busy, nie łapię się z nimi, mam lot jak jebany philly, a oni znów są stilly.
Ziomek mówi, że ma millie - to niech go pokaże, nie lubię przewózki - jakby miał gwap, nie robiłby szopki.
Nie chciałem być fame, to wszystko to wasza zasługa, moja muzyka to dla was nauka, ide po swoje.
Ona mi pisze "kochanie", ja tylko odpisuje "whatever", jesteś nudna - nie mam czasu teraz.
Rób pieniądze czarnuchu, lubię grać w to gówno - znów mi piszą pod trackami, że wygrałem.
Sprawdź mnie czarnuchu, ja sam to wybrałem - nie wciągam żadnego gówna, swoje już widziałem.
Ona znów po molly, ona znów to robi, ona jest jak rocky - ale lubię jak jest hottie.
Ździra się rozbiera, jestem mocno wczuty, mówi że coś robie, nie jestem jak inni co się w necie sprzedają.
Oni wiedzą, że to mam - nie potrzebuje flexu.
Prosto z ulicy, chce wręczyć mamie check.
Na prawdę, zrobię to dla niej - to mój flex
Nie potrzebuję niczego, sam piszę ten tekst.
From Village, pierdole resztę tych oferm.
Muszę to zrobić, ty nagrasz mój cover.
Wszystko w diamentach, to moje marzenia.
Jeszcze zobaczysz, te wszystkie spojrzenia - kiedyś zamienię marzenia na doświadczenia, będę błyszczeć.
LA, na bloku czujnie, każdy patrzy na moje dłonie, bez szans - dalej lece po swoje.
7 hunnid' jestem prawdziwy, na wasze puste słowa stałem się niewrażliwy.
Drippin', I'm stylin, ten czarnuch się chyba pomylił, jestem naprawdę cierpliwy.
VVS diamonds, my Cartier shinin', swoje marzenia przeniosę do życia, I be drippin'.
Zatrzymałem palenie, za dużo weedu, I be Trippin'.
Ziomek pije lean, gimmie da shitty.
Chcesz kolabo ze mną, give me fifty. (grands)
Mój telefon dzwoni, bitch?, I be busy.
Wchodzę na scene, błyszczę bardzie niż twój rollie
Lubie to uczucie, to moja droga do glorii.

PROMOCJA/ODGRYWKI/KOSZTA:

Dane postaci:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Colton Loxley
Numer konta postaci: 1719344565

ps. sam robilem klipek jakis sredni, pierwszy raz

**użytkownik MusicTV dał like i zostawił komentarz** 

hej czesc siemanko z tej strony muzyka tv witam was serdecznie na kolejnej reakcji. tak szczerze poszlo to twardo nie bede ukrywal. serio twardo to poszlo podobalo mi sie tak szczerze. wedlug mnie bardzo ciekawy klip. wedlug mnie bardzo fajna i fajna fajna akcja. serio twardo to poszlo podobalo mi sie tak szczerze.

engolokante i del lubią to