Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

order drugs online and go high

Zexte

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.90fa37d47a5583b82208f88627681952.pngBrandon O'Conner - od nastoletnich lat był zmuszany do nauki, żyjąc w domu na Davis, gdzie nie brakowało co prawda pieniędzy, ale przewijało się też dużo alkoholu. O'Conner jest w trakcie kończenia edukacji szkolnej; jest dość dobrym uczniem, jeżeli chodzi o naukę. W międzyczasie dorabiał z chłopakami na blokach - latając z „tematem” przynosił kasę, którą regularnie tracił przez swoją głupotę i nieumiejętność zarządzania pieniędzmi. Rodzice dawali mu czasem pieniądze, a on w nocy im je oddawał. Przy okazji zaczął coraz bardziej ogarniać informatykę. Jest jednym z najlepszych w klasie - napisanie dla niego strony internetowej to kwestia dosłownie paru minut, ale dalej robił to, co każdy w jego wieku: chciał zaimponować ziomkom z osiedla, popisywać się, kto kogo „nawali”, kto zrobi bardziej dynamiczną, ryzykowną akcję, kto dorwie typka z innego gangu. W tym czasie popełnił swój pierwszy poważny błąd - zamiast uciekać, wolał się schować, przez co oberwał około siedmioma kulami w ciało. Po tej akcji nie było już odwrotu od tego świata. Wylądował z powrotem tam, gdzie zaczął, czyli na Park Village. Zmieniło się tylko to, że już nie postrzega nauki jako najpotrzebniejszej rzeczy w życiu - rodzice przestali go tak bardzo zmuszać do naukiO'Conner poświęcił się temu, żeby zarobić kasę. Zaczął powoli projektować stronę internetową na fałszywych IP, gdzie można było kupić narkotyki. Spędzał długie godziny na ogarnianiu tej strony - chciał, żeby była dosłownie nieuchwytna, tak jak cały proces sprzedaży przez nią narkotyków. Dalej jego historia rozwijała się krok po kroku, a kolesie z wioski wiedzieli, że jeśli chcą coś ogarnąć przez neta, powinni podbijać do O'Connera. 

Na dni aktualne chłopak wyrobił sobie dobrą opinię na wiosce i powiększa listę kontaktów. Jego codzienność to zbieranie części do komputerów, kradzieże elektroniki i ogarnianie nielegalnych stron internetowych. Skupuje od znajomych niedziałające urządzenia elektroniczne - te, które są już tylko do kosza - po nocach rozkłada je na części i kolekcjonuje, aż się nie przydadzą. Żyje z nielegalnej strony internetowej powiązanej z dragami, z kradzieży elektroniki i daje popsutemu, niekompletnemu sprzętowi nowe życie.

Spoiler

Siemano grając przy PVCC wpadłem na pomysł zrobienia strony z dragami online , wydaje mi sie ze grajac kujona który kuma w programowanie - informatyke jest to dosyć ciekawy pomysł na giere pod ss'ki i nie tylko. Poprawiam podanie , w pierwszym jakos mega sie nie rozpisałem to był mój bład , licze na pozytywne rozpatrzenie miłego wieczur hej czesc pa ! buziaki!!

Edytowane przez Zexte
Atrix, nvrxth, Synuu i 2 innych lubią to

OOC

Spoiler

Tak swoją drogą jeżeli ktoś chce serio zagrać zakup narko ze mną pod ss'y że niby zamówione przez neta -https://discord.gg/dHkqusJqKq wbijcie na tego discord'a zróbcie mi ticket i ogarniemy Yo yo

Edytowane przez Zexte

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin