Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[09.12] Easside Bunny, IG LIVE STREAM ON VINEWOOD SIGN...

nygus

Rekomendowane odpowiedzi

**9 grudnia około godziny 21:50 na Instagramie pojawiła się transmisja na żywo nadawana z profilu Easside Bunny. W całości towarzyszył mu znany pewnej części fanów królika ChukkyRRich ( @straightouttala), który jest jego bliskim przyjacielem i wspólnie sobie pomagają w branży. Od momentu odpalenia transmisji dwójka była widziana na wysokości, a fani zaczęli zasypywać dwójkę pytaniami typu gdzie się teraz znajdują - do momentu, aż jeden z oglądających nie zczaił, że dwójka raperów przesiaduje na znaku Vinewood i reszta oglądającyh tego nie podłapała spamiąc tym na czacie. Sama w sobie transmisja trwała około 10 minut, a została przerwana chaotycznie przez rapera, który widząc i słysząc syreny przerwał to co mówił w połowie zdania i położył się na platformie mając nadzieję, że ci nie zostaną zauważeni - wyłączył wtedy streama. Jakiś czas po tym na swoim Lifeinvader zdradził, że otrzymał za to tylko grzywnę i tak naprawdę to się z tego zaśmiał. Jak wiadomo album rapera zbliża się wielkimi krokami i poinformował o nim ponownie na całej transmisji - czy jest to jakaś akcja promocyjna, żeby zakręcić wokół jego osoby bardziej? Nie wiadomo, jednak kto byłby na tyle głupim, żeby ryzykować swoim życiem dla paruset viewsów więcej? Najwidoczniej jest to Easside Bunny, który jak powiedział - jest tam w celu nakręcenia teledysku i od początku zapewniał, że podobno obaj posiadają "pozwolenie" na przebywanie w tym miejscu, co okazało się bzdurą po tym jak na miejscu zjawił się krążownik, a przestraszony Bunny i Chukky zakończyli transmisję jak najszybciej się da.**
77bdcd0e99e4c.png
* Philip Quiroz odpalił się na swoim IG, przerzucił kamerę na siebie i na Franco, trzęsą mu się nogi jak galareta ale z drugiej strony jara się tym, gdzie właśnie się znajdują.**

Philip Quiroz: EYY, JAK JEST LUDZIE.. SŁYSZYMY SIĘ? JEST TU JEBANY ZASIĘG? Kurwa.. czekaj, przytrzymaj mnie Chukky, wejdę wyżej..

* Franco Duarte Jr. zlapal ziomka za tors asekurujac go, kiedy wchodzi na platforme za nimi.

Philip Quiroz: SŁYSZYMY SIĘ TERAZ? O, DOBRA.. EYY, JAK LECI LUDZIE, CO SŁYCHAĆ? TROCHĘ.. TROCHĘ POJEBANE MIEJSCE NA TAKIE PYTANIE, ALE MNIEJSZA O TO.. JAK NASTAWIENIE NA TO, ŻE ZA TRZY DNI OUTTA THE TRENCHES WPADNIE DO SIECI..?

* Franco Duarte Jr. wszedl tak samo jak Philip na stopien wyzej, stanal obok niego obserwujac czat.

Franco Duarte Jr.: YOO, JAK LECI LUDZIE..? GREATESTS OF ALL TIME W TEJ DZIWCE, NA BOGA..

Philip Quiroz: A-HA, DOKŁADNIE TAK ZIOMUŚ.. EY, DOBRA.. ZWOLNIJCIE TROCHĘ BO NIE NADĄŻAM NAD TYM CO PISZECIE, JA PIERDOLE.. (zmrużył oczy wczytując się w to co piszą ludzie, powtarza to co wyłapuje pod nosem) pizdowaty czarnuch.. weź stamtąd spadnij.. O.. CO Z KONCERTEM W AFTERGLOW.. NO A CO MA BYĆ, WIDZIMY SIĘ I MAM NADZIEJĘ, ŻE Z WIĘKSZOŚCIĄ, KTÓRA SIĘ ZEBRAŁA NA TYM LIVE.. CAŁY JEBANY ALBUM, OD RABBIT FLOW PO YOU MAD ZOSTANIE PRZEZE MNIE ZAGRANY.. PRZEZE MNIE I TEGO CZARNUCHA OBOK MNIE, EY.. WPADNIJCIE NA JEGO SOCIALE - CHUKKYRRICH, POWAŻNIE.. OBCZAJCIE TO GÓWNO, NIC NIE JEST BARDZIEJ PRAWDZIWSZE NIŻ DOBRA MUZYKA PROSTO Z RABBIT TOWN..

Franco Duarte Jr.: EYY WLASNIE TAK.. PRACUJE NAD EPKA DLA WAS WSZYSTKICH - NIE WIEM CZY GDZIEKOLWIEK JUZ TO MOWILEM.. NIE WIEM TEZ KIEDY SIE TO POJAWI ALE NIEBAWEM, DAJCIE MI TROCHE CZASU..

* Philip Quiroz widząc, że na czacie wybuchła panika po tym, jak ktoś napisał, że dwójka znajduje się na znaku Vinewood podeśmiał się tylko pod nosem i przechylił telefon w stronę Franco pokazując mu to co się dzieje; dodał po chwili.

Philip Quiroz: USPOKÓJCIE SIĘ, USPOKÓJCIE.. EYO, WSZYSTKO JEST NA MIEJSCU, WSZYSTKO GRA, KURWA.. MAMY POZWOLENIE, ŻEBY TU BYĆ I ZAŁATWILIŚMY TO NIE BEZ POWODU.. FRANCO, CHUKKY - MÓWCIE NA NIEGO JAK CHCECIE.. NIE JEST TYLKO CZARNUCHEM OD MUZYKI, MÓJ ZIOMUŚ PROFESJONALNIE SIEDZI PRZY TELEDYSKACH.. WIECIE, KRĘCENIU ICH, TEŻ MONTAŻU JAK TRZEBA..

* Philip Quiroz przerwał na chwilę czytając czat po tym jak wspomniał o teledysku.

Philip Quiroz: JESTEŚMY CHWILĘ PO SKOŃCZENIU KRĘCENIA KLIPU DO JEDNEGO KAWAŁKA Z ALBUMU.. NIE BĘDĘ PÓKI CO ZDRADZAŁ, O KTÓRYM NUMERZE MÓWIĘ - ZOSTAWIĘ TO WAM DO SPRAWDZENIA, JAK CAŁOŚĆ ZNAJDZIE SIĘ NA STREAMING-.. o kurwa, Chukky.. ziemia, ziemia kurwa..

* Franco Duarte Jr. spojrzal na radiowoz ktory jedzie na sygnalach, zeskoczyl na platforme nizej i polozyl sie.

* Philip Quiroz zeskoczyl za swoim ziomkiem, polozyl sie praktycznie na nim odwracajac telefon kamera do ziemi.

Philip Quiroz (szept): ey, ey.. kurwa.. musimy kończyć, usłyszymy się jes-..

**TRANSMIJA SIĘ ZAKOŃCZYŁA**

Edytowane przez nygus

wyłącza wkurwiony budzik, budzik już nie jest wkurwiony