Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[LOMBARD] Gold Swallow

Jopas

Rekomendowane odpowiedzi

Lkseo8T.png

Gold Swallow to prestiżowy lombard, zlokalizowany w samym sercu malowniczego Vespucci Canals, przy urokliwej San Andreas Avenue. Jesteśmy oazą dla tych, którzy cenią sobie elegancję, dyskrecję i wartość.

W Gold Swallow znajdziesz wyselekcjonowane przedmioty, które stanowią świadectwo rzemiosła i historii, a także współczesne cuda techniki. Nasza oferta to:

• Wyrafinowana biżuteria: Od klasycznych klejnotów po nowoczesne diamenty, każda sztuka to inwestycja w piękno i dziedzictwo.

• Ekskluzywne zegarki: Mechaniczne arcydzieła i luksusowe czasomierze, które symbolizują precyzję i styl.

• Dzieła sztuki i antyki: Unikalne przedmioty, które wzbogacą każdą kolekcję i dodadzą prestiżu wnętrzom.

• Wysokiej klasy elektronika: Najnowsze technologie i klasyczne urządzenia, które wyznaczają trendy i świadczą o postępie.

• Rzadkie instrumenty muzyczne: Przedmioty, które wibrują historią i czekają na nowych wirtuozów.

Gold Swallow to nie tylko świat luksusowych znalezisk. Jesteśmy również dyskretnym partnerem w zarządzaniu Twoimi finansami. Oferujemy możliwość pozostawienia wartościowych przedmiotów pod zastaw lub uzyskania szybkiej pożyczki krótkoterminowej w oparciu o ich wartość.

Nasz zespół wykwalifikowanych ekspertów gwarantuje rzetelną i uczciwą wycenę Twoich skarbów, zapewniając pełną poufność i profesjonalizm. W Gold Swallow możesz wykorzystać potencjał swoich aktywów, zachowując przy tym możliwość ich odkupienia i cieszenia się nimi w przyszłości.

Gold Swallow – Gdzie wartość spotyka się z zaufaniem, a luksus jest na wyciągnięcie ręki.

OOC:
Wychodzę z biznesem Gold Swallow, opierając go o swoją postać, która powraca do Los Santos po długim fabularnym wyroku i rezygnuje z ryzykownych przestępstw, stawiając na lichwiarstwo i paserstwo jako sposób na stabilny dochód. Biznes zostanie zlokalizowany przy San Andreas Avenue, Vespucci Canals. Wybór tej lokalizacji idealnie wpasowuje się w zamysł projektu, ponieważ obszar ten łączy prestiż (idealny do luksusowej fasady i obracania drogimi towarami) z dostępnością dla różnego typu klientów, w tym tych z półświatka, co podkreśla dwoistość lombardu. Również na Vespucci Canalas, zaczynała działać moja postać, jakoś dwa lata wstecz, więc mam podłoże fabularne. Jak powszechnie wiadomo, pod fasadą pomocy finansowej, lombardy posiadają swoją mroczną stronę, mianowicie są miejscem, gdzie występuje wyzysk i krzywda najbiedniejszych, a wartość ludzkich losów jest zepchnięta na dalszy plan. Biznes oprócz standardowej sprzedaży powszechnie dostępnych przedmiotów oraz oprócz systemowego skupowania łupów z włamań do mieszkań ma oferować różnym grupą przestępczym dodatkowe wątki, które przygotowałem jakiś czas temu i nadal przygotowuję, tak aby dane zlecenie dopasować pod postać przestępcy. . Jednym z podpunktów zakładania aplikacji jest zagadnienie, kreowania rozgrywki dla siebie i pracowników. U mnie będzie polegało na łączeniu codziennych scen (obsługa klienta, wycena) z zaawansowanymi wątkami fabularnymi – windykacja długów, zlecenia paserskie i dystrybucja pieniędzy. Pracowników zamierzam przyciągnąć i utrzymać obietnicą stabilnego wynagrodzenia oraz stałym dostarczaniem angażujących wątków RP, co podniesie ich znaczenie IC. Rozumiem że nie jest to biznes dla każdego, ale liczę że znajdą się osoby, którym spodoba się mój styl RP i zechcą zagościć na dłużej, nie licząc tylko na wirtualne dolary. GOLD SWALLOW ma przede wszystkim stać się centrum interakcji dla całego otoczenia, działając jako główny punkt paserski oraz dostawca fabularnych zleceń dla frakcji przestępczych na serwerze, co znacząco ożywi handel nielegalnymi dobrami. Liczę, że z pomocą administracji, w lombardzie pojawią się wyjątkowe, unikatowe przedmioty, które zostaną uzyskane wcześniej poprzez wykonywanie zadań zleconych przez moją postać.

PS: Wcześniej prowadziłem tego typu działalność aktywnie przez ponad trzy miesiące, co świadczy o moim zaangażowaniu i potencjale projektu. Niestety, poprzedni projekt musiałem zamknąć z powodu braku rozróżniania sfery OOC od IC przez osoby z ówczesnej organizacji. Ta sytuacja nauczyła mnie, jak ważne jest jasne rozgraniczenie, a mój powrót do gry opiera się na czystym koncie. Moje czyste logi powinny działać na moją korzyść i potwierdzać moje skupienie na jakościowym RP.

TUXRk8W.png

hAB1GYK.png

Link do tematu: 
Nazwa biznesu/Projektu IC: Gold Swallow
Postać lidera: Ronald Pungitore.
UID postaci lidera z panelu gracza:(Na czas pisania aplikacji, serwer nie odpowiada - edytuje, gdy będzie taka możliwość)
Nick Discord: jopas_
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: hAB1GYK.png (270×243)
Typ projektu (Biznes/Projekt IC): Biznes
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Lombard
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):N/A
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): N/A
Startowy skład - 3 osoby (Link do konta forum + nazwa postaci)***: N/A

Edytowane przez Jopas
Rjeck lubi to

image.webp.0309f028e8e27c8490269dd4f32e387a.webp

Cześć, Twoja aplikacja na Biznes została przyjęta!

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA

Twoim obowiązkiem jest bycie na tym discordzie z odpowiednią rangą.

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi oraz stworzenie panelu poprzez wejście do kanału ⁠kontakt, oraz kliknięcie przycisku — Odbiór panelu biznesu. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu/spółki, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, podając wypełnioną formatkę:

Nazwa biznesu/Projektu IC:
Postać lidera: 
UID postaci lidera z panelu gracza:
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
Typ projektu (Biznes/Projekt IC):
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): 
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie projektów prywatnych.

Raised on pop punk and bubblegum

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin