Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[25.07] RRichBunny & ChukkyRRich - DTA (Dumb Tripping Asshole) prod. GIGI!

nygus

Rekomendowane odpowiedzi

Mo7diI7.png**W okolicach 3 w nocy 25 lipca w sieci, a dokładniej mowa o YouTube, na oficjalnym kanale RRichBunny pojawił się utwór pt. "DTA". DTA jest, a raczej było, tak naprawdę kojarzone jedynie z takim artystą jak DTA Julz @Michigoon, który swego czasu siedział pod tą samą wytwórnią razem z królikiem, czyli House Of Freaks, z którego Bunny krótko po dołączeniu odszedł nie podając do dziś przyczyn tej decyzji. Droga dwójki artystów bardzo mocno się rozeszła i raperzy zaczęli iść swoimi torami, jednak z czasem ich tory zaczęły się krzyżować, przez co nastawały nie małe spięcia. RRichBunny oraz DTA Julz prowadzili ze sobą otwarty konflikt, tuż przed wylotem królika do San Francisco - DTA Julz zaczął wszystko numerem pt. "TAKEDOWN" , który w większości był zaczepką w stronę bliskiego przyjaciela i producenta królika, czyli Pariesa oraz jego partnerki BbyKayli, jednak nie brakowało w nim również uderzeń w samego - wtedy - Easside Bunnyego, który nie chcąc opuszczać miasta z mianem bojącego się odpowiedzi rapera odpowiedział na kawałek 2 tygodnie później, wrzucając diss pt. "CokeHead". Jednak co dalej? Po wszystkim sprawa ucichła, Julz wycofał się mocno ze swojej kariery muzycznej, natomiast Bunny postanowił ją kontynuować w San Francisco, natomiast największym pytaniem jest co wydarzyło się dzisiejszego dnia, że obaj zaczęli ponownie obrzucać siebie gównem? Odpowiedź jest prosta, to nie jest tylko dzisiejszy dzień, a wielokrotne zaczepki Julza w kierunku Bunniego i Chukkiego pod ich postami na Socialach - głupie komentarze, zaczepiające posty, jednak prowokującym ruchem był komentarz pod postem Chukkiego, który odpowiadał na post Atomic. DTA Julz wrzucił durny komentarz, na który Bunny odpowiedział jasno pytając się go dlaczego uciekł z miasta bez odpowiedzi na jego diss, nie trzeba było długo czekać, a Julz w środek dnia odkopał hasło do swojego konta YouTube i zuploadował diss pt. "WE WILL ROCK YOU (60 BARS) BUMMY DISS", w którym zarzuca raperowi i nie tylko wiele rzeczy, które w większości mijają się z prawdą. Co będzie dalej? Czy po odpowiedzi obu raperów na diss ze strony Julza sytuacja się uspokoi czy jednak wyeskaluje? Nie wiadomo, jednak patrząc na tekst "DTA" można jasno stwierdzić, że faceci nie uspokoją swoich emocji i za wszelką cenę będą mieszać siebie nawzajem z błotem.**

Spoiler

[VERSE 1] RRichBunny & ChukkyRRich
Złap mnie na osiedlu, dziwko dawaj, chodź tu, wejdź
Będziesz krzyczał głośno "Królik proszę zostaw mnie"
Podświetlę twoje dupsko, a to dziwko biały dzień
W biały dzień morderstwo, Julz do spania połóż się
Zaden z ciebie redbull, to ja dostalem sponsora bo zapewnilem im skrzydla
Jak wpadłem na domówce to uciekłeś do kibla
Nie nosisz żadnej broni, a jak nosisz to ztestujmy która jest szybsza
Jebac ta slawe, jestem crazy ese przez ktorego ledwo bedziesz dychal

Nigdy w twojej dłoni burner, na gang, więc o czym mówisz znów?
Przećpany łeb od koki, czarnuch wrzuca czapkę znów
Przynieś te kałachy na hood, no weź to zrób
Za paskiem broń na wodę, tak samo jak wersy, dziwko spłyń stąd już
Wywolales mnie do tablicy suko, to jest sprawa trudna
Miałem nie odpowiadać bo przecież nie dotyka się truchła
Ale uznałem że zrobimy cię na La Capone, gdy tylko ździro będziesz wychodził ze studia
Deszczowa pogoda ale uśmiech na mej twarzy a to tylko pogrzeb Julza

Gadasz bardzo głośno, a ja słyszę szczekanie
Biedny piesek Myway, gdzie są twoi ludzie cuhh?
Zostałeś sam jak palec, za mną pełno ludzi tu
I każdy stanie za mną, więc chodź dziwko i zrób ten ruch
Sam przyznałeś nie masz za sobą pleców, to na starcie już przegrałeś
Cieszysz się z dissów, ale ten uśmiech spadnie gdy poślemy 40 kul w twoją chatkę
Kiedy tylko robie bounce out, to wiedzą by uciekać
Kumple przez ciebie siedzą, o tym dziwko zapomniałeś już zaspiewać

Kocham gangbanging, dobrze wiesz że mam to we krwi
W twojej płynie koka i rozcieńczone leki
Błagam cię skończ ten cyrk, mam dosyć pajacerki
Wrzucaj dalej słowa, a wpakuje cię do grobu, nie karetki
Zobacz ile masz wyświetleń, sam powiedziałeś że nie słuchają lipy
Jeśli jesteś taki straszny to dawaj się sprawdzimy
Byli tacy co chcieli szczać na groby, teraz szczają na nich
Pokaz papier ze ktos sie pucuje na feds, to ty nie wziales winy na siebie a przez ciebie ziomy dalej odsiaduja piec

Wiesz że jestem królikiem, Playboys Trece, dobrze znasz to
35 ulica, pamiętasz jak tam mieszkałeś szmato?
Pamiętasz te noce, w których błagałeś o działkę za darmo?
Przypomnę ci to wszystko zanim przed oczami zobaczysz światło
Jesli jestem pionkiem no to mozemy sie zobaczyc ja sie nie boje
Nie jestes zadnym gangsterem, mozg przezarty od koki prowadzi w glowie wojne
Mogles robic z nami forse, a jak wyzej wybrales koke
Ale to nie ona cie zabije, tylko krolik i chuky w nowym rollsie

Kule będą lecieć, zrobię na tobie moonwalk jak Michael Jackson
Przejdę się po grobie po wysłaniu paru zleceń
Pierwszym będziesz ty, później matka i reszta rodziny
Dziwko nie gram już w gry, ale jeśli będzie trzeba to się z bronią zobaczymy

PROMOCJA

Spoiler

- Wielokrotne zaczepki DTA Julz, które były widoczne od dłuższego czasu na social-mediach,
- Samą promocją wokół numeru jest tak naprawdę jego typ, ponieważ jest to diss. Fani śledzący karierę królika wiedzą, że ten przed wylotem do San Francisco prowadził spór z DTA już wcześniej, jednak nie było to coś zaawansowanego, ponieważ pojawiły się tylko i wyłącznie dwa dissy, jednak utwór wydany przez Julza, który jest otwartym uderzeniem w Bunniego nie mógł zostać przez niego pominięty. Dodatkowo na odpowiedzi pojawił się bliski przyjaciel Bunniego, czyli Chukky, a wiadome jest to, że dwójka od jakiegoś czasu pracuje nad wspólnym projektem w postaci EP.

GRA + WYDATKI

Spoiler

GRA

WYDATKI; $22.500 (15k studio, 7,5k reszta)

INNE

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Philip Quiroz

Numer konta postaci: 6472101308

Edytowane przez nygus

wyłącza wkurwiony budzik, budzik już nie jest wkurwiony