Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[V-Tube] Baby Maniak - Pain Song (Im Not Okay, Im Not Alright) [Official Visualizer]

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

jADC1ma.jpeg**Dnia 1 lipca, jako rozpoczęcie nowego miesiąca baby maniak wrzucił na swój kanał kolejną piosenkę, tym razem jest ona w totalnym innym stylu niż zawsze, ponieważ jest to typowy Pain Song i co najważniejsze posiada w sobie sampel DayGlow - Can I Call You Tonight, Maniak się trochę otworzył na pain songu i mówi tu o śmierci kogoś bliskiego, nazywa go Rondo i podkreśla że nie był on z gangu, ale był jak brat dla Maniaka, więc ta piosenka najwyraźniej była dla niego trudniejsza i można to wyczytać z jego storek na instagramie. Tak jak w poprzednich, wspomina kolejny raz o jakiejś kobiecie ale nie wypowiada jej imienia. Dodatkowo jest rozmowa telefoniczna od jakiejś kobiety która się przedstawia jako Ciocia Jackie.**

Jak wiadomo na górze i na dole
Lyrics

Spoiler

[Intro]
So much time for me to speak up, but I keep quiet
I'll complicate the most eventually (Come on, uh, uh)
The power's out and I can't turn the fan on (Come on, come on ayy, Twister, you did your thing on this one)

[Chorus]
Nie jestem okay, nie jestem alright, ciągle dobija mnie to jaki jest świat
Widziałem jak kładą mojego czarnucha do trumny, nie był gang, ale był dla mnie jak brat
Dostałem telefon o siódmej nad ranem, to koniec, nie pozwoliło mi to nawet na płacz
Jak dotykałem jego ciała w tej trumnie, to dopiero zrozumiałem żeby doceniać to co mam for real
To pain song, miało być love letter, ale to list do Rondo, powiedz na jego ksywe a dostaniesz w pysk
Mama się pyta czemu jestem zły, ale po prostu wyładuje tą złość na drill
Serio, te głosy w głowie nie dają mi spać, widzieli mnie na dnie ale ja widze szczyt
Zakochałem się w tobie od razu mała, wiedz że razem będziemy liczyć zysk

[Verse]
Sprawdź mnie, zobacz czy wszystko jest dobrze, depresja jest zła, ale umieram by żyć
Dla tej złości odwiedze fig, chociaż to już nudne, dla mamy kupie pałac mimo że nie mamy dobrych chwil
Nikt nie zrobił mi łaski, sam wszedłem do tej gry i sam cenie swój styl
Miałem umrzeć nie dawno, ale bóg do mnie przemówił, powiedział że mam z tego domu wyjść
Nie jestem okay, nie jestem alright, potrzebuje miłości, ale potrzebuje też meds
Jestem za głęboko ze swoim bólem, ale o tym nie mówię, widzą tylko śmiech
Straciłem już za dużo ludzi do boga, ale ostatni za bardzo mnie zmiękł
Straciłem już za dużo ludzi do boga, ale ostatni mnie zmiękł, to gorsze niż śmierć
For real, uh, come on 

[Bridge]
Hey, Quintrell, it's Aunt Jackie
Dzwonie żeby sprawdzić czy wszystko jest okay, nie słyszałam nic dawno od ciebie
Mam nadzieje że nie jesteś skrzywdzony czy coś
Zadzwoń do mnie kiedy będziesz mógł (Ayy, Twister, you did your thing on this one)

[Chorus]
Nie jestem okay, nie jestem alright, ciągle dobija mnie to jaki jest świat
Widziałem jak kładą mojego czarnucha do trumny, nie był gang, ale był dla mnie jak brat
Dostałem telefon o siódmej nad ranem, to koniec, nie pozwoliło mi to nawet na płacz
Jak dotykałem jego ciała w tej trumnie, to dopiero zrozumiałem żeby doceniać to co mam for real
To pain song, miało być love letter, ale to list do Rondo, powiedz na jego ksywe a dostaniesz w pysk
Mama się pyta czemu jestem zły, ale po prostu wyładuje tą złość na drill
Serio, te głosy w głowie nie dają mi spać, widzieli mnie na dnie ale ja widze szczyt
Zakochałem się w tobie od razu mała, wiedz że razem będziemy liczyć zysk

[Outro]
So much time for me to speak up, but I keep quiet
I'll complicate the most eventually
The power's out and I can't turn the fan on 

Edytowane przez straightouttala