Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[16.12] lowkey7 - Albinos (prod. NEVER INSANE productions)

southernplayboy

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.8032cab040579315db40bbf1b249a231.png

**Szesnasty grudnia po godzinie szesnastej trzydzieści na platformie pojawia się debiutancki kawałek lowkey7 pod nazwą "Albinos". Pierwszy utwór młodego Scotta został stworzony w wytwórni muzycznej NEVER INSANE productions, wraz z jego wspołpracownikiem. Oboje pracowali nad kawałkiem dość długo dokładając do tego wszelkich starań, aby debiutować na scenie undergroundowej jak najlepiej. Sam Leroy liczy na to, że jego kawałek spodoba się słuchaczom, i będzie mógł powrócić do kariery jaką miał wcześniej. W poniższym utworze pojawia się wzmianka o jego wrogach z którymi ma nieprzyjemne stosunki, a także ostatnie sytuacje z jego życia. Mimo, że jest to pierwszy debiutancki kawałek, i dopiero co go wypuścił, to dzieciak się nie zatrzymuje, i rozmyśla już nad kolejnymi kawałkami które zamierza wypuścić. Całokształt produkcji utworu jest zrobiony solidnie, i bardzo dobrze się go słucha ze wzlgędu na doświadczenie wytwórni oraz pracujących tam, a sam lowkey7 nawija płynnie, swobodnie trzymając się reguł których używał w przeszłości zanim przestał rapować. Wypuścił debiutancki kawałek z nadzieją że wszystko pójdzie po jego myśli.**

image.png.c1d9b73efb1cec1b15c212777130e235.png

Spoiler

[Chorus]
Kładę sto grands na dziwke z numerem cztery, gdzie mój maybach?
W swoim miejscu, więc muszę być strapped, mam braci, co grzeją w twój fałszywy fullcap, shh
W domu jakiś gośc mówi: „Ja i Lowkey znamy się od dzieciaka”, hmm ziomuś i tak wiesz, że nawet sie nie znamy, niemam z tobą nic wspólnego
Czemu te murzyny ciągle próbują wejść w muzykę, i stają pod sceną, skoro nawet nie umią utrzymać wave.
Nienawidzę tego, murzyn próbuje mnie obraźić, bo się adaptuję do wszystkiego, yeah, do każdej sytuacji okej, więc nie testuj mnie
Dostaje klaustrofobii w twoim pedalskim bando, ubieram się na czarno, chuj z twoją marnotrawną gadką

[Verse 1]

Daj mi białą suke która będzie dobrze ruszać dupskiem w moim studio, nie bierzemy ugody, suko, walczysz ze mna to walczysz z Jordanem
Smieciu z flowers jesteś biały jak albinos, ja mam na sobie balenci, a ty pedalską koszule, Chcesz atencji? Ile ty masz lat, czterdzieści? 
Nie zwracam uwagi na starych pedałów hejtuj dalej, jestem obok ciebie, a i tak nie chcesz przyjść powiedzieć mi tego w pysk
Twoja suka chce mi ssać, pochłania mnie jak edible, wkurza mnie konkurencja, więc jeśli jesteś przeciwko moim murzynom, i tak przegrasz
Jak zaczynasz beef, celowo uderzam w twoje laski, ale ona ci nic nie mówi bo ją zapycham samym sobą, aha

[Interlude]
yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah, yeah

[Verse 2]
Robie ciebie w innym flow, nudzi mnie to, jesteś dziwką, więc lepiej spadaj stąd, yeah
Pieprzysz swoją suke? Ona jest dobra w obciąganiu, widziałem ją w Bang Bros, yeah
Czujesz to? jestem jak Ben ten, suko, jestem jak Libra, jestem dziesięć na dziesięć
Nie jestem sam, ze mna młody Ross, ty mały białasie lepiej szukaj sobie kogoś, hm
Mówisz, że wiesz, gdzie jestem i mnie szukasz, to tu przyjedź, a potem... ekhem kręć sie
Wiem, że jeśli nie zarobię miliarda, to mój syn zarobi za mnie, czujesz to
Czerwony dywan, rolluj mi go, białasie jesteś taki nudny, że przez ciebie ziewam, shhh
I makin' a song, lepiej bądź wdzięczny, że wspominam o takim frajerze jak ty, shhh
Staram się być spokojny, ty ciągle do mnie coś szczekasz, myślisz, że na mnie to działa?
Twoja suka wie kiedy jestem gorący jak sauna, chociaż czasami musze jej to przypomnieć, ups
Pieprzę twoją dziwkę jak designer, yeah, traci głowe, traci przytomność, mancala, damnnn
Pokaż mi twoje trofeum, a obiecuję, że go mam, lets go. Zakładam to każdego dnia, to jak Met Gala

[Chorus]
Kładę sto grands na dziwke z numerem cztery, gdzie mój maybach?
W swoim miejscu, więc muszę być strapped, mam braci, co grzeją w twój fałszywy fullcap, shh
W domu jakiś gośc mówi: „Ja i Lowkey znamy się od dzieciaka”, hmm ziomuś i tak wiesz, że nawet sie nie znamy, niemam z tobą nic wspólnego
Czemu te murzyny ciągle próbują wejść w muzykę, i stają pod sceną, skoro nawet nie umią utrzymać wave.
Nienawidzę tego, murzyn próbuje mnie obraźić, bo się adaptuję do wszystkiego, yeah, do każdej sytuacji okej, więc nie testuj mnie
Dostaje klaustrofobii w twoim pedalskim bando, ubieram się na czarno, chuj z twoją marnotrawną gadką

ODGRYWANIE:

Spoiler

9Gjc27d.png

DI8DAhh.png

WYDATKI:

Spoiler

0

PROMOCJA:

Spoiler

1. Publikacja z linkiem do debiutu na Lifeinvader na NEVER INSANE productions i udostępnienie przez wytwórnie.
2. Udostępnienie od EASSIDE Bunny
3. Udostepnienie od MURDA
4. Udostepnienie od klubu SPECTRUM

INFORMACJE:

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Leroy Scott

Numer konta postaci: 1002153317

Imię i nazwisko menadżera: Felipe Cesar Medina

Numer konta menadżera: 6821339094

Kontrakt zawarty z menadżerem: Managerem: 25%

Edytowane przez southernplayboy