Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Rekomendowane odpowiedzi

876f921a6d5493bee3ef87d979298b610000.jpg.fa8cb77c55a5b36de59158c7aea4c863.jpgBezapelacyjnie /Stany Zjednoczone/ od wielu dekad pozostają głównym miejscem, w którym dokonuje się kradzieży wszelkich rodzajów pojazdów, dynamiczny rozwój technologii po drugiej wojnie światowej sprawił, że pojazdy silnikowe stały się powszechnie dostępne dla przeciętnego Amerykanina. Ogromne pieniądze generowane przez ten sektor szybko przyciągnęły uwagę świata przestępczego, a kradzieże samochodów od zawsze były ściśle powiązane z działalnością zorganizowanych grup przestępczych na terenie całego kraju. W tym przypadku za interes wzięło się kilka osób spod skrzydła włoskiej organizacji przestępczej. The Arzano Crime Family. Osoby biorące udział w kradzieży pojazdów pierw podkradają pojazd z ulicy, następnie kierują go do miejsca gdzie go rozbierają, a Potem? Zostaje szukanie kupców na elektronikę, oraz części mechaniczne pojazdów. Istotnym faktem pozostaje jednak przeszłość osób bezpośrednio zaangażowanych w ten proceder. Z ustaleń LEA wynika, że ci sami ludzie wcześniej prowadzili analogiczną działalność w Las Vegas, zdobywając tam doświadczenie, kontakty oraz inne rzeczy, niezbędne do sprawnego funkcjonowania całego mechanizmu. Obecne operacje w Los Santos są więc efektem wykorzystania wcześniej nabytej wiedzy, a nie nagłego, improwizowanego przedsięwzięcia. Ostatecznym rynkiem zbytu jest głównie Europa, gdzie konkretne modele oraz podzespoły cieszą się stałym zainteresowaniem.

z28752016QKradziez-pojazdow-z-Gruby-Hyundaia-w-ramach--Kia-C.jpg.ff14923bc89978ad586cf0fba514bc90.jpgDziałania podczas kradzieży pojazdów są prowadzone są w sposób cichy i spokojny bez niepotrzebnego rozgłosu, który mógłby zwrócić uwagę opinii publicznej lub przyspieszyć reakcję organów ścigania. "The Arzano Crime Family" bardzo konsekwentnie unika eskalacji przemocy, stawiając na stabilność i długofalowe zyski zamiast krótkotrwałych, ryzykownych akcji. Chociaż że dzięki nim zarobili by więcej, lecz wolą zrobić więcej akcji, ale spokojnych na, których nie zarobią tyle ile na głośnych i niepotrzebnych akcjach. Każdy ruch jest poprzedzony obserwacją i analizą, a same kradzieże wpisują się w szerszy schemat logistyczny, który pozwala utrzymać płynność operacji i minimalizować straty. Taka strategia sprawia, że proceder pozostaje trudny do uchwycenia, a jego rzeczywista skala wciąż wymyka się jednoznacznym ustaleniom LEA, oraz całym frakcją Los Santos.

Spoiler

Cześć, wiem ze mam troche kar.. - Ale! Chce pokazać mój poziom wraz ze znajomymi, i chcemy pograć przez dłuższy czas projekt zarobkowy z kradzieżą furek. - Mam nadzieje na akceptacje, dzieki za przeczytanie. Pozdrawiam Mateusz.

Profile osób z którymi zamierzam grać projekt zarobkowy: https://forum.v-rp.pl/profile/31062-schab00wy/https://forum.v-rp.pl/profile/16583-bradofbrad/ (ja), https://forum.v-rp.pl/profile/2591-dagon/?tab=node_vrp_VibeProfileTab

Po wstąpieniu do organizacji The Arzano Crew - Link do organizacji: 

Edytowane przez bradofbrad

gif_dm.gif.032bdd59500a03dbdea1bac1d9a2613c.gif

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin