Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[02.11.2025] Cyndi Lewis - An explosion at the station on the corner of Davis and Grove Street.

NotAllowis

Rekomendowane odpowiedzi

**Ostatnie dni dla mieszkańców Davis oraz Grove Street były jeszcze bardziej ciężkie niż zazwyczaj - w nocy pierwszego listopada doszło do wybuchu stacji na skrzyżowaniu Davis z Grove Street, Cyndi Lewis razem z Samirem Tufailem, usłyszawszy eksplozję i wycie syren postanowili jechać na miejsce jak najszybciej, pośpieszająca Samira Cyndi, poszukała w miarę bezpiecznego miejsca na szybki materiał - Była pierwszą która wypuściła te wiadomości a te bardzo szybko obiegły całe miasto.**

**Wyświetla się krótka miniatura z przekierowaniem do profilu podcasterki na serwisie V-Tube**

[CLICK]

TRANSKRYPCJA

Spoiler

Z ostatniej chwili moi drodzy! Mówi dla was Cyndi Lewis - Stacja na Davis która znajduję się na skrzyżowaniu z Grove Street właśnie eksplodowała - jak w mediach pisze departament - doszło do niekontrolowanego wybuchu. Mieszkańcy obecni na miejscu patrzą z niepokojem na działania Sheriff's i Fire Department. W okolicy trwa aktywny pożar a na miejscu zjeżdża się coraz więcej jednostek, uważajcie na Siebie i bądźcie bezpieczni - mówiła dla was Cyndi Lewis - to Breaking News na moim kanale.

**Jeszcze tej samej nocy po zuploadowaniu materiału Cyndi schludnie kieruje e-mail z zapytaniami do Los Santos County Fire Department o więcej informacji na temat tego tragicznego zdarzenia, po parunastu godzinach otrzymuje odpowiedzi na swoje pytania i już w swoim małym studiu przekazuje odpowiedzi jakie uzyskała od Fire Department - zapowiada że na wkrótce powinno być więcej informacji.**

**Wyświetla się krótka miniatura z przekierowaniem do profilu podcasterki na serwisie V-Tube**

[CLICK]

TRANSKRYPCJA

Spoiler

Otrzymałam właśnie informację prosto z Fire Department, aby wyjaśnić co właściwie się stało i czego możemy spodziewać się dalej odnośnie sytuacji z wydarzeń na skrzyżowaniu Davies z Grove Street. Przede wszystkim kluczowe pytanie, co spowodowało ten wybuch? Otrzymałam wstępną odpowiedź, która wskazuje, że eksplozja była pochodną wcześniejszego pożaru samochodu. To obala spekulacje, jakoby była to z góry zaplanowana akcja. Jednakże moje źródło sugeruje, iż istnieje nagranie, które ukazuje jak pojazd wjeżdża w dystrybutor paliw znajdujący się na stacji. Kiedy zadałam pytanie o spekulacyjne nagrania, Fire Department odpowiedział, iż nimi nie dysponuje. Co gorsza, akcja gaśnicza nie przebiegła po dobrej myśli. Bo kiedy zapytałam, czy przy gaszeniu pożaru ktoś został ranny, uzyskałam odpowiedź, tak, został ranny jeden ze strażaków, którego zaatakował nożem nieznany człowiek. I była to jedyna komplikacja, o jakiej mnie poinformowano. Według Los Santos Country Fire Department, w wyniku eksplozji samego pojazdu zginęła jedna osoba cywilna. Fire Department nie otrzymał informacji o uszkodzeniach pobliskich domów, a pożar objął wyłącznie obszar stacji. Same informacje na temat danych sprawcy są do tego momentu nieznane. Warto uwzględnić, że departament nie prowadził żadnych rozmów z mieszkańcami, jak też nie otrzymał od nich skarg odnośnie tej sytuacji. Z myślą o przyszłości zadałam konkretne pytanie, jak stacje mogą zabezpieczać się przed takimi wydarzeniami. I w odpowiedzi dostałam informację, że stacje benzynowe już teraz są obarczone rygorystycznymi przepisami w kwestiach bezpieczeństwa. Sytuacja taka jak na Davis jest bardzo rzadka i jest skutkiem wielu czynników, które są wyjaśniane. A więc moi drodzy, co my jako obywatele powinniśmy zrobić w takiej sytuacji? Zapytałam o to departament i o to ich najważniejsza zasada. Niezwłocznie powiadomić służby ratunkowe pod numerem 911. Ważne jest poinformowanie o zagrożeniu pobliskich osób. W rozmowie z operatorem należy skupić się i jak najdokładniej odpowiadać na pytania. A co kluczowe, w przypadku zauważenia pożaru nie powinno się do niego zbliżać, szczególnie gdy wybuchł on w okolicach stacji benzynowej. Wiele pytań wciąż pozostaje bez odpowiedzi. Będę monitorowała rozwój wydarzeń i dostarczała najświeższe możliwe informacje. Mam nadzieję, że ranny strażak szybko wróci do zdrowia, czego bardzo mu życzę. A na tę chwilę to wszystko. Mówiła dla Was Cindy Lewis

[Inwestycja, Gra - Promocja]

Spoiler

**Będąc jako pierwsza na miejscu wydarzenia i udostępniając materiał w tak szybkim czasie w mediach społecznościowych sam ,,tragiczny'' materiał breaking news nie wymagał żadnych nakładów finansowych by poruszyć największe media które bardzo szybko wychwyciły i zweryfikowały nagrania**

**Cyndi Lewis wraz z Samirem jadąc na spotkanie z znajomą usłyszeli wybuch którego wybuch oraz wibracje odczuwalne były wewnątrz auta - szyby zadrżały, wibracje przeszły po wnętrzu auta, spoglądając na siebie przez ułamek sekundy Cyndi dodała - Jedziemy!... Kiedy Samir próbował ją odwieść od pomysłu - kobieta nie dała za wygraną, wcisnęła gaz do podłogi i pędziła swym starszej daty suvem najszybciej jak mogła, kiedy zajechała już na miejsce szukała odpowiedniego miejsca by zacząć nagrywać, co chwile krzycząc do Samira - "Wyjmuj telefon i zaczni nagrywać!" Tak też ona z swego bagażnika wzięła średniej jakości mikrofon podłączany do dyktafonu kobiety - zaczęła mówić i zdawać relacje kiedy w trakcie trwania było nawet słychać jeden wybuch - na szczęście nic się jej nie stało.**

**Cyndi Lewis, kiedy nagrała już materiał wzięła szybko od Samira telefon i przesłała go na swój e-mail, tam w telefonie otworzyła swój ,,workplace'' w chmurze by jak najszybciej edytować filmik i wrzucić go na profil Life Invader oraz V-Tube**

**Jeszcze tego samego dnia, kobieta po wystawieniu materiału skierowała wiele pytań do Los Santos County Fire Department, których odpowiedzi miały wyjaśnić całe tragiczne wydarzenie, niestety - po parunastu godzinach kiedy otrzymała ową odpowiedź, nie wszystkie informacje które uzyskała z pytań były satysfakcjonujące, lecz postanowiła usiąść i na spokojnie w swoim mały studio opowiedzieć o tym jak przebiegła akcja gaśnicza - o nożowniku, o mieszkańcach oraz dać poradę jak zachować się w takiej sytuacji - której to udzielił jej sam Fire Department. Kiedy wystawiła ostatni materiał była na tyle zmęczona że wyłączyła swojego laptopa i jak najszybciej wyszła z studia wyłączając w nim światła i zamykając na klucz drzwi.**

OOC ((Niestety tak szybko się to działo - odnośnie pierwszego filmiku że nie byłam w stanie nagrywać, robić screenów z rozgrywki i edytować jednocześnie, zdecydowałam się na taką formę przedstawienia rozgrywki gdyż myślę że będzie najlepsza do przeczytania i ogólnego zarysu co rzeczywiście się tam działo))

[Informacje]

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Cyndi Lewis

Numer konta postaci:  7394782945

Przynależność (do projektu, np. wytwórni): Brak
Imię i nazwisko menadżera: Brak
Link do profilu/przeds. menadżera (jeśli posiada/jest zrzeszony): Brak
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków): Brak

ixenea lubi to