Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[8/11] @BIG DODO 500: Instagram Live 💯 [LIVE]

fuckyourhood

Rekomendowane odpowiedzi

**O godzinie 23:30 rozpoczął się luźny livestream na Instagramie @bigdodo500 - bez większego celu, bardziej z potrzeby kontaktu ze swoimi fanami. Całość miała raczej spontaniczny klimat, bez żadnego scenariusza czy zapowiedzi. BIG DODO 500 głównie odpowiada na pytania, porusza tematy związane z nadchodzącymi trackami oraz współpracami.**

WcggBB2.jpeg@BIG DODO 500 LIVESTREAM ON INSTAGRAM

**BIG DODO 500 odpalił livestream na Instagramie pierwszy raz od zaczęcia swojej nietypowej profesjonalnej kariery muzycznej: siedzi na murku uśmiecha się do kamery, w drugiej ręce trzyma jointa.**

— "Halo czarnuchy, nadaje z tej strony dodo.. Przez jednych znienawidzony, przez drugich kochany: cokolwiek.. Pierwszy livestream od dekady, rozumiecie to.. To jest oficjalne gówno.. Rozumiecie to..." – powiedział BIG DODO 500.

**BIG DODO 500 przeczytał komentarz od użytkownika kryjącego się pod nazwą @goldenfly324, od razu zebrał się do odpowiedzi jak profesjonalny streamer, albo influencer. Poprawił się siedząc na murku.**

— "Zioomuś, a propo nowości... Będą wkrótce, nic innego: zająłem dziesiąte miejsce swoim trackiem NBA, który jest już na streamingach dłuższy czas.. Ale, dziesiąte miejsce na Rytmicznym Radarze..? Coś takiego, szczerze.. Scena za jakiś czas będzie moja, potwierdzę to ja i inni którzy są ze mną od początku..– powiedział z uśmiechem.

**Transmisja zaczęła się lagować przez krótszy czas, więc chwila rozmowy była niezrozumiała: finalnie wróciło wszystko do normy. Pojawiło się kilka pytań co do koncertów: czy będą, czy coś planuje.**

— "Nieee, ludzie.. Widownio, rozumiecie.. Widownio, rozumiecie.. Nie chcą mnie zaprosić do jebanego klubu, abym coś zagrał.. Szczerze..? Jebie mnie to, zagrałem jeden koncert dzięki swojemu martwemu znajomemu, rozumiecie.. To był dobry koncert, szarałt dla noPlans.. Wtedy to było coś.. - A.. Skoro mowa o koncertowaniu.. Wejdźcie na stronę w-w-w big dodo pięćset kropka com, tam macie informacje na temat moich koncertów które będą.. Oficjalna strona, zero gówna na tym.. Jak ktoś chce dojebaną imprezę..? Prywatne wiadomości są otwarte." – zaśmiał się, mówi to będąc strasznie zjaranym.

**Pojawia się fala komentarzy, pytań i wyzwisk w stronę Adonisa od fanów BIG DODO 500 jak i od fanów grupy 404 którzy publikują wyzwiska na BIG DODO 500.**

— "Powiem tyle, jebie mnie te 404.. Nie chce więcej na ten temat mówić, rozumiecie mnie.. Właśnie, planuje do chuuja album, ep-kę: cokolwiek.. Liczę że poczekacie, pierwszy krążek w oficjalnej wersji, yeaah.. Nie wiem kto tam będzie, jeszcze muszę to obczaić... Piszcie swoje typy..." – cieszy michę do kamery.

**Spora ilość osób wytypowała Daevion Epps (YoDaddy), EsBunny i mniej znanego niż reszta - Disean Bowdy.** **BIG DODO 500 widząc wpisy i zaangażowanie swojej widowni uśmiecha się jak głupi cały czas jarając.**

— "Co do tych osób.. Epps? Ciężkie do zrealizowania, ale możliwe.. Shotujcie to, cokolwiek.. Może to usłyszy, to jest cel.. Easside Bunny? Ten ziomuś jest OK, choć nasze ścieżki się rozeszły, chuj wie.. Nie mam z nim kontaktu, fo'real.. DTA Julz? Zajebisty typ czarnucha.. Dobry ziomuś, popieram jego działanie w internecie.. Rozumiecie.. Pewniakiem na krążku pewnie jest Raelynn, to mogę zdradzić.." – mówi to z powagą.

**BIG DODO 500 zaśmiał się czytając komentarz od MagIrishQueen.** @Centrolewus

— "Aaa, no tak.. 404 to banda idiotów którzy nie potrafią się zachowywać i kończą banem na Lifeinvader.. Ale to już rozpadająca się grupa, nie będę ich dalej katował.. Co do drillu, to chyba z UK.. Stamtąd pochodzi Bakari, chyba, w sumie.. Co ja pierdole.. Nie ważne, nie tworze drillu, o.." – traktuje to na serio.

[OOC: Zapraszam do pisania czegokolwiek, livestream dla zabawy. Nick i treść i jazda i odpowiadam!! 💯]

Edytowane przez 172vmo

**MagIrishQueen dała komentarz:**

Rozpadły to im się zwoje mózgowe a nie grupa. A drill to zaczął się w Chicago, ale w UK został rozbudowany i wzbogacony o motywy z UK Grime. A tak poza tym to nie mogę Cię hejtować bo wróg wroga to mój przyjaciel

ouch-ezgif.com-resize.gif.d8959fe700b1dea5d69d8d5427fe0ee5.gif