Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Carter Hensley

Zexte

Rekomendowane odpowiedzi

CARTER HENSLEY

spacer.png

Przyszedł na Świat 10 listopada 2000 roku
Miejsce zamieszkania  po urodzeniu : El Burro 

Carter dorastał w małym domku na El Burro, która była dzielnicą stricte dla robotników, gdzie ludzie wstają o piątej rano i lecą, jak zwykły szary człowiek, do pracy. Wracają późną nocą i mało kto z nich zazna „luksusu” w życiu, ale Cartera wychowanie nauczyło dwóch rzeczy: szacunku do ciężkiej pracy, miłości do samochodów, motocykli które są głośniejsze od ludzi. Od małolata interesował się wszystkim, co miało koła, silnik, jeździło i pachniało benzyną. Po ukończeniu szkoły średniej zaczął pracować w lokalnym warsztacie w mieście Summit Automotive. Na początku ogarniał drobne naprawy, ale z czasem jego wiedza motoryzacyjna się poprawiła -  potrafił wyłapać usterkę w silniku, słysząc sam dźwięk. Carter po pracy, gdy inni spali, odpalał starego laptopa i oglądał bryki w świecie testów samochodowych na YouTubie. Oglądał wszelakie filmy - od profesjonalnych, przez uliczne wyścigi, aż po surowe, amatorskie recenzje. Interesował go każdy aspekt motoryzacji: techniczny, emocjonalny, a nawet te, które były kompletnie odjechane. Siedząc w warsztacie z bratem nad kolejnymi brykami, często łapał się na tym, że prowadził w swojej głowie recenzję auta, które naprawiał. Wyobrażał sobie to tak, jakby stał właśnie przed kamerą. Zerkając na miejsca, które pokazałby z bliska kamerą, układał sobie w głowie cały przebieg nagrania. Carter chce zostać recenzentem aut, który mówi szczerze, bez filtrów i marketingowych testów. Aktualnie Carter dalej pracuje w warsztacie, ale jego podejście już nie jest takie samo. Dla większości można powiedzieć, że to zwykła, szara praca  dla niego to miejsce, gdzie rodzi się wiedza dla jego przyszłego kanału.

SOCIAL MEDIA :
C4T3R

MATERIAŁY : 

[24.11] Czy naprawdę potrzebujesz Sentinela SG4? – Testujemy go do granic możliwości
[27.11] Jedno auto do wszystkiego? – Test Obey Argento

Dane :

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Carter Hensley
Numer konta postaci: 0729923876
Przynależność: -
Imię i nazwisko menadżera: -
Numer konta menadżera: -
Kontrakt zawarty z menadżerem: -

OOC

Spoiler

Wiekszosc wytłumaczyłem w tickecie o co z tym chodzi , pozdro dla kazdego kto to czyta licze na zaufanie z wiedza ze mam kary ale juz minely prawie 2 miesiace od ostatniej

Edytowane przez Zexte

• 2 tygodnie później...

KYiPLrj.jpeg
[Telefon, mężczyzna]: Wright.
Carter Hensley mówi (telefon): Lukas.. Sprawa jest.
Carter Hensley mówi (telefon): Carter.
Carter Hensley mówi (telefon): Potrzebuje dwuch supercar'ów pod film.. Mialbys cos ogarnac?
[Telefon, mężczyzna]: Nie wiem, nie mogę teraz rozmawiać, pogadamy potem.
Carter Hensley mówi (telefon): Dobra.. Dobra.

**Rozmowa została zakończona.**
kZGwYaz.jpeg

Carter Hensley mówi: Cisza w górach jest inna niż wszędzie. Tu nie ma szumu miasta, nie ma ludzi, nie ma dźwięków, które coś od ciebie chcą. Zostajesz sam ze sobą… i nagle okazuje się, że to wcale nie jest takie proste. Bo kiedy wszystko cichnie, myśli zaczynają mówić głośniej.
Carter Hensley mówi: Zawsze wydawało mi się, że jak będę robił więcej, szybciej, mocniej, to jakoś dojadę do momentu, w którym powiem sobie: dobra, to jest to. A im dalej jadę, tym częściej mam wrażenie, że ta meta ciągle się przesuwa. Jakby sens był bardziej w drodze niż w samym celu.
Carter Hensley mówi: Czasem patrzę wstecz i widzę wersje siebie, których już nie ma. Decyzje, których nie cofnę. Ludzi, którzy byli, a teraz są tylko wspomnieniem. I niby wszystko to układa się w jedną historię, ale i tak człowiek zastanawia się, czy coś mógł zrobić inaczej.
Carter Hensley mówi: Najdziwniejsze jest chyba to, że z zewnątrz wszystko może wyglądać dobrze. Program, jazda, tempo, konkrety. A w środku czasem jest zwykłe zmęczenie… nie ciałem, tylko głową. Takie, które nie mija po jednej nocy.
Carter Hensley mówi: Kiedyś bałem się ciszy. Teraz zaczynam rozumieć, że to właśnie w niej człowiek najwięcej o sobie słyszy. I może właśnie dlatego tak często uciekamy w hałas, w prędkość, w zajętość – żeby tylko nie musieć słuchać.
Carter Hensley mówi: Ale mimo tego wszystkiego… wciąż tu jestem. Wciąż jadę dalej. Może nie dlatego, że wszystko jest poukładane. Może właśnie dlatego, że nie jest. Może czasem trzeba się trochę pogubić, żeby wiedzieć, czego się naprawdę szuka.

Skala lubi to

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin