Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[12.11] missie - USA FREESTYLE (prod. missie & raevey) (official music video)

niedostepny.

Rekomendowane odpowiedzi

Zaledwie kilka godzin po premierze „empty” missie wypuszcza nowy materiał pt. „USA FREESTYLE”. Utwór pojawił się nieoczekiwanie, bez zapowiedzi. Freestyle powstał we współpracy z Raevey, producentką i artystką, z którą missie współpracował już kilkukrotnie przy wcześniejszych projektach. Ich wspólne brzmienie ponownie okazało się wyjątkowo spójne, surowe i spontaniczne, a przy tym pełne charakterystycznego klimatu, który staje się znakiem rozpoznawczym duetu. Numer został zrealizowany spontanicznie a mimo to widać w nim rosnącą dojrzałość artystyczną missie. Artysta z każdym kolejnym numerem poszerza swoje muzyczne granice, eksperymentuje z brzmieniem i nie boi się ryzyka. Choć zaczynał od kameralnych publikacji dla wąskiego grona słuchaczy, dziś coraz wyraźniej widać, że krok po kroku, bez pośpiechu, buduje własną markę i styl, który trudno pomylić z kimkolwiek innym.

5ggkR5Q.jpeg

UJI0S6f.png

Spoiler

bPmUJ1H.jpeg

to missie flow, ja mam wyróżniony głos
doba na studio, bo to dla mnie drugi dom
Ze mną jest rae, a nie ten twój głupi ziom
Pod studiem mercedes, Mamo zrobiłem to
Nieraz byliśmy głodni i nie było za co jeść
Już nigdy tak nie będzie, nie chce widzieć mamy łez
Chce zarabiać pieniądze żeby mieć spokojny sen
Nie chodzić zagubiony i nie wiedzieć gdzie jestem
Żebym więcej się nie bał i nie oglądał za cień
Żeby moje demony wreszcie opuściły mnie
Ty tego nie zrozumiesz bo masz idealny wave
Zero poczucia smutku ty tylko to udajesz
Bo nagle bycie smutnym jest jakimś jebanym trendem
dla mnie jesteś idiotą a nie żadnym dobrym kęsem
wchodzę tu jak do siebie wiem że to wybuchnie echem

Spoiler

Promocja wokół postaci:

• Missie aktywnie współpracuje z producentką raevey co dobrym przykładem jest ostatni utwór artystki, który wyprodukował i zmontował pod względem visualizera (link)
  • Zaznaczył swoją obecność na scenie muzycznej u boku Jalen Moyai Gardner i Raelynn Reavey Anthony pracując nad debiutanckim projektem YANY – Slauson Avenue Mixtape. Wraz z swoją dobrą znajomą z branży pracował nad kawałkiem "SOWL" który Reavey wyprodukowała, a Missie zadbał o miks i mastering instrumentów oraz wokali. 
  • Undergroundowy artysta był widoczny u boku Easside Bunny na koncercie rapera DTA. Missie jarał z króliczkiem jointa i według niektórych świadków obgadywali ewentualną współpracę, może muzyczną?

Promocja wokół utworu:

• Współpraca z producentką raevey przy tworzeniu "USA FREESTYLE" (link)

proces tworzenia kawalka; https://imgur.com/a/pbz6GP1

koszt stworzenia kawalka; https://imgur.com/a/AZK7bqu

• $10,000 - opłacenie pracy Raevey nad kawałkiem.

Imię i nazwisko postaci: Christian Garcia
Link do profilu postaci: https://forum.v-rp.pl/topic/43160-christian-garcia-alias-missie/#comment-290997
Konto bankowe:  2937624988
Przynależność (do projektu, np. wytwórni):
Imię i nazwisko menadżera:

Edytowane przez Makler
bieluu, Mith, stalowy i 8 innych lubią to