Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[05.11.2025] aetherhae - PURPLE ANGEL HAIR

ixenea

Rekomendowane odpowiedzi

Vr1JKgP.png

Zaspałam na koniec świata, rozmarzona tak
Blaskiem czerwonych neonów oświetlona, niemal dotykam chmur 

Dnia 05.11.2025 po dłuższym trzymaniu w niepewności swoich obserwujących, Aeri Hae wypuściła nowy singiel. 
Czuć w nim powiew zmian dziewczyny. Od stylu muzycznego, estetykę tekstów, po mniej istotne aspekty jak wygląd wizualny. 

Przed premierą można było usłyszeć kilka leaków na jej profilu na TikTok, a na Lifeinvader zaczęła tworzyć ankiety z prostymi pytaniami, skupiające się wokół konkretnej tematyki, które sugerowały już tematykę większego projektu ze strony Koreanki. 

Sam plakat promujący piosenkę nosi tytuł "CLOUDY SEASON", a kolejny napis świadczy o tym, że to dopiero pierwsza część tego, nad czym aetherhae pracuje. 

Mimo typowo jesiennej aury, przygotowań pod Święto Dziękczynienia, a także świątecznego szaleństwa, piosenka przełamuje po-halloweenową atmosferę. Kolorystyka, wokół której skupiła się Hae, jest pastelowa, wręcz bajkowa i lekka, niczym chmury. 

Podczas współpracy z VANCE, od początku dokładnie określiła koncept i plan działania. Długie noce spędzone nad dopracowywaniem wszystkiego do perfekcji przyniosły ogrom satysfakcji nie tylko dla Aeri, ale i dla Andre, który miał możliwość ćwiczenia swojej cierpliwości do perfekcji.

W tekście nie mogło zabraknąć koreańskich wstawek. Nie są one na tyle liczne, jak w poprzednich numerach, jednak stanowią one ogromną wartość dla samej autorki. 
Opisała w nim historię dziewczyny, która zmęczona ciągłym chaosem codziennego życia w Los Santos zapadła w głęboki sen. To w nim wszystko było takie lekkie, porównywalne do pierzyny chmur. Jak to ze snami bywa - kończą się w najlepszym momencie, kiedy historia mogła się rozwinąć jeszcze lepiej. Opisany w nim chłopak rozpływa się, zostawiając bohaterkę samą w wiecznie głośnej i żywej rzeczywistości. 

Już pierwszego dnia w oczy rzucił mi się fiolet 
Niewinne spojrzenie, spokojny głos, biorę wdech 
W brzuchu motyli szał

Dla osób, które od jakiegoś czasu bliżej przyglądały się Aeri - coraz częściej widziana w towarzystwie Ricky Serrano, z którym często zaczepiała się pod publicznymi postami w sieci - wszystkie kropki zaczęły łączyć się w całość. Dwójka zmieniła swoje statusy w profilach - po cichu przyznając się do związku. 
Fioletowe włosy nie są więc przypadkowe w tekście, dają sygnał o kim naprawdę jest utwór.

Tekst: 

Spoiler

Senna łapię swoje chwile w odbiciach billboardów
Zaspałam na koniec świata, rozmarzona tak, yeah

Już pierwszego dnia w oczy rzucił mi się fiolet 
Niewinne spojrzenie, spokojny głos, biorę wdech 
W brzuchu motyli szał 
Chłopcze, czy ty też zauważyłeś mnie? 
Nie chcę być nachalna, ale zdradź mi swoje imię 
어지러워, 꿈꾸는 것 같아 (mam zawroty głowy, chyba śnię)
너의 보라빛 머리, 나를 부끄럽게 해 (twoje fioletowe włosy zawstydziły mnie)
Czy jesteś kolejną z chmur? 

Zaspałam na koniec świata, rozmarzona tak, yeah

Drugiego dnia poszliśmy już na randkę 
Pomalowałam się dla ciebie, chłopcze 
Chwile mijają szybko 
Jak jesienny wiatr porywa liście prędko 
Wybacz, nie wiem co to za stan
Jestem w chmurach, może dotkniemy razem gwiazd 
Moje serce oblewa ciepło, którego nie znam 
Czy to fiolet twoich włosów 
Czy po prostu ściema? 
Nasze usta blisko siebie, lecz nie czuję ciebie, yeah, ay 
Taniec liści porywa cię gdzieś, yeah 
Para ucieka z moich ust, dłonie zimne stają się 
Gdzie jesteś mój chłopcze, gdzie? 

Gra wokół

Promocja 

Wydatki

Spoiler
  • $5000 - opłaty streamingowe 
    FxSTj6S.png

Informacje

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Aeri Hae 
Numer konta postaci: 2131345132
Pod co zagrane: Yves - DIORAMA
Link do profilu postaci: 

spacer.png       

** OG Nelson sprawdził TikToka dziewczyny, która komentuje mu posty. Zostawił lajka, a w komentarz wstawił swoje charyzmatyczne uśmiechnięte zdjęcie **

wTuLwWk.jpeg

niedostepny. i ixenea lubią to

You're a cop because you don't know how not to be one. If you feel that way, you're a cop. If you don't, you're not - you decide.

EOONvyp.gif