Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[BAR] Panther Bar

Princess

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.b363b2e5433b31999b4155dfa0a56802.png

"Panther Bar" to coś więcej niż zwykły bar. To miejsce położone na Vespucci, w którym każdy serwowany posiłek jest różowy. Kolory swe wszelkie dania zawdzięczają głównie obecności czerwonych buraków w składzie, których posmak nie jest wyczuwalny w żadnym posiłku. Pub powstały z zamiłowania właścicielki Nicolette Rossi do koloru różowego jest miejscem spotkań społeczności Los Santos, którzy pragną odpocząć i zrelaksować się w miłym towarzystwie, a także szukają miejsca wolnego od uprzedzeń, czy rasizmu. Pub ten dzieli się na dwie części: restauracyjną i barową. Pierwsza część utworzona została z myślą o mieszkańcach, którzy pragną wybrać się w miejsce, gdzie w spokoju mogą odbyć swoją randkę, czy też porozmawiać o sprawach biznesowych. Druga część zaś stworzona została dla osób, które planują zahaczyć po drodze "szybkie piwko". Mimo tego, że kolor dań jest dość nietypowy i tak każdy znajduje tu coś dla siebie. 

Z czasem „Panther Bar” stał się nie tylko miejscem spotkań, lecz także elementem lokalnej kultury. To tutaj odbywają się spontaniczne rozmowy o życiu w mieście, planowane są wspólne inicjatywy, a wielu mieszkańców traktuje ten pub jak swój „drugi dom”.

Kuchnia opiera się na kreatywności i zabawie formą — w menu można znaleźć zarówno klasyczne pozycje, jak burgery, makarony i desery, jak i bardziej wyszukane dania, wszystkie w charakterystycznej różowej odsłonie. Bar serwuje również autorskie koktajle sygnowane nazwą lokalu, takie jak „Pink Panther”, „Rossi Royale” czy „Pink Velvet Shot”. 

LOKALIZACJA:                                                                                                   MENU:

SAtrPv5.png             image.png.45a77e5875dc5423bd338008fcce17a6.png

OOC:
Hej, niewiele chcę tu napisać o sobie. Część z Was już mnie kojarzy, inni nie. Swoje podejście do biznesu na Vibe RP, a konkretnej do baru, już miałam. Wiódł się całkiem dobrze przez jakiś czas. Teraz mając nieco więcej czasu, chcę spróbować wrócić na scenę biznesów tego serwera z lekką nadzieją, że trafiam w dobry moment nim no cóż mówiąc wprost i bez ogródek 'serwer się odbuduje'. 

Edytowane przez Princess
Michaelsen lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin