Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[13/11] LIVE - CherriesOnTop 🍒

Shellys

Rekomendowane odpowiedzi

huS4aLO.png

zOqUqcZ.jpeg

**Na Instagramie Cher Belair oraz Yemaya wieczorną porą uaktywniła się ikonka profilu sugerująca live, który wciąż trwa. Również rozesłane zostały w aplikacji powiadomienia dla osób ściśle zainteresowanych. Oglądający transmisję mogli zobaczyć dwie kobiety siedzące w jacuzzi i odpakowujące szampana na samym starcie - Cher oraz Yemaya. Oczywiście komentowanie oraz przesyłanie emoji jest dostępne. W czasie tego live, nazwa strony CherryOnTop zmieniła się na CherriesOnTop, co wyjaśnione zostanie podczas jego trwania.**

huS4aLO.png

🍒🍒🍒

TEKST Z LIVE:

Spoiler

* Cher Belair wcisnęła przycisk na aplikacji i włączyła live. Za chwilę podskoczyła do jacuzzi i weszła do niego ostrożnie.

Cher Belair mówi: Gotowa jak nigdy.

* Cher Belair usiadła sobie w jacuzzi, zatapiając się biodrami i nogami, a potem wzięła do ręki szampana. Zaczęła go odbezpieczać. Zanim jednak dokonała tego co właściwe - podała obie lampki do Yemayi, żeby je podtrzymała.

Cher Belair mówi: Jak wystrzeli to będziemy się musiały chować.

* Yemaya Harms złapała obie lampki w dłonie, zerkajac co jakiś czas w strone telefonu - przyglada sie rosnącej liczbie oglądajacych.

Yemaya Harms mówi: Tylko nie uderz w telefon! Dawaj, Cher.. żeby nam nie zasneli.

* Cher Belair roześmiała się pod nosem, zaraz wróciła do szampana i przyjrzała się kobiecie obok.

Cher Belair mówi: Już, to zejść nie chce!

* Cher Belair majstrowała chwilę przy zabezpieczeniu.

Yemaya Harms mówi: Jak to nie? Nie możemy wyjść na AMATORKI.

** Cher Belair zawiodła próbując otworzyć butelkę z hukiem.

** Więc słychać było standardowy wystrzał korka, ale Cher pochwyciła go w dłoni. (( Cher Belair ))

Cher Belair mówi: No i masz! Udało się, widzisz?
Cher Belair mówi: Ja nie takie rzeczy robiłam... phaha.

Yemaya Harms mówi: Nie takie rzeczy? Chcesz mi o czymś powiedzieć?

* Yemaya Harms roześmiała się i nadstawiła dwa kieliszki bliżej Cher.
* Cher Belair przysunęła butelkę do kieliszków i wlewała w nie niewielką ilość płynu. Odstawiła na bok butelkę i odebrała od Yemayi swój kieliszek.

Cher Belair mówi: Nożem kiedyś otwierałaś butelkę z winem? Albo podgrzewałaś ją od spodu?
Yemaya Harms mówi: Oj kochana.. oczywiście, że tak! Mam też swoje tajne techniki, ale nimi lepiej się tutaj nie chwalić.
Cher Belair mówi: No dobra, phaha! Cześć wszystkiiim!

* Cher Belair stuknęła kieliszkiem o kieliszek towarzyszki i zaraz zerknęła w ekran telefonu.

Yemaya Harms mówi: Właśnie.. po coś tutaj jesteśmy.

* Yemaya Harms poprawiła kieliszek w dłoni, posłała buziaka do telefonu.

Yemaya Harms mówi: Hej, cześć.. od czego chcemy zacząć, Cher? Chyba czas na krótkie ogłoszenia..
Cher Belair mówi: Tak, właściwie to wszyscy zainteresowani już wczoraj trafili na nasze wspólne zdjęcie na stronie Cherry On Top. Na pewno zastanawiają się co, jak i dlaczego!

* Yemaya Harms upiła mniejszy łyk szampana, co jakiś czas nachyla się w przód aby obserwować przelatajacy chat.
* Cher Belair tym razem upiła łyk szampana, celebrując ważny dla jej kariery moment.

Yemaya Harms mówi: Najbardziej i tak podobała mi się moja simsowa wersja.. i w dalszym ciągu sama zastanawiam się, jak doszło do naszej współpracy.

Cher Belair mówi: A kiedy my właściwie pisałyśmy? Jakoś w sierpniu? Wtedy do mnie napisałaś pierwszy raz.
Yemaya Harms mówi: To było cholernie dawno temu.. chyba jakoś po którymś odcinku?
Yemaya Harms mówi: Myślałam, że dawno o mnie zapomniałaś.

Cher Belair mówi: Po pierwszym albo drugim. Kochani, odezwałam się do Yem właściwie dlatego, że z początku chciałam z nią współpracować przy kolejnym odcinku.
Cher Belair mówi: I wcale nie zapomniałam o Tobie, Yem, ciągle miałam Cię gdzieś z tyłu głowy, co nie?

* Cher Belair gestykuluje wolną dłonią, skupia się na telefonie i na kobiecie.

Yemaya Harms mówi: Hahah! Uznam, że ci wierze. Troche zaciekawiłaś mnie, jak napisałaś po dwóch, czy tam trzech miesiącach.
Yemaya Harms mówi: I w zasadzie? Chyba dalej jestem w szoku, że będziemy razem działać i to na większa skale, niż przypuszczałam na początku. Jestem też ciekawa, jak długo ze mną wytrzymasz.. mam ciężki charakter.

* Cher Belair obróciła głowę w stronę Yem, posłała jej szczery uśmiech i stuknęła o jej kieliszek swoim.
* Yemaya Harms upiła kolejnego łyka ze swojego kieliszka, zerka na Cher w trakcie wypowiedzi.

Cher Belair mówi: Ja byłam trochę zestresowana jak do Ciebie pisałam, że jednak zrezygnujesz. No ale skoro się zgodziłaś na spotkanie, to wiedziałam co chciałam. A ciężki charakter mnie nie odstrasza, haha!
Cher Belair mówi: Właściwie to to doceniam - Twój bitch face wiele mówi, jakbyś miała napisy na twarzy.

Yemaya Harms mówi: W sumie nasza współpraca może wyjść całkiem zabawnie.. Bitch face? nie gadaj...

* Yemaya Harms zasmiała się głośniej po jej słowach, pokreciła głowa na boki

Cher Belair mówi: Wszystko wyszło wczoraj, wiesz? No, dobra, ale wracając do tematu - co chciałyśmy wam przekazać to to, że Cherry On Top, które znacie, uwielbiacie, przeistacza się jak gąsienica w motyla.
Cher Belair mówi: A to właśnie za sprawą Yemayi, która dołącza do zespołu jako kolejna Wisienka!

Yemaya Harms mówi: Cholera.. powinnam mieć teraz jakieś specjalne przywitanie? Troche się ZESTRESOWAŁAM.

* Cher Belair podeśmiała się pod nosem i znowu stuknęła kielichem o kielich Yem.

Cher Belair mówi: Traktuj to jako miłe przedstawienie Ciebie. Yem jest cholernie zdolną artystką, ale nie gra na żadnych strunach.
Yemaya Harms mówi: Mamy już troche pomysłów na przyszłość, więc może być nawet ciekawie.. dostarczymy wam odpowiedniej ilości rozrywki.

* Yemaya Harms wstała powolnie ze swojego miejsca przechodząć obok Cher. Złapała za butelke dolewajac troche zawartości do swojego kieliszka - rzuciła wzrokiem na Cher.

Cher Belair mówi: Yeah, na pewno pojawią się tematy z branży beauty, testy kosmetyków jak do tej pory - i uwaga, format tego kanału pozostanie jak dotychczas, na platformie vTube. Skoro będą nie jedna, a dwie Wisienki - nową nazwą jest Cherries On Top!
Cher Belair mówi: Po naszej burzy mózgów pojawiło się dużo przestrzeni na rozwój kanału. Jeśli wiecie już teraz co chcielibyście zobaczyć w najnowszych odcinkach, dajcie nam znać w DM!

* Yemaya Harms dolała po chwili alkoholu równiez do kieliszka kobiety obok - wróciła po tym od razu na swoje miejsce.

Yemaya Harms mówi: Dobra, dobra..  zaraz zdradzimy za dużo! Myśle, że mamy tez jeszcze o czymś do powiedzenia.
Yemaya Harms mówi: Co myślisz, Cher?

Cher Belair mówi: Fakt!

* Cher Belair roześmiała się i dopiła haustem zawartość kieliszka, żeby odstawić go na bok i wychylić się po jedną, bardzo ważną rzecz. Po chwili usiadła z powrotem na swoim miejscu i wystawiła przed sobą, na dłoni, paletkę z kolekcji Venus Shades.
* Yemaya Harms nachyliła się bliżej do telefonu obserwując komentarze, od czasu do czasu popijajac swojego szampana.

Cher Belair mówi: Wczoraj social media obiegły lawinowo zdjęcia paletek z kolekcji, która została również obdarowana moim imieniem na pudełku. Venus Shades już dzisiaj miały swoją długo wyczekiwaną premierę!
Cher Belair mówi: Tę którą trzymam w dłoni to ta z moim autografem na opakowaniu. Ale co jest ważne - te cienie mają wegańską formułę, a ich opakowanie nadaje się w stu procentach recyklingowi.

* Yemaya Harms odsuneła się delikatnie z kadru pozwajac Cher swobodnie opowiadac o swojej paletce.
* Yemaya Harms spojrzała na dzwoniący telefon, który leżał na stoliku obok - wyszła chwilowo z jacuzzi.
Yemaya Harms mówi (telefon): Haloo?

Cher Belair mówi: Ja zawsze cieszę się jak wychodzą nowe produkty, których marki uwzględniają takie szczegóły już w trakcie samego projektowania.
Cher Belair mówi: Możecie być więc pewni, pewne, że wszystkie cienie są bezpieczne dla każdego typu skóry. I ja w najbliższej przyszłości sama zamierzam nie tyle co przetestować je dla was - ale pokazać, że zarówno ja, jak i każdy, każda z was będzie mógł nosić je na skórze bez obaw o podrażnienie.

* Cher Belair wystawiła w stronę telefonu paletkę, pokazując jej walory i kolory. Przysunęła się bliżej, żeby móc więcej powiedzieć.
* Yemaya Harms rzuciła telefon na bok - wróciła do jacuzzi.
* Yemaya Harms robi prezentacje jako tło, co jakiś czas macha dłonia do kamery.

Cher Belair mówi: Kolory w mojej paletce dobrane są przeze mnie - ja szczerze lubię nosić złotko na powiekach, tak samo jak jasne kolory. Pozostałe paletki, nadają się bardziej do klasyki makijażu typu smoky eye, choćby. Yem? Jakie kolory sprawdzą się u Ciebie?
Yemaya Harms mówi: Ja kocham ciemne kolory.. czerń, czy grafit ale w brązach też czuje się bosko.. Myśle, że jutro przetestuje odcień z każdej możliwej paletki.

* Cher Belair przyjrzała się z bliska komentarzom na live, zaraz dopowiedziała.

Cher Belair mówi: Czy są testowane na zwierzętach? Nie, nie. Są totalnie cruelty free. Możecie je z dumą nosić w torebce.
Cher Belair mówi: Yem, możemy zrobić swatche żeby porównać cienie na mojej skórze i na Twojej.

Yemaya Harms mówi: Możemy to zrobić.. dlaczego nie?
Cher Belair mówi: Paletki dostępne są na stronie BC Cosmetics. Dajcie znać który jest waszym faworytem, alright?
Yemaya Harms mówi: To chyba tyle o paletce? Możemy sprawdzimy co teraz oni maja do powiedzenia?

* Cher Belair przesunęła się bliżej telefonu i spojrzała na ekran.
* Yemaya Harms powedrowała zza Cher, patrzy w telefon.

.

.

.

Live potrwa do 23:30, wiec możecie śmiało pisać coś na dole. Uwzględnijcie tam również swój nick BUZIAKI

Edytowane przez Shellys

🍷🍷🍷

Cher Belair mówi: O, SilentFartsAreWorst piszę...  @Czokleet

* Cher Belair spojrzała na Yemaya, wybuchając śmiechem za chwilę.
   * Yemaya Harms marszczy brwi czytając komentarz, marszczy brwi.

Yemaya Harms mówi: Ciekawe kto to.. znamy takiego jednego, któremu się to zdecydowanie przyda.
Cher Belair mówi: Tak, mamy kilka odświeżaczy powietrza do polecenia, ale musimy to jeszcze skonsultować z gosposią.
 Cher Belair poprawiła swoje włosy i zaczęła dalej przeglądać wiadomości na chacie.

Cher Belair mówi: RealMayhemPercy - moje ulubione aniołki. @Pluto @DreamsWorthMoreThanMoney
Cher Belair mówi: Yemaya zdecydowanie nie jest aniołkiem...

Yemaya Harms mówi: Ja chyba jestem po tej gorszej stronie.. poza tym, Mayhem.. słonko.
 Yemaya Harms mówi: Przestań wysyłać mi brzydkie rzeczy w DM.

Cher Belair mówi: Ooooooj, ja też z Mayhem mam do pogadania... Słodzi nam, żebyśmy złe nie były czy jak?

* Cher Belair prychnęła pod nosem jeszcze, a potem przeleciała paluchem dalej.

Yemaya Harms mówi: To on powinien tutaj stać i donosić nam szampana do jacuzzi..
Cher Belair mówi: Ooo, właśnie! I machać wielkim liściem.
 Yemaya Harms mówi: Mamy pomysł na kolejny live, ale musze skombinować mu jakiś ładny strój.

* Yemaya Harms nachyliła się bardziej, czyta komenatrz Jadena. @Harlem

Yemaya Harms mówi: Na nas warto czekać, Jaden..
Cher Belair mówi: O, to fakt. Miałyśmy poślizg, ale na mistrzynie gry w kręgle warto czekać, co?

nygus, Madlyn i gumiarz lubią to

🍷🍷🍷

**Biała rozwaliła się na łóżku i wpadła na live dziewczyn, wrzuciła pytanie od siebie z oficjalki**
- HEEJ LALUNIE! Preferujecie dla siebie chłodne czy ciepłe tony w makijażu? Nie mówię tu tylko o cieniach, ale też bronzer, róż...

Edytowane przez Wireczka
Madlyn i Shellys lubią to

Cher Belair mówi: Widzę też pytania o konkurs u Neriny - yeah, pierwsze miejsce, zgadza się! Yemaya zajęła drugie, to jakiś przypadek?

* Cher Belair zaśmiała się, zerkając za Yemaya. Za chwilę sięgnęła po butelkę szampana i dolała i sobie, i Yem. Wróciła na miejsce przed telefonem.
* Yemaya Harms od razu złapała za kieliszek upijając sporego łyka, czyta dalsze komentarze.

Yemaya Harms mówi: Wtedy nawet nie miałam ochoty robić coś podobnego.. gdybyś mnie nie oznaczyła pod jej postem, to nie byłabym dwa odcinki serialu w plecy! Troche się nameczyłam.

* Yemaya Harms podeśmiała się i dżgneła Cher paluchem.

Cher Belair mówi: Trust me, znam to. Ja pierwszy raz robiłam sobie charakteryzację doklejając plasterki i dłubiąc paluchami, żeby wyglądało to jak rana cięta. Odcinek był nie aż tak długi, ale siedziałam tam podobnie tyle co Ty.

* Cher Belair obejrzała się na Yem, a potem napiła się ponownie z kielicha.

Cher Belair mówi: Ale w sumie ciekawe co dalej? Jaką sesję byś mogła sobie zrobić w ramach tej wygranej?
Yemaya Harms mówi: Wiesz.. nawet nie wiem, czy się na nią skusze.. To chyba totalnie nie moja bajka żeby być przed takim obiektywem.
Cher Belair mówi: Ohh, czyli to typowo just for fun. Lubię to.
Cher Belair mówi: Hej lalunie - preferujecie dla siebie chłodne czy ciepłe tony w makijażu? Ja raczej cieplutkie, a Ty Yem? @Wireczka

Yemaya Harms mówi: W sumie nawet z nią tego dokładniej nie uzgodniłam, ale chyba.. wyleciała? Nie wiem.. ostatnio jej prawie nie widuje.

* Yemaya Harms poprawiła pasmo swoich włosów, czyta dalsze wiadomości.

Yemaya Harms mówi: Co my tutaj jeszcze mamy.. O! Cześć, Niunia! Chłodne, czy ciepłe? Tutaj czasami chodzi o mój humor i od tego jak chce wygladać.. ostatnio stawiam bardziej na cieplejsze odcienie, chyba że chce mocniej wykonturowac twarz, to troche chłodniejszego odcienia też się znajdzie.
Cher Belair mówi: Ja cieplejsze zdecydowanie - chociaż mam niebieskie na ogół i dobrze by to się komponowało z chłodnymi. Mówiłam wcześniej że lubię złotko na powiekach, więc jak mam iść to w tym kierunku.

Jaden Morrow krzyczy: WITAMY WSZYSTKICH NA ŻYWO!
Cher Belair mówi: O Boże.
Jaden Morrow krzyczy: TU JADEN MORROW I NATE TUCKER!
Nate Tucker mówi: JADEN TOMORROW I NATE FUCKER.
Jaden Morrow krzyczy: PYTAJCIE JE O WSZYSTKO, ODPOWIEDZĄ!
Yemaya Harms mówi: NIE WIERZE..

* Yemaya Harms wstała w jacuzzi, zaczeła się głośniej śmiac.
* Cher Belair wzięła do ręki telefon ze statywu i zaraz przełączyła kamerkę w ich stronę.

image.png.247f3c0fd2d2de6a4d7bab0ae3c3fc00.png
Jaden Morrow mówi: Czyli nie widziały sms.. To dobrze.
Yemaya Harms mówi: Pisaliście coś?

* Nate Tucker zbrechtał pod nosem patrząc na Jaden.
* Nate Tucker zdjął kask z głowy.

Jaden Morrow mówi: Nie.. Nie.
Cher Belair mówi: Boże... Ej, ej, czekaj. Ktoś na live spamuje niecenzuralnymi treściami... Kochanie, jeśli jedyne co potrafisz na live to spamować jak zepsuty budzik, to chyba czas wymienić baterie. @Bogdan.

* Cher Belair zmarszczyła czoło, czytając wiadomości na chacie.

** Zmieniła też w tej chwili kamerkę na siebie. (( Cher Belair ))

Jaden Morrow mówi: Halo, halo. Prosze być grzecznym, tak? To no toxic live.
Cher Belair mówi: Jak masz problem z kobietami, to polecam terapię. Może być tańsza niż próba zwrócenia na siebie uwagi w internecie, buziaczki dla Ciebie.
Nate Tucker mówi: Kultura to podstawa, tak.

* Yemaya Harms przeczytała najciekawszy komenatrz.

Jaden Morrow mówi: Nate, możesz oglądać live na żywo, dosłownie.
Nate Tucker mówi: Zrobimy im content dla damskiej widowni.
Nate Tucker mówi: I władujemy sie do jaccuzi.
Yemaya Harms mówi: Ohh.. skarbie.. Musiałam cie mocno zranić, że piszesz coś takiego z fejkowego konta. No nic.. poczekam aż obrosna ci jaja, czego ci serdecznie życze, bo wiem kim jesteś.

* Yemaya Harms posłała buziaka do kamery.

Yemaya Harms mówi: A teraz możesz podziwiać dalej.
Cher Belair mówi: Blanca pyta - kiedy efekty dzisiejszej sesji. Chciałabym wypuścić ją w poniedziałek. Czy mi się uda? Deadline jest blisko, ale wierzę że da radę.  @El Fenomeno
Cher Belair mówi: Yeah, pamiętajcie że możecie wysyłać do nas swoje pytania w DM, także sugestie. A my teraz się wyłączamy, bo nawiedziło nas dwóch szalonych ludzi.

* Cher Belair pomachała do kamery i za chwilę ustawiła nagrywanie na siebie tak by uchwyciło też Yemayę w odpowiedni sposób.
* Jaden Morrow stoi w ciszy, by więcej nie przeszkadzać w prowadzeniu live. Od czasu do czasu puści jakiegoś szepcika do Nate.

Cher Belair mówi: Całusy dla was.
Yemaya Harms mówi: Buziaaaki!

LIVE SIE ZAKOŃCZYŁ RÓWNO O 23:30

Edytowane przez Shellys

🍷🍷🍷