Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/.bartiX] WJTKdesign

WJTKdesign

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego konta: LINK
Link do konta oskarżonego: LINK - Floyd Vaughn
Powód składania skargi: Nieukończone wątki postaci - Niepoprawne przepalenie postaci
Wyjaśnienie sprawy: Wspomniany gracz, był u mnie zatrudniony. Pożyczył pewną sumę gotówki "na rozwój". Po kilku dniach zdecydował się zakończyć grę na wspomnianej postaci Floyd Vaughn. Przepalił ją bez informacji o zakończeniu gry, znajomości IC czy wypowiedzeniu umowy zatrudnienia. Po tym jak dowiedziałem się o przepaleniu, przypomniał sobie, że "zapomniał" spłacić dług. Przed umieszczeniem tej treści, doinformowałem się u dwóch opiekunów stref, w których to osobnik gra, zgodnie stwierdzili, żeby to tu zakończyć dyskusję.

Nie zależy mi na tym, żeby kogokolwiek na siłę karać, jednak takie zagranie i "zapomnienie" o wątku sprzed kilku dni jest niesmaczne. Wyszedł z grupy bez jasnej informacji o takowej decyzji. Nie lubię takiego podejścia i każdy kto ze mną miał możliwość gry wie jak do tego podchodzę. Nie bez powodu proces rekrutacji trwa określony czas IC żeby później ktoś bez pytania wychodził sobie z panelu kiedy mu się podoba. 

Doceniam każdą formę rozgrywki, poza waleniem w ch*ja.

Dowody: Środki zostały przelane z konta grupy. SS

Cześć, cześć.
Z mojej strony wyglądało to tak, że zakończyłem grę na tej postaci poprzez wypalenie i ją przepaliłem, przez co zwyczajnie wypadło mi z głowy domknięcie tego wątku. Nie było to działanie celowe, które ujmujesz widocznie po swojej wypowiedzi jako celowe ani próba uniknięcia oddania pieniędzy. Nie mam problemu, żeby się z tego rozliczyć - jeśli jest taka możliwość, możemy ustalić formę oddania pieniędzy na Twoje konto z aktualnej postaci, lub po prostu z jakiejkolwiek formy ustalonej przez administracje. Miałem okazje z Tobą zamienić słowo na discordzie, ale nie raczyłeś mi odpisać na ostatnią wiadomość bo próbowałem w jakiś sposób na to zaradzić, ale załatwmy to w takowy sposób, jeśli trzeba.

PEPE3321, snv, bigvkie i 4 innych lubią to

Cóż, zapomniałeś czy nie - nie możemy być tego pewni. Jednak możemy być pewni zasad funkcji "przepalenia postaci", która mówi jasno, że można jej użyć dopiero w momencie, gdy wątki na postaci są zakończone, bądź wszyscy, którzy biorą udział w wątkach twojej postaci wyrażają zgodę na to, by zakończyć je przedwcześnie; co nawet masz napisane w okienku funkcji zmiany tożsamości postaci w sklepie. Skarga zostaje zaakceptowana, postać oskarżonego zostaje zablokowana z blokadą możliwości przepalenia postaci.

rafael i Elvis lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin