Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[04/12/2025] Zaginięcie Lucas Rudenko

Gość Anonimowy

Rekomendowane odpowiedzi

**dnia 04.12 na stację departamentu mogła zjawić się osoba zgłaszająca zaginięcie Lucas Rudenko. Osoba stwierdziła że nie ma z nim od kilku godzin kontaktu, co nie jest w jego typie. Sam facet często funkcjonował na Burton w rosyjskiej społeczności. Koło godz. 22; wysłał wiadomość do swojego znajomego [treść SMS'a podam jak rzeczywiście ktoś zgłosi zaginięcie]

-Facet wysłał SMS do znajomego
-Facet mógł poinformować kogoś o swojej wyprawie (?) -
-Facet nie wrócił ze swojej wyprawy 

10 godzin temu, kurtcobain napisał:

no, to ktos zglosil czy nie xd zdecyduj sie piszac, ze moglo to zostac zgloszone (dopisujac, ze BYLA mowa o jego zaginieciu) - a konczysz narracje, ze jednak nikt jeszcze tego nie zglosil? No ja PIerdole

nie dziwie sie ze mieszkasz na tym osiedlu

Areczek, dixoniak7, Sesh i 1 inny lubią to

Przestępstwo zostało napisane tylko ze względu opiekunów. Jest to abstrakcyjne że to sprawcy mają pisać wniosek o zaginięciu kogoś o kim nie mają bladego pojęcia, co robił przed, czy kogoś informował, ktokolwiek z jego znajomych przejął się jego zniknięciem i ewentualnie to zgłosił. Myślę że przestępstwo miało zostać napisane, aby ktoś kto rzeczywiście się przejął, mógł dodać komentarz w tym temacie. 

Nie mogę edytować posta który został napisany, więc nie bierzcie pod uwagę że ktoś to zgłosił do momentu kiedy rzeczywiście ktoś ma IG tego nie zrobi, pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin