Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

004. Hensley Auto Testing - Dym, Hałas i Chęć Życia

Zexte

Rekomendowane odpowiedzi

oEI69nq.png

image.png.384b60b10b017d9d989170a49046c2be.png**Około godziny 15:30, 6 grudnia, w programie Hensley Auto Testing prowadzonym przez Cartera pojawił się nowy materiał wideo. Tym razem film zabiera widzów w jeszcze bardziej zróżnicowaną podróż – od torowych odcinków z precyzyjnymi zakrętami, po miejskie ulice pełne dynamiki i szybkich zmian tempa. W materiale pojawia się szeroka gama pojazdów, każdy uchwycony w innym stylu jazdy, a ujęcia pełne są energii, kontrolowanych uślizgów i surowej przyjemności z prowadzenia. Wszystkie indeksy drogowe zostały starannie zamazane (zblurowane) ze względów bezpieczeństwa. Za montaż i realizację w całości odpowiadał Carter. Materiał nie stanowi elementu żadnej współpracy.**

29QxJ8o.jpeg

Carter Hensley mówi: Przed nami stoi Paragon R! Tylor, ten samochód jest pozbawiony duszy. Nie ma tu luksusu, nie ma miejsca na kawę.
Tyler Navarro mówi: Carter, to nie jest kawiarnia, to jest torowy bolid! Mówimy o maszynie tak radykalnej, że nie ma nawet wygłuszeń! Paragon R w tej torowej specyfikacji to bezkompromisowa deklaracja wydajności.
Carter Hensley mówi: A oto Daria, która jest w zasadzie mechanikiem z kaskiem i kierownicą. Daria, ten samochód jest niepraktyczny. Czy nie brakuje Ci momentami, że musisz wjeżdżać do środka, wspinając się przez klatkę bezpieczeństwa,. 
Carter Hensley mówi: A Twój kręgosłup cierpi na każdym centymetrze asfaltu? Mówimy szczerze: czy ten ból jest warty tych milisekund na torze?
Daria Belyakov mówi: Radość z tego, że auto robi dokładnie to, co mu każesz, jest bezcenna. Klatka bezpieczeństwa to dodatkowa sztywność, a twarde zawieszenie to precyzja. A co do wsiadania to jest rytuał. To jest jak wsiadanie do myśliwca. Ten jest nagrodą samą w sobie. To nie jest bolid, to jest F16 na kołach.
**Tyler Navarro kładzie rękę na masce Paragon R.**
Tyler Navarro mówi: Mówiąc o spalinach, to auto jest gorące! Daria, z technicznego punktu widzenia: ten ogromny spoiler jest tak duży, że mógłby służyć za stół do pikniku dla czterech osób. Czy to naprawdę jest aerodynamiczne, czy po prostu jesteście dumni z tego, że ma panela większego niż u konkurencji?
**Kamera powoli krąży wokół auta. (( Carter Hensley ))**
Tyler Navarro mówi: Patrzę na ten samochód i od razu czuję, że tu nie chodzi o krzykliwe osiągi. To jest auto, które mówi spokojnie: „Mam moc, której nie widać, ale czujesz ją w każdym zakręcie”. To połączenie elegancji i brutalnej precyzji.
Carter Hensley mówi: Wygląda jak dyplomata, który potrafi jednym ruchem zniszczyć każdy zakręt. Komfort i precyzja, a pod spodem silnik, który nie pyta, tylko wykonuje. (wtrącając się lekko ironicznie).
Daria Belyakov mówi: Oczywiście, że jest aerodynamiczny! Przy 200 km/h, to skrzydło generuje siłę docisku równą wadze małego słonia. A co do pikniku to jest świetny pomysł, piknik w wysokiej cenie z prędkością jaką osiągam zrobił by z Twoich kanapek atomy.
Tyler Navarro mówi: Dokładnie. Czujesz się jak ktoś, kto nie musi nikomu nic udowadniać. Ale jeśli tylko zechcesz, auto pokaże Ci, co to naprawdę znaczy przyspieszenie.
Carter Hensley mówi: I wiesz, że tu nie ma kompromisów. Możesz jeździć spokojnie, ale jeśli nacisniesz gaz, auto nagle zmienia charakter, jakby chciało powiedzieć: „Chodź, zobaczymy, co potrafisz”.
Carter Hensley mówi: To jest właśnie magia Paragona. Każdy detal, każdy panel nadwozia sugeruje luksus, ale jednocześnie obiecuje emocje i precyzję, które czujesz dopiero, gdy odważysz się na więcej.
Tyler Navarro mówi: A ja patrzę i myślę: „Niech tylko spróbuję nacisnąć hamulec w zakręcie, a on mi udowodni, że jestem tu tylko gościem.
Daria Belyakov mówi: Luksus stworzony dla luksusu.
Carter Hensley mówi: Dlaczego Paragon R, a nie typowo sportowe auto?
Daria Belyakov mówi: Chciałam wóz, które łączy komfort i moc. Mogę nim spokojnie jeździć po mieście, a kiedy chcę poczuć adrenalinę, auto pokazuje pazur. To równowaga, której szukałam. Luksus i osiągi w jednym a dodatkowo furora na mieście. Ludzie nie odrywają oczu.
Daria Belyakov mówi: Trochę jedno, trochę drugie. Na co dzień komfort i przyjemność z jazdy, w weekend adrenalina i precyzja. Auto nigdy nie nudzi się, zawsze potrafi zaskoczyć, niezależnie od sytuacji. Idealny by wozić królową miasta, to jest moja perełka w kolekcji.
Carter Hensley mówi: Pierwsze wrażenia po kilku tygodniach jazdy?
Daria Belyakov mówi: Byłam zaskoczona stabilnością i kontrolą w zakrętach. Auto jest zwinne, mimo gabarytów, a jednocześnie pozwala czuć moc pod stopą. To uczucie pewności, bezpieczeństwa i adrealiny gdy tylko skręcisz koła w którą kolwiek stronę. W tym przewyższa każdą klasę.
Carter Hensley mówi: A czym się zajmujesz?
Daria Belyakov mówi: Na codzień prowadze lokal, dokładniej salkę sportową i siłownię w jednym. Saints Of Steel na Davis Square, w tym jestem również trenerką. Absurdalne? Nie mamy trenerów personalnych, zatrudniam jedynie trenerów walk.
Carter Hensley mówi: Dobra.. więc zabawny sie nim jadąc.
Carter Hensley mówi: Poprosiłbym cię o klucz.
**Daria Belyakov wysunęła kluczyk z kieszeni podała mu.**
**Carter Hensley złapał za klucz.**

Carter Hensley mówi: Tyler.. teraz pora na nas.
Sgk6miL.jpeg

Carter Hensley mówi: O mój Boże, Tyler! Czujesz to? Paragon R reaguje natychmiast na każdy ruch! Każdy zakręt, każdy drift to adrenalina i czysta radość z jazdy. To auto jest jak bestia w luksusowym opakowaniu – kontrolujesz chaos i czujesz absolutną moc pod stopą, a adrenalina nie pozwala się opanować!
Tyler Navarro mówi: Ha! Czuję każdy centymetr toru i każdy huk silnika. To jakby auto chciało mówić: ‚Sprawdź mnie!’ – i ja naprawdę sprawdzam! Każdy uślizg, każdy stuk zawieszenia, każda zmiana przyczepności to koncert adrenaliny, a ja się śmieję jak szalony!
Carter Hensley mówi: Patrz, Tyler, tył lekko uślizguje! Każdy zakręt jest jak rozmowa z maszyną – musisz czuć każdy centymetr auta. Trzeszczenie zawieszenia mówi mi: ‚Nie lekceważ mnie!’, a ja tylko jeszcze mocniej wcinam gaz, bo adrenalina wciąga całkowicie!
Tyler Navarro mówi: Stuk, stuk… to brzmi jak symfonia chaosu! Każdy uślizg, każdy ruch auta, każdy huk silnika sprawia, że czuję pełną kontrolę i jednocześnie absolutną dziką radość. To połączenie luksusu i ekstremalnej jazdy jest niesamowite!

**Carter Hensley Carter poprawia gwałtownie kierownicę, auto stuka w deskę przy szybkim zakręcie.**
Carter Hensley mówi: Czujesz ten feedback z auta? Każdy stuk w deskę, każdy uślizg mówi mi, że Paragon R ma własną osobowość. Każdy zakręt to wyzwanie, a ja czuję jak adrenalina miesza się z radością jazdy. To idealne połączenie luksusu i ekstremalnej mocy, gdzie chaos i kontrola współistnieją w perfekcji.
Tyler Navarro mówi: Dokładnie! Czuję, że to auto żyje własnym życiem i trzeba współpracować z nim, a nie tylko naciskać gaz. Każdy zakręt, każdy drift, każdy stuk zawieszenia – adrenalina w czystej postaci i ja się śmieję jak szalony!

** Carter Hensley gwałtownie przyspiesza na prostej.**
Carter Hensley mówi: O rany, przyspieszenie jest niewiarygodne! Czuję, jak moc wciąga mnie w fotel, a każdy metr toru przypomina, że kontrola i adrenalina idą w parze. Każdy zakręt to lekcja precyzji i refleksu, a jednocześnie czysta zabawa i radość z jazdy ekstremalnej!
Tyler Navarro mówi: Ha! Czuję jak każdy centymetr toru wchodzi do ciała! Każdy stuk, każdy huk silnika i każdy uślizg jest jak koncert chaosu, który uwielbiam. To auto naprawdę daje poczucie panowania nad ekstremum!
Carter Hensley mówi: Paragon R jest absolutnie szalony na prostej – przyspieszenie wbija w fotel jak rakieta, a moc sprawia, że czujesz pełną kontrolę nad prędkością. Problem w tym, że skręca jak czołg… czyli praktycznie wcale. Każdy zakręt to wyzwanie, ale za to proste są czystą przyjemnością i dawką adrenaliny, której.
Tyler Navarro mówi: IDokładnie! To auto daje wrażenie nieograniczonej mocy, ale jeśli myślisz, że zwinność będzie jego mocną stroną, to się zawiedziesz. Nie skręca łatwo, ale za to w linii prostej jest jak pocisk. Jazda nim to balans między chaosem w zakrętach a ekstremalną przyjemnością z prędkości.
4386NKD.jpeg

Tyler Navarro mówi: Patrzcie na tę bestię! Każda linia nadwozia jest agresywna i gotowa do akcji. Ciężki, muskularny przód, szerokie opony i tylny napęd – wszystko krzyczy: ‘Nie licz na łatwą jazdę!’ Wygląda jak czołg, który nauczy cię pokory przy każdym zakręcie, a ja już czuję dreszcz emocji.
Carter Hensley mówi: Dokładnie, Tyler! To nie jest auto do spokojnych przejażdżek. Każdy detal mówi: ‘Tu zaczyna się prawdziwa moc’. Tylny napęd, potężny silnik – wszystko sprawia, że nawet stojąc obok, czujesz adrenalinę. Już widzę, jak każdy zakręt będzie testem dla kierowcy.”.
Tyler Navarro mówi: Słyszycie to? To ryk konstrukcji! Ciężar auta, metal, zawieszenie – każdy stuk mówi: ‘Przygotuj się na ekstremum’. Wygląda spokojnie stojąc, ale wiem, że pod maską kryje się chaos gotowy do wyzwolenia, i nie mogę się doczekać, aż go poczuję na torze.
Carter Hensley mówi: Ha! Każdy detal jest ekstremalny – grill, reflektory, linia nadwozia. Wygląda jak czołg gotowy do tańca. Sam widok sprawia, że chce się wsiadać i szaleć, a Tyler już przebiera nogami, żeby wcisnąć gaz. To auto żyje nawet stojąc w miejscu!
Tyler Navarro mówi: Zwróćcie uwagę na tył – szerokie koła, muskularne nadkola, potężny dyfuzor. Każdy element mówi: ‘Tu jest moc i chaos’. Możesz go podziwiać stojąc, ale wiesz, że jak ruszy, nic już nie będzie takie samo. To auto daje poczucie kontroli i adrenaliny jednocześnie, nawet bez jazdy.
Carter Hensley mówi: Dokładnie! Widzisz te proporcje i agresywne linie? To nie jest dekoracja, to zapowiedź tego, co dzieje się na torze. Każdy detal, każda krawędź, każda opona krzyczy: ‘Jestem gotowy do szaleństwa!’ Ja już czuję napięcie w powietrzu stojąc obok niego.
Tyler Navarro mówi: Patrzę na reflektory i grill – wszystko jest tak agresywne, że mogłoby startować w wyścigu i rządzić na torze. Każdy szczegół jest funkcjonalny, a jednocześnie wygląda jak dzieło sztuki chaosu. To auto wciąga cię nawet, gdy nie ruszasz, i daje poczucie, że zaraz zacznie się spektakl adrenaliny.
Carter Hensley mówi: A ja patrzę na kabinę – fotel kierowcy, deskę, kierownicę – wszystko krzyczy: ‘Przygotuj się na ekstremum’. Wygląda spokojnie stojąc, ale każdy centymetr auta sugeruje, że jak wsiądziemy, nie będzie miejsca na nudę. To samochód, który żyje własnym życiem i zaraz pokaże swój charakter.
Tyler Navarro mówi: I te opony! Szerokie, agresywne bieżniki, które obiecują przyczepność i chaos w jednym. Nawet stojąc obok, czuję, jakby auto patrzyło na tor i mówiło: ‘Gotowy na wyzwanie?’ To nie jest zwykły samochód – to dominator, który wymaga szacunku, odwagi i adrenaliny, a ja nie mogę się doczekać jazdy.

Carter Hensley mówi: Patrzę na ten przód i grill – każdy element wygląda jak pancerz gotowy do walki. Sam wygląd wywołuje dreszcz emocji. To auto obiecuje niebezpieczną zabawę i chaos na torze, i nawet stojąc obok, Tyler i ja czujemy, że jesteśmy w punkcie startowym prawdziwej ekstremalnej jazdy.
Gi3Sov8.jpegTVca6TG.jpeg

**Tyler Navarro gwałtownie wciska gaz.**
Tyler Navarro mówi: O rany, patrzcie na to! Czuję, jak Dominator podbija się na tylne koła – cała moc wchodzi w tył, a adrenalina wylewa się z fotela! Każdy metr to walka z równowagą, każdy zakręt wymaga refleksu i odwagi. To nie jest zwykła jazda, to absolutny chaos w najlepszym wydaniu!
Carter Hensley mówi: Ha! Tyler, wygląda jakbyś chciał oderwać tył od ziemi! Każdy huk silnika, każdy stuk zawieszenia sprawia, że adrenalina szaleje. Patrzeć na to z boku to jedna sprawa, prowadzić – to ekstremum, które wciąga w każdą sekundę jazdy!
Tyler Navarro mówi: Słyszysz to trzeszczenie? Każdy zakręt, każdy uślizg w powietrzu jest jak test dla samochodu i dla mnie! Czuję, że Dominator żyje, walczy z prawami fizyki, a ja muszę nadążać, żeby nie wylądować bokiem w żwirze. To uczucie kontroli i adrenaliny w czystej postaci! 
Carter Hensley mówi: Patrzę, jak tył tańczy w powietrzu! Każdy metr toru to teatr chaosu. Czuć moc i wagę auta – ciężar, który zmienia się w ułamku sekundy, a adrenalina miesza się ze śmiechem i dreszczem emocji. Tyler, nie zatrzymuj się, to wygląda epicko! 
Tyler Navarro mówi: To jest niesamowite! Każde podbicie tylnej osi sprawia, że czujesz absolutną moc tego auta. Tył w powietrzu, przód przyklejony do asfaltu, każdy zakręt i drift to test refleksu i odwagi. Dominator daje poczucie ekstremalnej kontroli w chaosie, a ja krzyczę z radości!
Carter Hensley mówi: Dokładnie! To nie jest zwykła jazda – to lekcja panowania nad maszyną. Każdy uślizg, każdy huk silnika i każdy moment, gdy tył podskakuje, sprawiają, że adrenalina wypełnia ciało do granic możliwości. To spektakl ekstremalnej jazdy! 
IzlGJah.jpeg

Carter Hensley mówi: Patrzcie na niego! Każda linia nadwozia jest agresywna, każdy spoiler, nadkole i niski przód krzyczy: ‚Tu liczy się dynamika i precyzja’. To nie jest zwykłe auto – to mała rakieta, która wciąga cię w rajdowy chaos i zmusza do pełnej kontroli nad każdym zakrętem.
Tyler Navarro mówi: Dokładnie! Już stojąc obok czuję, że Comet ST2 RS jest gotowy do akcji. Kompaktowy, zwinny, ale niebezpieczny w każdych rękach. Patrząc na te szerokie opony i agresywną linię boczną, wiesz, że każdy metr toru będzie ekstremalnym testem refleksu i odwagi.
Carter Hensley mówi: Zwróćcie uwagę na kabinę – fotel, kierownica, deskę – wszystko krzyczy: ‚Tu liczy się każdy ruch’. Nawet stojąc, czuć charakter auta i obietnicę adrenaliny. Każdy detal sugeruje, że w zakrętach auto będzie żyło własnym życiem, a każdy uślizg będzie spektaklem chaosu.
Carter Hensley mówi: Ha! A ja patrzę na tył – szerokie koła, agresywny spoiler, muskularne nadkola. Wygląda jakby zaraz miało odlecieć! To auto żyje już stojąc, a kiedy wsiądziemy, każdy zakręt i drift będzie testem naszej odwagi i precyzji. Ja już czuję, jak adrenalina szaleje w powietrzu!
Tyler Navarro mówi: Patrzcie na te opony – gotowe do walki z każdym podłożem. Comet ST2 RS nie wybacza błędów, ale nagradza odwagę i refleks. Każdy stuk zawieszenia, każdy detal nadwozia mówi: ‚Pokaż, co potrafisz!’. Nawet stojąc obok, wiesz, że to auto wymusi ekstremalne tempo i szaleństwo.
Carter Hensley mówi: Dokładnie! Patrząc na grill, reflektory i każdy detal karoserii, czujesz, że auto jest gotowe do rajdowej wojny. To nie tylko przyspieszenie – to zapowiedź chaosu, adrenaliny i totalnej frajdy. Każdy metr toru będzie wyzwaniem, a ja już nie mogę się doczekać, żeby wsiąść za kierownicę.
Carter Hensley mówi: Ha! Patrząc na tył i szerokie nadkola, czuję, że każda opona jest gotowa do szaleństwa. To auto jest żywe, gotowe do chaosu toru i ekstremalnej zabawy. Każdy metr, każdy zakręt, każda sekunda za kierownicą to dialog z maszyną, a ja już czuję, że adrenalina wybuchnie!
Tyler Navarro mówi: Zwróćcie uwagę na front – nisko osadzony, agresywny, idealny do cięcia zakrętów. To auto daje wrażenie prędkości nawet stojąc w miejscu. Comet ST2 RS jest kompaktowy, ale pełen charakteru i adrenaliny, a każdy szczegół krzyczy: ‚Jestem gotowy do akcji!
Carter Hensley mówi: Teraz.. o super gt pogadamy może odrazu co?
Carter Hensley mówi: Spójrzcie na tego klasyka w nowoczesnym wydaniu! Każda linia nadwozia jest perfekcyjnie wyważona – agresywny przód, muskularne nadkola i zgrabny tył krzyczą: ‚Tu liczy się styl i moc’. Auto wygląda jak stworzony do toru i długich zakrętów, a ja już czuję, że jazda nim będzie czystą przyjemnością.
Tyler Navarro mówi: Dokładnie! Ten przód, grill i reflektory mówią jedno: ‚Bądź gotowy, bo każda sekunda za kierownicą będzie ekscytująca’. Super GTS wygląda spokojnie stojąc, ale wiesz, że pod maską kryje się moc i charakter. Każdy zakręt toru będzie wymagał precyzji i odwagi.
Carter Hensley mówi: Zwróćcie uwagę na tył – muskularne nadkola, szerokie opony, elegancki spoiler. To auto ma charakter i prezencję, nawet stojąc obok. Każdy detal mówi: ‚Jazda ze mną to kombinacja luksusu, adrenaliny i ekstremalnej kontroli’. Już czuję, że to będzie prawdziwa przyjemność.
Tyler Navarro mówi: Ha! A kabina? Kierownica, fotel i deska – wszystko skonstruowane, żebyś czuł auto całym ciałem. To nie tylko przyspieszenie – to dialog z maszyną. Każdy zakręt, każdy uślizg, każdy stuk zawieszenia będzie spektaklem adrenaliny i chaosu, a ja już nie mogę się doczekać jazdy!
uKMFtll.jpeg
Carter Hensley mówi: Patrz na to! Comet ST2 RS reaguje błyskawicznie na każdy ruch kierownicy, każdy zakręt to walka z przyczepnością, a ja czuję, jak adrenalina wypełnia całe ciało! To auto jest zwinne, szybkie i absolutnie nieprzewidywalne na każdym metrze toru.
Tyler Navarro mówi: Dokładnie! Patrząc z boku, każdy uślizg, każdy huk opon to spektakl kontroli i chaosu. To jakby auto żyło własnym życiem, testując refleks i odwagę kierowcy, a przy tym dostarczając czystą radość z prowadzenia ekstremalnego rajdowego sprzętu.
Tyler Navarro mówi: Czujesz to, Carter? Tył lekko tańczy, a ja muszę nadążać za każdym ruchem! Każdy metr toru to ekstremum – Comet wymaga precyzji i refleksu, ale w zamian nagradza adrenalina, uśmiech na twarzy i poczucie panowania nad tym szalonym rajdowym potworem.
Carter Hensley mówi: Ha! Dokładnie! Każdy stuk zawieszenia, każdy huk silnika przypomina, że to nie jest zwykłe auto. To ekstremalne doświadczenie, gdzie zwinność, prędkość i chaos spotykają się na torze. Patrzeć na to z boku to jedno, prowadzić – to zupełnie inny poziom adrenaliny i zabawy.
Tyler Navarro mówi: O rany! Każdy metr przyspieszenia wbija w fotel, a auto wciąga mnie w każdy zakręt i drift. Comet ST2 RS jest ekstremalnie dynamiczne, szybkie i bezlitosne – to auto wymaga koncentracji, a jednocześnie daje czystą radość i adrenalinę, której nie da się zastąpić!
Carter Hensley mówi: Dokładnie! Patrząc, jak Tyler walczy z każdym zakrętem, każdy uślizg to połączenie chaosu i kontroli. Comet żyje na torze, reaguje błyskawicznie i nagradza precyzję. To rajdowa bestia, która wciąga cię w każdą sekundę prowadzenia i sprawia, że chcesz więcej!
GkpMoen.jpeg|
Tyler Navarro mówi: O rany, patrzcie na to! Super GTS reaguje natychmiast na każdy ruch kierownicy, każdy zakręt jest wyzwaniem, a ja czuję, że adrenalina wypełnia całe ciało! To auto jest szybkie, zwinne i brutalnie precyzyjne – tor zamienia się w czystą zabawę i chaos.
Carter Hensley mówi: Dokładnie! Patrząc z boku, każdy uślizg, każdy huk opon to spektakl kontroli i adrenaliny. Super GTS żyje własnym życiem na torze – testuje refleks, odwagę i koncentrację kierowcy, a przy tym daje czystą frajdę z prowadzenia samochodu o charakterze prawdziwego sportowego drapieżnika.
Tyler Navarro mówi: Czujesz to, Carter? Tył lekko tańczy, a ja muszę nadążać za każdym ruchem auta! Każdy zakręt to ekstremum – auto wymaga precyzji i refleksu, ale nagradza adrenalina, uśmiechem na twarzy i poczuciem pełnej kontroli nad tą szaloną maszyną.
Carter Hensley mówi: Ha! Dokładnie! Każdy stuk zawieszenia, każdy huk silnika przypomina, że to nie jest zwykłe auto. Super GTS to doświadczenie, gdzie zwinność, prędkość i chaos łączą się na torze. Prowadzenie tego auta to zupełnie nowy poziom adrenaliny i zabawy, a Tyler robi to perfekcyjnie!
Tyler Navarro mówi: O rany! Każde przyspieszenie wbija w fotel, a auto wciąga mnie w każdy zakręt i drift. Super GTS jest dynamiczne, szybkie i bezlitosne – wymaga koncentracji i daje czystą radość oraz adrenalinę, której nie da się zastąpić!
Carter Hensley mówi: Dokładnie! Patrząc, jak Tyler walczy z każdym zakrętem, każdy uślizg to połączenie chaosu i kontroli. Super GTS żyje na torze, reaguje błyskawicznie i nagradza precyzję. To rajdowy drapieżnik, który wciąga cię w każdą sekundę prowadzenia i sprawia, że chcesz więcej!
17Buggj.jpeg

Marcos Zavada mówi: Yo.. to nasze trzy teamowe wozy.. każdy jest obrandowany Revenant, nie? Ziomuś.. głównie upalamy tymi wózkami.
Larry Rossi mówi: Yeuh.. Sa skonstruowane typowo pod boki.. ty (pokazal na goscia w smiesznych okularkach) chyba juz widziales do czego jedna z tych bestii jest zdolna.. Reszta podobnie.
Marcos Zavada mówi: Głównie.. jak nie tylko, nie? Klasycznie są w naszych kolorach.. biały i chormowana felga, ha.. to kwintesecja nas.
Tyler Navarro mówi: Marco, powiedz szczerze – kto w grupie najbardziej lubi driftować na granicy chaosu, a kto ucieka na widok pierwszego zakrętu?
 Marcos Zavada mówi: Dobra, ey.. Jak mówiłem.. To nasze trzy teamowe wozy.. każdy z nich służy do solidnego upalania tylnich opon, ziomuś. Jeżeli masz szczęście.. czasami możesz je spotkać na wzgórzach, gdy jeden przykleja się do drugiego podczas poślizgu. Szczerze, ziomuś?
Marcos Zavada mówi: Nikt z nas nie pęka.. każdy podejmuje się ryzyka.. jaramy się adrenaliną, wiesz jak jest. Choociaż.. nawiększym cykorem jest mój brat, który akurat nie zdążył dotrzeć.
Carter Hensley mówi: Ha! A jak często zdarza wam się, że drift wymyka się spod kontroli i nagle wjeżdżacie w błoto albo… w sąsiednie auto? Chcę szczegóły!
**Carter Hensley sciaga oksy pakuje je do kieszeni.**
Marcos Zavada mówi: Brachuu.. haha.. To codzienne gówno, wiesz. Głównie kręcimy po ulicach, lecz nie przyznaje się do tego. Robi to mój brat bliźniak, hahaha. Każdemy zdarzy się przedobrzyć.. wjechać w dziurę... to sport, którym się jaramy. Czasami dzieją się rzeczy, których nie jesteśmy w stanie przewidzieć.
Marcos Zavada mówi: Polepszamy swoje umiejętności z każdym wyjazdem..
Tyler Navarro mówi: Czy wolicie drift po szutrze, asfalcie, czy może po podłodze w garażu, żeby naprawdę poczuć chaos?.
Larry Rossi mówi: To prawda, a w sporcie czesto dochodzic do kontuzji.. Dlatego wpadki przy naszych wyczynach sa normalnym zjawiskiem. Przynajmniej uczymy sie na bledach i wiemy jak postapic nastepnym razem w podobnej sytuacji.
Marcos Zavada mówi: Definitywnie preferujemy asfalt, ziomuś.. nie wyobrażam sobie szutru.. ani podłogi w garażu. Lubie, gdy opona klei się do drogi. Czasami lubimy wyskoczyć w deszczu.. mamy wtedy dance macabre, ha.
Marcos Zavada mówi: Głównie.. jak nie tylko, nie? Klasycznie są w naszych kolorach.. biały i chormowana felga, ha.. to kwintesecja nas. 
Carter Hensley mówi: A co było najtrudniejsze w budowie waszych aut? Silnik, zawieszenie czy może próba, żeby auto nie rozpadło się przy pierwszym driftowym zakręcie?
Larry Rossi mówi: Nie sprawia nam to za duzych problemow... Jesli chodzi o zawieszenie to jestesmy w tym profesjonalistami. Kazdy nasz woz ma idealny spas, felga spotyka sie z blotnikiem. Jesli chodzi o najwieksze problemy z ktorymi sie spotykamy to jest to.. mysle, ze znajdowanie czesci.
Marcos Zavada mówi: Yeeah, defintywnie.. znajdowanie pojedyńczych części czasami bywa kłopotliwe.
Tyler Navarro mówi: Kiedy tworzycie auto, co jest ważniejsze – moc, kontrola czy po prostu wyglądać jak bohater filmu akcji?
Marcos Zavada mówi: Szczerze? Łączymy to gówno.. Wszystko ma znaczenie w tym sporcie, wiesz.
Carter Hensley mówi: Dobra.. Marco chciałbys cos jeszcze o was powiedzieć? Może larry ?
Marcos Zavada mówi: Słuuuchaj.. może zgarniemy tutaj kogoś z nas, co? Sophia, skarbie.. podejdź do nas.. (zagonił ją łapskiem do siebie)
Carter Hensley mówi: Bysmy pogadali o brykech które tu stoją.. bo jest ciekawie.
Sophia Hartman mówi: Jasne, ide.
Sophia Hartman mówi: No jesteśmy zwykłymi znajomymi co spotykają się wieczorem, kochają niskie wozy, jak przyjdzie co do czego to wsiadamy w nasze białe wozy i latamy od krawędzi do krawędzi, chyba to co najlepsze, dobrze mówie?(skinęła do Marcosa).
Marcos Zavada mówi: Fo'shoo.. zgadzam się z tym w zupełności.. aha. Jaramy się tym co robimy.. sprawia nam to radość i forse.
Tyler Navarro mówi: Właśnie, widzę że króluje u was biel, to jakiś wasz kolor?
z0YoMVg.jpeg
Marcos Zavada mówi: Yoo.. Utożsamiamy się z białym.. jest z nami od zawsze. Pierwsze samochody, które wychodziły spod naszej ręki były białe.. lub czarne.
Larry Rossi mówi: Mozna wziac to do porownania do aniolow.. Jednak mimo wszystko jest to bledne, bo na drogach nimi na pewno nie jestesmy.. ha ha. Ale ogolnie to.. tak, mozna nas kojarzyc z tym kolorem. Jest on z nami od zawsze - od samych poczatkow.
Marcos Zavada mówi: Sure.. możemy zacząć od Cyphera, co? To akurat, wóz który budowała Sophia.. zna go lepiej niż własne mieszkanie, ha.
bOFPGiQ.jpeg

Sophia Hartman mówi: Dokładnie jak Marcos mówi (zaśmiała się krótko odrazu po tym zaczęła opowiadać o Cypherze) Mamy jednostke trzy litry S55b30 bi turbo, jest zrobione na stage dwa, zrobione pod pięcset osiemdziesiąt koni i siedemset niutonometrów, postawione na downpipie 3.5 cala, pełny przelot by nie miało żadnego.
Tyler Navarro mówi: Dobra, musimy to powiedzieć głośno: ten samochód wygląda agresywnie… ale jego właścicielka jeszcze bardziej. Powiedz nam, skąd pomysł na taką bestię? Miłość od pierwszego odpalenia czy impuls nie do zatrzymania?
Carter Hensley mówi: Bo większość ludzi kupuje takie auto, żeby podziwiać je na parkingu. Ty wyglądasz tak, jakbyś je kupiła, żeby nim kogoś regularnie straszyć na światłach.
Sophia Hartman mówi: Powiem krótko, od dzieciaka jestem zajarana na Ubermachty, to przez ojca i mojego bylego partnera, już posiadam w garażu pare Ubermachtów, a stwierdziłam że Cypher będzie idealny pod jeżdżenie od krawędzi do krawędzi.
Marcos Zavada mówi: Yoo.. Sophia jest totalnie zajarana w tej europejskiej marce, powaga.
Tyler Navarro mówi: Jak to jest, gdy wciskasz gaz do końca - czujesz czystą kontrolę czy raczej taki moment: ‘okej, teraz to już się dzieje naprawdę'?
Sophia Hartman mówi: Reakcja na gaz jest natychmiastowa, krótkie auto szybsze przekładki, mam pełną kontrole nad tym autem, jestem z niego tak zadowolona jak z mojego Sentinela Classica.
Carter Hensley mówi: I powiedz szczerze… to auto bardziej słucha ciebie czy ty jego? Bo ja mam wrażenie, że ono potrafi bardzo szybko przejąć inicjatywę.
Sophia Hartman mówi: To auto zdecydowanie słucha mnie, robi to co chce, to czego sobie wymarze, jednak sama to składałam u siebie na warsztacie, wiem jak jest zrobione, jak Marcos wspomniał że znam to auto bardziej niż własne mieszkanie.
Tyler Navarro mówi: Ile razy mówiłaś sobie: ‘spokojnie, dziś normalnie jadę’, a 30 sekund później tył już próbował wyprzedzać przód?
Sophia Hartman mówi: Nie jestem w stanie tego zliczyć, bynajmniej w ciągu dnia pare dni jak nim wyjade.
Carter Hensley mówi: Bo ten samochód wygląda jakby miał fabrycznie zaprogramowaną opcję ‘boczkiem wszędzie, gdzie się da’.
Sophia Hartman mówi: Powiedzieć ci coś szczerze, software tak nazwałam (zaśmiała się krótko).
Tyler Navarro mówi: Przyznaj się, ile spojrzeń łapiesz dziennie tylko dlatego, że wysiadasz z tego auta?
Carter Hensley mówi: Bo ja już widzę: jedni patrzą na samochód, drudzy na ciebie… a trzeci nie wiedzą, na co patrzeć najpierw i robi im się system error.
Carter Hensley mówi: Bo ja prywatnie jestem w tych drugich nie?
Sophia Hartman mówi: Najpierw patrzą na auto, potem wysiada z niego kobieta to ludzie zdziwieni że kobieta tak potrafi, jest to śmieszne widzieć te spojrzenia, nie da się ich opisać.
Carter Hensley mówi: Da się tym normalnie żyć? Zakupy, miasto, parkowanie… czy każda jazda kończy się tym, że ktoś chce się ścigać?
Sophia Hartman mówi: Powiem tak, nie jest to moje auto na daily, to jest weekendówka, ale jak już nim wyjade to tym się nie ścigam, nie jest zrobione pod ściganie, moje drugie auto jest pod ściganie.

cPz7b6t.jpeg

ECMxxx9.png?format=webp&quality=lossless

Edytowane przez Zexte
Nsx, puvtxr, PEPE3321 i 2 innych lubią to