Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[03/07] MI$FIT HAVOC PERFORMANCE #001 (Official Audio)

dzvkss

Rekomendowane odpowiedzi

MDvRnlf.png

**W godzinach wieczornych na kanale Havoc Records pojawił się niespodziewany krążek ich produkcji zatytułowany HAVOC PERFORMANCE. Początkowo słuchacz może nie wiedzieć o co chodzi w kawałku, jednak gdy go posłucha nie spotka go nic dziwnego - ponieważ jest do solidnie i studyjnie nagrany kawałek. Wszelakie wątpliwosci rozwiewa wpis Havoc Records który został opublikowany wraz z publikacją kawałka, mówiący wprost że jest to początek projektu muzycznego Havoc Records, który ma łączyć a nie dzielić branżę, i dawać szanse artystom o którą proszą się od początku swojej kariery, lub raperom którzy uwielbiają tego typu formaty, i chcą zaprezentować swoje umiejętnosci. Po parunastu godzinach, na Genius pojawiły się tłumaczenia poszczególnych wersów.**

Spoiler

[Intro]
Yeah, Havoc Performance czarnuchu, wiesz o co chodzi?
Sluchaj tego czarnuchu, wiesz o co chodzi?
Robie to one-take, wiesz o co chodzi? Wiesz o co chodzi?

[Verse]
Hey, skuteczny jak Leo (hattrick), kiedy do klubu uderzam (Uderzam)
Pytam gdzie są dziwki? (Gdzie są?) Pytam (Pytam)
Zwijam ją na crib, nagrywam z nią film, ona tego..- chce (chce)
Zegarek świeci mi w pysk, iced-out AP kosztował 200..- bands

Ściągam Cannabis prosto z Holandii, żeby zakuć tym...- łeb 
Chce mieszkać w wielkiej willi, ale najpierw musze dać rodzinie..- jeść
Mansory ma być to GTS (Mansory)
Musze na to sobie zapracować żeby mieć w końcu spokojny sen

Stworze swoją karierę od zera tak jak MP (yeah), yeah, możecie już szykować statuetkę MVP
Yeah, moje początki to twój życiowy peak (huh), yeah, nie wejde w twój collab skoro to syf (hey)
Prowadzę eksperymenty jak Morty i Ricky (Morty), dlatego mam od chuja złotych płyt (oh-yeah)
Przemawiam do ulic bo skończyła się grobowa cisza (uh-huh), na sobie cały set ERD (uh-huh)

Się czuje w tych szmatach troche lepszy niż ten ten czy on,
Widze to, chce to, kupuje to, taki mam tok
Chce scieżke chwały, z której nie wypadne za nos
Cartier, odzieje jej jesli zostanie ze mna na noc

Na górze łańcucha, chce być top of the top, 
dostałem szansę i nie wypuszcze jej z rąk
Na czarno jak Bruce Wayne, pogrzebałem go, misfit to shooter
Yeah, misfit to shooter, czarnuchu

[Outro]
Yeah, Havoc Performance czarnuchu, wiesz o co chodzi?
Rozjebałem to czarnuchu, wiesz o co chodzi?
Zrobiłem to one-take, wiesz o co chodzi? Wiesz o co chodzi? 

PROMOCJA + WYDATKI + GRA IC

Spoiler

Promocja - na ten moment uważam że nie potrzebna, ponieważ nie podaję tego materiału do wyceny, jest on tak naprawdę dla mnie rozrywką, która niesie za sobą również inne korzysci IC, które nie są wyrażone w pieniądzu.

Wydatki w owej sytuacji nie istnieją, gdyż wszelakie koszty studio, beat etc. są darmowe ze względu na fakt tego że nagrany numer należy do CEO Havoc Records czyli Averyego Banksa.

Gra -> KLIK

!MATERIAŁ NIE PODLEGA WYCENIE!

Edytowane przez dzvkss
spark, bieluu, nygus i 1 inny lubią to