Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes/Pub] Creekside Tavern

bradofbrad

Rekomendowane odpowiedzi

ea5a5dd0-6655-4416-a1b2-82fe6acca9ae.png.8c5c13880b79cc9dea19093289041058.png

CreekSide Tavern

Grapseed, Main Street

CreekSide Tavern to pub, który powstał w 2026 roku w Grapseed, przy Grapseed Main Street został on założony przez Sofie Rossi oraz jej znajomych. Został on stworzony z myślą o lokalnych klientach, którzy potrzebują miejsca gdzie mogą usiąść i napić się dobrego piwa, a co najlepsze zjeść obiad. Właścicielką tego lokalu jest Sofia Rossi, została urodzona ona 2 stycznia 2004 roku, w Las Vegas. Dorastała ona w mieście, które nigdy nie śpi.. Pracowała ona tam w barach, restauracjach w większości na kuchni, a w wieku 18 lat Sofia Rossi przeprowadziła się do Los Santos, licząc na nowe możliwości i lepszy start przez cztery lata mieszkała w ogromnym mieście, ciągle miała coś na głowie. Od pracy za ladą, aż po logistyke, to własnie tam nabrała doświadczenia o prowadzeniu własnego biznesu. Zahaczyła się nawet o nielegalną ścieżkę wdrożając się w zorganizowaną grupe przestępczą, z której potem udało się jej uciec. Z biegiem czasu miasto aniołów zaczęło niestety przypominać jej wcześniej wspomniane Las Vegas, w którym to właśnie przeżyła najgorsze 18 lat życia. Głośno, ciasno.. W Los Santos poznała swoją bratnią dusze, Hectora. Wraz z nim postanowiła wyprowadzkę na nowe.. Częściowe odejście od dużych miast. Wypadło na Grapseed. Miejsce, w którym panuje spokój. Miasteczko jest bardzo ułożone, chociaż i tak roi się tutaj od wszelkiego rodzaju /wieśniaków/. W większości ludzie znają się z widzenia. Kobieta wraz z facetem, po zakupie domu, dokończeniu przeprowadzki postanowiła otworzyć coś swojego i lokalnego. Wypadło na CreekSide Tavern Pub, Sofia od początku wiedziała że Grapseed nie potrzebuje głośnego klubu, ani modnego baru, tylko miejsca spokojnego i uczciwego.

QeCl2cp.jpeg

Prowadzenie CreekSide Tavern opiera się na jasnych zasadach i wzajemnym szacunku. Każdy, kto pracuje w lokalu, zna swoje obowiązki i wie, czego się od niego oczekuje. Sofia nie toleruje chaosu ani braku odpowiedzialności, a błędy są omawiane na spokojnie. Nie zamyka się ona w biurze i regularnie pracuje za barem lub na kuchni, chcąc znać codzienne problemy miejsca, które stworzyła. Otwierając lokalny Pub. Sofia nie szuka też pracowników przez ogłoszenia w Internecie. Zazwyczaj są to ludzie, którzy sami trafiają do CreekSide Tavern przykładowo z polecenia, z przypadku bądź dlatego, że wcześniej byli stałymi klientami. Dla Sofii ważniejsze od doświadczenia jest podejście do pracy i umiejętność dogadania się z innymi. Osoby, które sprawdzają się w lokalu, mogą liczyć na zaufanie, stałe godziny oraz większą odpowiedzialność. Sofia wychodzi z założenia, że lojalność działa w obie strony lokal z założenia ma być miejscem otwartym dla lokalnej społeczności Grapeseed. To tutaj spotykają się farmerzy po pracy, przejezdni zatrzymujący się na trasie, ale też mieszkańcy, którzy chcą zwyczajnie posiedzieć w ciszy. Sofia liczy, że z czasem lokal stanie się stałym punktem na mapie miasteczka, ale nie tylko jako pub, tylko jako miejsce spotkań rozmów i rozwiązywania codziennych spraw.. Dla Sofii Rossi nie jest to chwilowym pomysłem ani etapem przejściowym. To świadoma decyzja o miejscu, w którym chce zostać na dłużej nawet jeśli wymaga to czasu, pracy i popełniania kolejnych błędów. Miejsce to idealne będzie do lokalnych małych koncertów, wieczornych promocji, i wiele więcej!

Spoiler

OOC: Hej, pisze tutaj apke na biznes. Widze ze coraz mniej jest aktywnych biznesów.. Ogólnie na biznes mam dużo różnych pomysłów, będę chciał robić różne małe koncerty małe bo grapseed to bardziej wiocha niż Paleto Bay. Pracowników będę w większości szukał drogą ic, ale jeżeli napatoczy się na discord ktoś to umówię się z nim również na gierkę ic. Będę chciał wprowadzać różne dania, mam już załatwioną /wspolprace/ z jednym biznesem, ogólnie mam mega dużo pomysłów, specjalnie dlatego kupiłem domek na grapseed do którego się przeprowadziłem, nie będzie wyglądało to tak że jeżdżę ciągle do los santos, a naprawdę będę brał aktywny udział w grze na Grapseed.  Wiem ze mam troche kar, ale ostatnio naprawde staram się nad moim Roleplay. Uzbierałem troche kaski, i chciałbym to zuzyc otwierając coś od gracza dla gracza, liczę na szanse, dzięki!

Spoiler
 Nazwa biznesu: Creekside Tavern
Postać lidera: Sofia Rossi
UID postaci lidera z panelu gracza: 69282
Nick Discord: brotherofbrother03
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu: https://imgur.com/a/AYZErNX
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Pub, gastronomia.
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Startowy skład - 3 osoby (Link do konta forum + nazwa postaci)*:
Pracownik1; Jahmar White -   
Pracownik2: Suge Johnson - https://forum.v-rp.pl/profile/32720-dredzik/

Edytowane przez bradofbrad
Poprawki.

gif_dm.gif.032bdd59500a03dbdea1bac1d9a2613c.gif

image.webp.0309f028e8e27c8490269dd4f32e387a.webp

Cześć, Twoja aplikacja na Biznes została przyjęta!

Zgłoś się na oficjalnego Discorda biznesów i projektów IC VIBE ROLE PLAY https://discord.gg/SrtCf9PvQA

Twoim obowiązkiem jest bycie na tym discordzie z odpowiednią rangą.

Na miejscu utwórz ticket z prośbą o nadanie rangi oraz stworzenie panelu poprzez wejście do kanału ⁠kontakt, oraz kliknięcie przycisku — Odbiór panelu biznesu. Pamiętaj, by w nazwie użytkownika dołączyć po znaku "|" nazwę biznesu/projektu/spółki, który prowadzisz. W swoim tickecie zawrzyj prośbę o stworzenie dla Ciebie skryptu, podając wypełnioną formatkę:

Nazwa biznesu/Projektu IC:
Postać lidera: 
UID postaci lidera z panelu gracza:
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: 
Typ projektu (Biznes/Projekt IC):
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): 
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a):

Na Discord zapraszana jest jedna osoba z każdego biznesu/projektu. Nie dopuszczamy więcej reprezentantów. Wszelkie sprawy techniczne czy ustalenia są rozwiązywane poprzez ticket na discordzie projektów prywatnych.

mis bim

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin